|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st březen 02, 2011 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Honza:
U mně se to trefilo na rok přesně.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 02, 2011 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ani nebudu psát kolik, sebrali by mi řidičák.  |
|
|
|
|
 |
st březen 02, 2011 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Mno, tak o 10 let víc, asi už začínám mít toho Eishammera, nebo jak se tomu odborně nadává.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st březen 02, 2011 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hm tak se to trefilo přesně, no teda tejden sem, tejden tam  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 02, 2011 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Věk tvého mozku |
|
|
Klikni na "Start". Odpočítá se 3, 2, 1. Zapamatuj si pozice čísel, potom klikej na kružnice v pořadí jak jdou čísla po sobě - od NEJMENŠÍHO po NEJVĚTŠÍ. Na konci hry ti počítač oznámí věk tvého mozku.
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html |
|
|
|
|
 |
čt září 03, 2009 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Re: Pravotočivá panenka |
|
|
Waky napsal: | Furt se točí po směru a po směru. Ani chvilku nevidím, že by se obrátila. Ale možná jsem to vzdala moc brzo
solok napsal: | ... když se mi to po asi minutě až dvou střídá, znamená to, že mi i mozek přepíná? |
Jak dlouho jsi to vydržel sledovat? Já to totiž asi po minutě zabalila  |
Já jsem obrázek sledoval asi sedm minut a psal jsem si časy, kdy se změnil směr otáčení (0:00 je zobrazení stránky):
1:56
2:57
3:36
3:45
3:50
4:09
4:22
4:27
4:33
4:47
5:03
5:06
5:11
5:30
5:37
5:53
6:22
6:44
7:19
Takže zpočátku se delší dobu otáčela jen jedním směrem, ale pak začala měnit směr otáčení, někdy dost rychle za sebou. |
|
|
|
|
 |
st září 02, 2009 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
No ono je pravda, že mě z toho bylo po chvilce taky blbě... a to mám rád kolotoče  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
st září 02, 2009 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Pravotočivá panenka |
|
|
Furt se točí po směru a po směru. Ani chvilku nevidím, že by se obrátila. Ale možná jsem to vzdala moc brzo
solok napsal: | ... když se mi to po asi minutě až dvou střídá, znamená to, že mi i mozek přepíná? |
Jak dlouho jsi to vydržel sledovat? Já to totiž asi po minutě zabalila  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st září 02, 2009 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
To by pak více souhlasilo...divil bych se, kdyby mě více vedl rozum než intuice.
A s principem asi nepomůžu, nad moje chápání  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
st září 02, 2009 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Ano, popisy hemisfér jsou správně, ale podle mě levá hemisféra <=> clockwise; pravá hemisféra <=> CCW.
Čímž se vracím k původní otázce – na jakém principu ta animace funguje? _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st září 02, 2009 1:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
No tedy já jsem po delší době zjistil, že se mi to střídá, ale trvá mi, než to v halvě přecvakne...
A určitě se opravdu otáčí po i proti, cílem toho je, abys to rozpoznal...a jak čtu popisy levé a pravé h., je to správně...levá je obecně rozum a pravá intuice... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
st září 02, 2009 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Řekl bych, že to tam mají obráceně popsané.
Pravou hemisféru mám málo vyvinutou a přesto vidím objekt ve směru hodinových ručiček Jenom když se na to podívám periferním viděním, vidím opačný směr.
Taky by mě dost zajímalo v čem je ten vtip, protože jsem si prohlédl i rozfázované snímky a byly na nich jasně fáze otáčení ve směru hodinových ručiček. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út září 01, 2009 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Možná, ale máš to tam napsané:
proti směru hod. ruč.: Levá hemisféra
po směru ručiček: Pravá hemisféra _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
út září 01, 2009 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Levou
To bych nikdy neřekl...mě řídí spíš intuice, tedy pravá hemisféra... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
út září 01, 2009 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
To Litomyšlák: To snad víš, ne? Je to tam anglicky napsané. Levou.
Mně se poprvé točí po směru ručiček, pak zase chvilku proti, pak po. Ale doba točení po směru je delší než když se mi točí proti směru.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
út září 01, 2009 11:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Mě se zdá, že se stále točí proti...a vůbec se mi to nemění...kerou hemisférou to je???  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
út září 01, 2009 12:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Nejdřív se točila proti směru, pak po krátkém přesvědčování naopak.
Teď se jí snažím zastavit. |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Solok: Možná to znamená, že máš obě hemisféry v rovnováze. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Nick Guest napsal: | Solok: Asi je důležité, co primárně naskočí samo. Jinak komentář je v levé části stránky.
If clockwise, then you use more of the right side of the brain and vice versa.
Atd. |
Já jsem to četl, ale když se mi to po asi minutě až dvou střídá, znamená to, že mi i mozek přepíná? |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Solok: Asi je důležité, co primárně naskočí samo. Jinak komentář je v levé části stránky.
If clockwise, then you use more of the right side of the brain and vice versa.
Atd. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Mně se figura točí chvíli sem, chvíli tam (ale na počátku vždy proti směru ručiček - no, vlastně ne vždycky). Tak co z toho vyplývá?
Naposledy upravil solok dne po srpen 31, 2009 9:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Já to umim ovlivnit... chvíli si říkám kam se točí a tam se taky točit začne... docela zábava...  |
Do určité míry to taky umím ovlivnit, ale primárně vidím hodinové ručičky. Protisměr zachytávám periferním viděním, a když se hodně soustředím, vydrží mi, i když se na ni dívám přímo. Někdy ale soustředění nepomůže a panenka mi přeskočí zpátky do směru ručiček. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To muselo dát strášnou práci... A přitom...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tohle znám... tohle našla ségra... Já to umim ovlivnit... chvíli si říkám kam se točí a tam se taky točit začne... docela zábava...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po srpen 31, 2009 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Používáte víc pravou, nebo levou hemisféru? |
|
|
Točí se tato panenka ve směru, nebo proti směru hodinových ručiček?
Komentář vlevo. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po květen 05, 2008 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
pres 21 vterin proste neudelam - ale opravdu to zabavi  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so květen 03, 2008 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
jsem dobrej jsem dobrej jsem dobrej...
to bylo nejdelsich osmnact vterin v zivote... uz vim jak vterina dlouho trva....  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
út březen 11, 2008 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|