|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Piercing bradavky |
Libi se mi na druhych. |
|
5% |
[ 1 ] |
Chtel bych ho. |
|
11% |
[ 2 ] |
Uz ho mam. |
|
0% |
[ 0 ] |
Nelibi se mi. |
|
66% |
[ 12 ] |
Je mi to jedno. |
|
16% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
 |
po listopad 09, 2009 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Nick Guest napsal: | ...
Takže - všeho s mírou!  |
No jasne, ja mam zatim jen jeden decentni krouzek v uchu. Taky se mi nelibi, kdyz je nekdo samy piercing Ale naopak hezky piercing dokazu ocenit - resp. z neho obcas nemuzu spustit oci  |
|
|
|
|
 |
po listopad 09, 2009 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Jeden z mých bývalých byl ocvočkovaný skoro všude. Dělal jsem si z něj legraci a říkal jsem mu, že je rytíř a že má na těle brnění. V jednom uchu měl tři náušnice a v druhým jednu, a protože měl piercing i v jazyce, občas lehce šišlal.
Jednou jsem se ho zeptal, proč si nedá malý kroužek do obočí - že by mu slušel. Podíval se na mě, jako by nevěřil vlastním uším, a řekl: Blázníš? To už by bylo fakt přehnaný!
Takže - všeho s mírou! :) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
Naposledy upravil Nick Guest dne út listopad 10, 2009 12:59 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po listopad 09, 2009 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Honza napsal: | TuX: No - nemůžu říct, že by se mi ty kruhy v bradavkách líbily, na můj vkus jsou moc velký a připomínají mi udidlo - a představa, že se ten kroužek o něco zachytí ... aúúúú, aúúúú, aúúúú.
Před pár rokama dost frčely činky, to mi občas přišlo i docela zajímavý, řekl bych, že je to takový decentnější a hlavně o dost bezpečnější. Ale nešel bych asi ani do tohohle.
Ale jestli se ti ty kruhy líbí a udělá ti to radost, tak do toho klíďo jdi, každý si přece může zdokonalovat tělo podle svých představ.
Martim: piercing jazyku ... fúúúúúúj !
 |
No jasne, ze muze Ale docela me prekvapilo, ze tu jsou vlastne jen negativni reakce. To bych necekal.
Zachytit se muze cokoli - mam krouzek v uchu a ten se taky muze zachytit. |
|
|
|
|
 |
po listopad 09, 2009 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
TuX: No - nemůžu říct, že by se mi ty kruhy v bradavkách líbily, na můj vkus jsou moc velký a připomínají mi udidlo - a představa, že se ten kroužek o něco zachytí ... aúúúú, aúúúú, aúúúú.
Před pár rokama dost frčely činky, to mi občas přišlo i docela zajímavý, řekl bych, že je to takový decentnější a hlavně o dost bezpečnější. Ale nešel bych asi ani do tohohle.
Ale jestli se ti ty kruhy líbí a udělá ti to radost, tak do toho klíďo jdi, každý si přece může zdokonalovat tělo podle svých představ.
Martim: piercing jazyku ... fúúúúúúj !
 |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | No věru, při každým sundavání svetru mocí mermo potlačovat stařeckej třes ruky. To za to asi nestojí. Stačilo, když jsem viděl, jaký úrazy nastávají, když někdo dělá s prstenem na soustruhu.  |
No ja nevim, jak ostatni, ale ja svetr nikdy naostro nenosim |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
TXB napsal: | TuX napsal: | Napada me pousta hrisnych myslenek  |
Provlíknout prst a škubnout?  |
Spis provliknout jazyk  |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
No věru, při každým sundavání svetru mocí mermo potlačovat stařeckej třes ruky. To za to asi nestojí. Stačilo, když jsem viděl, jaký úrazy nastávají, když někdo dělá s prstenem na soustruhu.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To je důvod, pro který bych do toho (i kdyby na to měl hrudník) nikdy nešel... člověk nikdy neví, kdy narazí na magora, jako je on sám. |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
TXB: Že bych nebyl sám koho to napadlo?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
TuX napsal: | Napada me pousta hrisnych myslenek  |
Provlíknout prst a škubnout?  |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
TXB napsal: | A když se podíváš na tuhle fotku, tak ti fakt sexy nepřijde?
|
Fakt prijde ale s temi krouzky v bradavkach je to proste mnohem vic vyzyvave Napada me pousta hrisnych myslenek  |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Na soudružce Kabrhelový by to bylo určitě sexy
Ale tý by se tam musely asi dát metrový ocelový jekly  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
A když se podíváš na tuhle fotku, tak ti fakt sexy nepřijde?
 |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
TXB napsal: | Nelíbí se mi to, ale nikomu bych za to uši netrhal... kdyby se to vyskytlo na jinak sympatickém klukovi, mávnul bych rukou. |
Kdys se podivam na tu fotku dole, tak mi to prijde fakt sexy  |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Martin napsal: |
No, k tý odvaze, pusť si nějaký videíčko, jak se to dělá A potom třeba nějaký slideshow fotek z případů, kdy se to "nepovede"  |
Variantu "nepovede" nepripoustim A video taky radeji ne, dokazu si to predstavit, kdyz si vzpomenu na tu obrovskou jehlu, kdyz jsem si nechal davat do ucha  |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nelíbí se mi to, ale nikomu bych za to uši netrhal... kdyby se to vyskytlo na jinak sympatickém klukovi, mávnul bych rukou. |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No moje tolerance piercingu končí u jazyka a pupíku. do dalších citlivejch částí těla to považuju za mrzačení. Nehledě na to, že pro mne je takovej člověk přitažlivej asi jako ten hřebíkatej z Hellraisera
No, k tý odvaze, pusť si nějaký videíčko, jak se to dělá A potom třeba nějaký slideshow fotek z případů, kdy se to "nepovede"  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
Předmět: Piercing bradavky |
|
|
Co si o nem myslite? Libi se vam? Chteli byste ho? Mate ho?
Mne se libi, kazdy podzim uvazuju o tom, ze si ho necham udelat, ale zatim jsem nesebral odvahu
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|