|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so listopad 14, 2009 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Jj, velmi povedené. Díky všem jednotlivě a nováčkům zvláště.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 14, 2009 6:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
Předmět: Sraz 13. 11. |
|
|
Díky Waky za svolání tohoto srazu a všem, kteří přišli. Byl to prima. Těším se na další. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 12, 2009 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ach jooo... Já chci taky. Ale čas je proti mě. Tak snad už konečně příští sraz bude i pro mě. Bavte se a užijte si to... _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
st listopad 11, 2009 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Zarezervováno |
|
|
Takže máme rezervaci, podle níže uvedeného, pátek 13.11. v 19.30 Piano  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st listopad 11, 2009 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Rekapitulace |
|
|
Takže zítra objednávám deset míst (dvě do rezervy). Kdyby náhodou chtěl přijít někdo navíc, nakonec se také vejde.
Přihlášení:
Sergej, Pemel, Teheránec (vykomunikováno zvlášť), Destiny, Schmudla, Rausek, Sam, s mou maličkostí osm. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út listopad 10, 2009 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
A jistě to s přehledem zvládneš!
Pro mě je to při aktuálně přihlášených půl napůl.  |
|
|
|
|
 |
út listopad 10, 2009 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Mno, Same, ty aspoň potkáš nějaké (rozuměj několik) nové lidi. Já jich potkám tolik, že si ani nebudu jejich jména pamatovat.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
út listopad 10, 2009 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Však já Tebe také, Waky! A rád poznám nové lidi.  |
|
|
|
|
 |
út listopad 10, 2009 12:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Samovi |
|
|
jé, to je super, určitě přijď, moc ráda Tě zas uvidím a všichni ostatní jistě taky  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út listopad 10, 2009 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
Předmět: Sraz 13. 11. |
|
|
Bude mi potěšením se též zúčastnit! |
|
|
|
|
 |
po listopad 09, 2009 1:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Schmudlo, OK, Rausku, přeju Ti, ať se uzdravíš, nejen kvůli srazu  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne listopad 08, 2009 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Budu s tim počítat |
|
|
|
|
 |
ne listopad 08, 2009 5:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Mou účast berte jen jako orientační, spíš to vypadá, že se možná budu namísto srazu potit v posteli.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 08, 2009 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sraz 13.11. |
|
|
Takže definitivní termín listopadového srazu:
13.11., v 19.30 - Piano.
Piano je v Milešovské ulici na Praze 3, nedaleko metra Jiřího z Poděbrad.
Zatím se přihlásili:
Pemel, Sergej, Destiny, Rausek.
Napište co nejdřív, kdo byste chtěl přijít, abych mohla rezervovat. (Ten počet je samozřejmě orientační, pokud někdo přijde na poslední chvíli, samozřejmě může) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen
Naposledy upravil Waky dne po listopad 09, 2009 1:12 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 05, 2009 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Může být.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 05, 2009 10:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Vrbící se termín |
|
|
Uprostřed týdne určitě ne.
Rozumný se mi zdá pátek 13.11. - jednak v sobotu 14. nemůžu, jednak se mi pátky 13. už hodně let osvědčily jako dobré dny, kdy se nestane žádnej průser ... pravda, asi bych v ten den nepodepsala důležitou smlouvu, ale sraz si myslím dovolit můžem  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st listopad 04, 2009 7:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Listopadový sraz |
|
|
Pokud to nebude uprostřed týdne, tak rád přijdu.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st listopad 04, 2009 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Já to nevidim dobře... Nemam prachy... Budu kupovat ntb a nvm jestli mi něco zbyde... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st listopad 04, 2009 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Záleží na tom jaký to bude den, osobně bych mohl asi jedině v pátek 13.11. |
|
|
|
|
 |
st listopad 04, 2009 10:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Souhlasím, ale doufám, že mi termín nebude s ničím kolidovat... No uvidím, až ohlásíte datum. _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Jako obvykle váhavé ano s nejasným výhledem na to, zda budu mít čas. |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 1:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No klidně, není problém a k Pianu mám poměrně kladný vztah... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Listopadový sraz |
|
|
Co byste říkali na listopadový sraz? Podle mého návrhu tak v půlce měsíce. Mohli bychom jít tentokrát třeba do Piana. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne září 20, 2009 6:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
maara napsal: | a pak se kolem Mnetěšské studánky vydali nahoru na horu
Prohlédli jsme si rotundu Sv. Jiří a spoustu cyklistů |
Doporučuju příležitostně konfrontovat s povídkou Radoslava Nenadála Výlet na Říp v povídkové knize Hynku, Viléme, Kubelková! Tam leze výprava gayů na kopec, cestou budí pohoršení ("Dej se k nám, kuchařinko, ukážeme ti kouzlo mužského milování"), nahoře se modlí a bijou, až jim teče krev, a Kamila Kuklíka nakonec přijmou zpátky mezi sebe, takže vše skončí happy endem, čímž se literatura liší od života, pročež ji máme rádi. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
ne září 20, 2009 11:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
To zní moc pěkně.
Doufám, že příště to vyjde a budu se moci přidat. |
|
|
|
|
 |
ne září 20, 2009 10:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
Výlet se vydařil, počasí bylo skoro letnější než červencové, v sadech pod Řípem jsme se posilnili spoustou hrušek, několika švestkami a červenými jablíčky a pak se kolem Mnetěšské studánky vydali nahoru na horu
Prohlédli jsme si rotundu Sv. Jiří a spoustu cyklistů, kteří tam projížděli, otiskli si asi 10 razítek do razítkovníků a pokračovali přes roudnickou vyhlídku do rovenské hospody na pozdní oběd. Pak už jen došli do Roudnice a vlakem do Prahy.
Příští (letos poslední) výlet za Horymírem do Neumětel bude 17. 10., sraz v 9:30 v Pze na hl. n. v dolní hale pod odjezdovou tabulí. _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
pá září 18, 2009 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Tentokrát zůstanu v Praze, ale příště snad vyrazím. Štastnou cestu a dejte vědět, jak se výlet povedl. |
|
|
|
|
 |
st září 16, 2009 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Říp 19.9. |
|
|
Další podzimní výlet: v sobotu 19.9. na Říp. Sraz je v 9:20 na Masaryčce pod tabulí s odjezdy, pojedeme vlakem s přestupem ve Vraňanech. _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
so srpen 29, 2009 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Taky mi to nevyšlo. Doufám, že se výlet podařil. A snad mi to vyjde příště. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 27, 2009 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Jéé to bych docela jel...kdbych zrovna nešel na zábavu ..což je..přednější  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|