|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt květen 18, 2006 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
Tak to tak vypadá, že z kdysi uvažovanýho setkání asi definitivně sešlo... Zavilý necyklisti z Plzně maj' holt smůlu...  |
|
|
|
|
 |
st květen 17, 2006 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Popravde som ani necakal tolko reakcii
Som za kazdu aktivitu... Vikendovka by bola super. (tiez by som to ale potreboval vediet dopredu). Na zahriatie by sme ale mohli este predtym niekam zajst. Co tak niekedy cez vikendy 27-28/5 resp. 3-4/6 ?? Mohli by sme ist z prahy pripadne sa vyviezt vlakom par kilometrov za mesto... |
|
|
|
|
 |
st květen 17, 2006 2:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To bodyia |
|
|
Nebrínim se, klidně bych jel. Kdybys k tomu měl fakt chuť, dej, prosím, vědět delší dobu předem, abych si na ten termín nenacpal nějakou jinou akci. |
|
|
|
|
 |
st květen 17, 2006 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Kolo |
|
|
murex napsal: | Nájde sa tu niekto, koho baví bicyklovanie a niekedy rieši problém, že by aj niekam vyšiel, no samému sa nechce a nemá s kým? Myslím, že by mohlo byť celkom fajn dať dohromady skupinku ľudí (hlavne z Prahy) a občas niekam vyraziť..  |
Jsme pro. Když jsem u rodičů v PRaze tak si nemám s kým vyrazit na kolo. Je to výborný nápad Pokud něco zorganizuješ dej mi prosím vědět
Bodyo. Je to bezva nápad. S tím červencem. Pokud se vám to bude líbit tak snad uspořádáte něco dalšího. V tu dobu již budu v Berlíně
Cyklo víkendovka je BOMBAAAA napad:-)  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út květen 16, 2006 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Re: To murex |
|
|
Adam napsal: | Jo jo, tenhle problém opravdu sem tam mám. Respektive jím maskuju svoji lenost. Okolí Prahy je na můj vkus moc kopcovité. Ale někam do okolí bych klidně vyrazil. Jsem pro. A PRÁÁÁÁHÁÁÁ forever!!!!! |
Kolo je super. A což takhle udělat víkendovku na kolech? Uměl bych sehnat skoro za nulu objekt k bytí i přespání na Vysočině, kde jsou výborný stezky pro kola. Což takhle červenec, první víkend? |
|
|
|
|
 |
út květen 16, 2006 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To murex |
|
|
Jo jo, tenhle problém opravdu sem tam mám. Respektive jím maskuju svoji lenost. Okolí Prahy je na můj vkus moc kopcovité. Ale někam do okolí bych klidně vyrazil. Jsem pro. A PRÁÁÁÁHÁÁÁ forever!!!!! |
|
|
|
|
 |
út květen 16, 2006 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: Kolo |
|
|
murex napsal: | Nájde sa tu niekto, koho baví bicyklovanie a niekedy rieši problém, že by aj niekam vyšiel, no samému sa nechce a nemá s kým? Myslím, že by mohlo byť celkom fajn dať dohromady skupinku ľudí (hlavne z Prahy) a občas niekam vyraziť..  |
Zase Praha... si trhněte nohou, Pražáci  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út květen 16, 2006 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Kolo |
|
|
Nájde sa tu niekto, koho baví bicyklovanie a niekedy rieši problém, že by aj niekam vyšiel, no samému sa nechce a nemá s kým? Myslím, že by mohlo byť celkom fajn dať dohromady skupinku ľudí (hlavne z Prahy) a občas niekam vyraziť..  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|