|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 19, 2009 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
Předmět: Orla perć |
|
|
Letos jsem se podruhé podíval do Tater. Výstup na Gerlach byl pro mě tak trochu zklamáním. Chápu slovenskou snahu zamezit davům v přístupu na vrchol, jako tomu je třeba na Rysech, ale jejich současnou snahu na tom pohodlně a rychle vydělávat už tak moc ne. 233 EUR/skupina mi nepřijde tak úplně v pořádku. Na druhou stranu jsem se rozhodl za jeden den jít Orlu perć. Byla to fantazie. Doporučuju! _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út červenec 28, 2009 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Horolezectví a vysokohorská turistika |
|
|
citace: | To od tebe není hezké, vzhledem k tomu, že odkazované vlákno vzniklo až rok a den po napsání citovaného textu  |
Aha, nojo, sem si nevšim toho datumu u prvních příspěvků. |
|
|
|
|
 |
út červenec 28, 2009 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Honza napsal: | thalys napsal: | Tohle téma jsem tu nenašel. |
Jasně, že už tu je i tohle téma, tady je už úplně všechno, takže, pls, pokračujme v diskusi tam
http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=998&highlight=vht
btw: v jaké nadmořské výšce dochází k přeměně nízkoúdolní turistika na vysokohorskou ? | To od tebe není hezké, vzhledem k tomu, že odkazované vlákno vzniklo až rok a den po napsání citovaného textu a založení tohoto vlákna. Je tedy jasné, že „navíc“ je tu to druhé, tvé vlákno  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červenec 28, 2009 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
edit ..
btw: v jaké nadmořské výšce dochází k přeměně nízkoúdolní turistika na vysokohorskou ?
Naposledy upravil Honza dne út červenec 28, 2009 10:55 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bruit tester
|
Předmět: Sportovní lezení |
|
|
Ahoj,
k tomu lezení. Jistě jsou lidi z komunity, který lezou. Asi jich teda bude míň než fitkařů Stěna je v podstatě bezpečnej sport. Kdyby se tu našel někdo na spolulezení, nechť se ozve na mail bruit [at] seznam.cz, můžem něco dohodnout. Prosím ne uplné začátečníky, na to se mám docela rád. Yo a ohledně toho přítele je to stejné, neleze, bojí se, neschvaluje to, ale to přece jednoho neodradí.
Mějte se a sportu zdar. _________________ The sweetest kiss leaves a chest wound. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 9:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Horolezectví neprovozuji, ale vysokohorskou turistiku ano. Z těch vyšších vrcholů jsem byl (jako davy jiných) na Olympru, Vichrenu, Musale a Džebel Tubkalu. Pohybuju se hlavně po horách v Bulharsku, Rumunsksku a Slovinsku, ale byl jsem i v Maroku, Rakousku, Francii, Turecku. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 26, 2007 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
thalys uživatel
Založen: 28.1.2007 Příspěvky: 43 Bydliště: 50°5'26.3N - 14°24'5.7 E
|
Předmět: Horolezectví a vysokohorská turistika |
|
|
Tohle téma jsem tu nenašel. Nuže, zajímalo by mě, jestli na se na Gay komunitě pohybují lidé, jejichž zálibou je horolezectví a vysokohorská turistika. Ještě před nedávnem jsem tyto poněkud méně bezpečné sporty provozoval a vždy mě napadalo, že mezi gayi musí být i spousta lidí s podobnými koníčky. Pokud se tady někdo takový najde, docela by mě zajímalo, jestli váš partner tuto zálibu podporuje, jestli má o vás strach, nebo jestli leze s vámi. Mám několik HT kamarádů, jejichž přítelkyně z jejich záliby není příliš nadšena, takže by mě zajímalo jak je to v g-světě. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|