|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Hrajete PC hry? A který žánr máte rádi? |
Akční arkády (plošinovky, třeba Rayman 3,...) |
|
3% |
[ 1 ] |
FPS (střílečka, třeba STALKER,...) |
|
16% |
[ 5 ] |
Závodní (auťáky, sportovní - Need for Speed, FIFA,...) |
|
3% |
[ 1 ] |
RPG (Oblivion, Gothic,...) |
|
6% |
[ 2 ] |
Akční RPG (Diablo II, Sacred,...) |
|
0% |
[ 0 ] |
Real-time strategie (Warcraft 3, Supreme Commander, ale i Transport Tycoon,... ) |
|
6% |
[ 2 ] |
Tahové strategie (Heroes III, Disciples II,...) |
|
10% |
[ 3 ] |
Simulátory (Trainz Simulator, Flight Simulator, a další) |
|
10% |
[ 3 ] |
MMORPG (World of Warcraft, Guild Wars,... |
|
23% |
[ 7 ] |
Nehraji PC hry |
|
20% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 30 |
 |
út srpen 27, 2013 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
Předmět: |
|
|
A zase tady chýbí možnost vybrat víc odpovědí, přeci kdo by hrál jen jedne druh hry když jsou jich tuny Já si prošel od dětství asi z každého druhu něco, teď již moc nehraju. Když už ale přijde absťák, klasika je pro mě HOMM3, Skyrim, když je chuť na bezduchou zábavu tak Burnout/Flatout. Celkově ale taky holduju takovým těm párbajtovým 2D indie gameskám, asi nejvíc mé nadchl Punishment 2 od Messhofa nebo Nifflasův Knytt. Střílečky mě asi tak od 12ti let vysloveně nudí. Pokud bych se měl přimluvit za nějaký fakt originální projekt, kterému jsem bratra nikdy nenašel, byl by to asi druhý díl Etherlordů. _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
út srpen 27, 2013 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
Předmět: Re: Což takhle dát si pařbu |
|
|
bobfoldi napsal: |
Našel by se tý někdo kdo by zapařil nějaké to mmóčko.. |
Co to je? ..Jinak naprosto nejlepší hra, jakou jsem hrál, je Resident Evil 4. Společně se sushi to považuju za to nejlepší, co kdy Japonci vytvořili. |
|
|
|
|
 |
po srpen 26, 2013 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

Založen: 21.7.2013 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 8- okolí Bohnic
|
Předmět: Což takhle dát si pařbu |
|
|
Mno možná nebude reagovat, nu což.
Našel by se tý někdo kdo by zapařil nějaké to mmóčko, tak trochu se doma přez rok nudím a všichni koho jsem polapil se stali závislí na lolku tzv. lolkaři. A také by mě docela zajímalo jak hrajou "buzíci" . Tak pokud se někdo najde, tak budu rád
PS. jsem děsná lama v lolku i pár holek mnohem lepší než já [/list] _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
čt leden 12, 2012 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Býval to Lineage, poslední dobou Aion. Uvidíme, co Tera Online:-) |
|
|
|
|
 |
út září 29, 2009 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
GTA SA Zabírá 4GB |
|
|
|
|
 |
ne září 27, 2009 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
SIEENX napsal: | GTA San Andreas neskutečná hra již dlouho jí hraju a jen tak mě ještě neomrzí máte tam absolutní volnost vše je povolené , navíc jsem si tam dal Lídl škodovky Solarisy Tatra tramvaje a ještě modifikace ktré upravují města takže ta hra mě opravdu jen tak neomrzí.
GTA tady snad všeci znáte a kdo né tak není hráč  |
jojo GTA fakt neznám,co bych mohl spustit na P(lechovce)C co má 18GB?XD
snad mi rodiče koupí slibovanou 500GB bednu . to pak pudu na 4 story wow call of duty heroes 2,4 a na metin 2 jupíííííííí |
|
|
|
|
 |
pá září 25, 2009 11:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Technická - část přesunuta |
|
|
Část tématu, která se už vůbec netýkala her na PC, jsem přestěhovala sem: http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=1135
Je tam rovněž vysvětlení, co k tomuto přesunu došlo. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá září 04, 2009 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
Co já hraji?HOMAM4 a Metin2,nebo sem hral 4story,asi neznáte? |
|
|
|
|
 |
st srpen 26, 2009 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
Stará dobrá klasika předělaná do javy... Scorch _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
so srpen 22, 2009 1:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
Předmět: Re: Hrajete rádi PC hry? Které? |
|
|
Tapiko napsal: | ale nic se nemá přehánět  |
Mě něco povidej...  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
so srpen 22, 2009 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tapiko tester
|
Předmět: Hrajete rádi PC hry? Které? |
|
|
Tak to já se připojuju k poslednímu příspěvku. Taková klasika jako Heroes of Might and Magic III je hra, co si rád zahraju i dnes Ale není pravda, že by se ty hry týkaly jenom jedné generace. Zkoušel jsem i world of warcraft a v jedný chvíli jsem se cítil trapně, když kolem mě hráli týpci jako: 40 letá učitelka, 35 dělník, 60 letý právník nebo jedna důchodkyně
Jinak čas na hraní už ani nemám, kolikrát by u toho člověk seděl třeba celej den, ale to mě zase neba. Je to dobrá zábava na odreagování, ale nic se nemá přehánět  _________________ Tak dlouho na tom světě ještě nejsem, abych mohl říci, že vím, která cesta životem je ta pravá. Mám však snahu, vůli a optimismus, takže věřím, že časem na to všechno přijdu. Zatím si myslím, že jsem na správně cestě  |
|
|
|
|
 |
so srpen 22, 2009 10:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
To tvoje MaM...
GTASA je skvělá hra, mám od ní disk, ale vzhledem k tomu, že mám Visty, mi samozřejmě nefunguje ... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
so srpen 22, 2009 10:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Momentálně nehraju nic, ale GTA: San Anderas znám. Ale nehraju jej. Hrál jsem pouze GTA: Vice City, a moc mě to neoslovilo. To si radši pustím Might and Magic VII.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
so srpen 22, 2009 2:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
GTA San Andreas neskutečná hra již dlouho jí hraju a jen tak mě ještě neomrzí máte tam absolutní volnost vše je povolené , navíc jsem si tam dal Lídl škodovky Solarisy Tatra tramvaje a ještě modifikace ktré upravují města takže ta hra mě opravdu jen tak neomrzí.
GTA tady snad všeci znáte a kdo né tak není hráč  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 21, 2009 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: vám nevim :) |
|
|
Já jsem se jedno období věnoval hraní Call of duty 4 (obrázky) i na docela vysoká úrovni a hrával jsem i wowko... na tom jsem propařil stovky hodin ... (konkrétně 403 hodin na minutu přesně) ale teď poslední dobou mě to nějak pustilu tak se snažim to vykompenzovat sprotem... ale zatim nic moc Vlastně mi to nic nedalo ale to mi došlo až zpětně jinak hry jsou dělaný aby byli návykový (WoW ) a docela se jim to daří... nikdy víc  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý...
Naposledy upravil theby dne st září 02, 2009 10:26 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 07, 2009 9:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Gamesy |
|
|
I do mého diluviálního světa pronikly počítačové gamesy
Spousta z nich se mi hrozně líbí, ale sama je nehraju, protože to neumím. Mám ale úchylku, a to, že vydržím dlouhé hodiny čumět, jak je hraje někdo jiný. Konkrétně dcera takhle hrála Gothic, Disciples a Oblivion... a já jsem seděla vedle ní a vymýšlely jsme bojové strategie, doplňování zásob, dobývání měst a cojávím ještě - už si to moc nepamatuju, protože je to tak dva tři roky zpátky.
Kdybych chtěla, tak se ty gamesy jistě taky naučím, ale já vlastně ani nechci, protože vím, jaký je to hrozný požerák času a znám se, že bych u toho byla schopná zkejsnout několik týdnů (moje centrum zodpovědnosti jaksi nikdy nezbytnělo tak, všichni předpokládali ), tak je nemám pro jistotu ani nainstalované.
...
Kdysi dávno, když ještě brontosaurus okusoval přesličku, jsem semtam hrála Doom a Wolfensteina a představovala si všechny příšeráky, co mě v práci nas*ali. Ale to už je fakt dávno.
Teď mám jako odreagování kdejaký passiáns, Mahjong, Tetris a puzzle všeho druhu (jestli někdo znáte třeba Roma puzzle nebo World of Warcraft puzzle, tak třeba to). Jo a nesmím zapomenout na standardní výbavu Windoze Vista - skládání dortíků a pexeso. Chápu, že to je už vůbec pro mimina, ale já jsem se po některých stránkách asi nevyvinula tak úplně správně  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
I Love Traffic - uaaaaa ))
OpenTTD jsem zapomněl a Zumu jsem taky jeden čas hrál dost.
Fish Fillets asi znovu vytáhnu. Mám je rozehrané.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já si rád občas ujíždím na hrách jako je Bejeweled nebo třeba Insaniqurim apod. No prostě takový oddychovky. Jinak vám k tomuhle tématu nepřispěju  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
I Love Traffic je skutečně dobrá hra ... Zuma taky...
A od té doby, co mám na novém kompu Vistu a hraju jen u otce, tak taky spíš dávám přednost onlinovkám (včetně třeba Travianu)... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Už moc her nehraju, ale když už, tak oblíbené jsou například:
Občas mě zaujme i nějaká onlinovka, tím myslím hru ve flashi.
Napříkad tady si můžete vyzkoušet, jaké to je být řadičem křižovatky.
Shrnuto a podtrženo: V jednoduchosti je krása  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | solok: A to fakt hraješ v maďarštině?  |
(Trati nejsou součástí instalace, dají se porůznu stáhnout z internetu. Trati mají popisky událostí (např. pozdní příjezd do stanice, překročení rychlosti na trati apod.), ovládání hry je však pořád stejné a i ty hlášky jsou pořád stejné. Takže vím, aniž bych uměl maďarsky, že nahoře je napsáno, že plánovaný odjezd ze stanice je za 00:00:02 čili za dvě vteřiny). |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Adventury ano! Hlavně v minulosti - Atlantis 1-3, Posel smrti, Siberia 1 a 2, The Longest Journey, to byly časy. Svého času jsem ulítaval na Sims 2 a Trainz. Poslední roky jsem hrál onlinovku Lineage II. Zatím jen na free serverech, ale chtěl bych zkusit hru na oficiálním serveru, ale jaksi nevím, jak na to. Poradí někdo? |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dolphine1 uživatel
|
|
|
no já ještě před pár lety rád hrál hry. i když teď už je to horší, no i tím, že můj pc je již šrotovným ALE sem tam si rád zahraju CS 1.6, to je prostě klasika, není co řešit jo a asi si koupím nový komp  |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Taky jsem si řikal, až na to, že jsem tu hatmatilku nepoznal  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 6:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
solok: A to fakt hraješ v maďarštině?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
V poslední době mě velmi baví vlakový simulátor OpenBVE.
 |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 1:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Já neustále hraju Star Wars Battlefront II a netrpělivě čekám na třetí díl ..
Pak taky RTS, Star Wars Empire at War... Obě dvě hry jsou úžasný... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Já teď hraju v jednom kuse simulaci života The Sims 3...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 10:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
Předmět: Hrajete rádi PC hry? Které? |
|
|
Nikde tu podobné téma s hlasováním nevidím, tak se ho tu pokusím založit. Toto téma má myslím pouze smysl mezi mladými kluky, co rádi paří.
Sám rád hraji RPG (projel jsem Morrowind, Oblivion a hlavně Gothic 2 - úžo hra), takže dávám hlas RPG.
Nepohrdnu ani tahovou strategií, jako jsou legendární Heroes of Might and Magic III.
A předem se omlouvám za některé chybky v textu ankety, bohužel nejdou změnit. A zapomněl jsem na adventury. Tímto se adventuristům omlouvám. Jak to, že téma nejde smazat nebo změnit anketu??? _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|