|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červenec 17, 2009 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
Předmět: |
|
|
to se nám to ale obrátilo  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 17, 2009 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
Ehm,promiň ale nerozumim co mi chceš říct,nebo mi píšeš tak jak píšu já?nepochopitelně?zatím se ti to daří,XD.Ale stejně mohl bys to přeložit? |
|
|
|
|
 |
pá červenec 17, 2009 11:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
toe gut napad tyhle vlakna jako a ta klavka to nasere jako fakt ale musis bejt jako v klidu proste jako nejviiic ne jako... no a klavky nenic je jich skoda a taky sem si kamo predstavoval ten cernej humot ouplne inac nez ty ale asi mas pravdu wtz _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 17, 2009 9:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
A sakra,hm,nwm co na to říct.PDobrej nápad jak se vyhnou hádkám a rozbitým klávesnicím.XD |
|
|
|
|
 |
pá červenec 17, 2009 9:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Povídání pro Hippieho |
|
|
Hippie, napadlo mě, že toto by mohlo být Tvé vlákno, a sem bys dával příspěvky, u nichž si nejsi jistý, kam patří. Pokud bych měla pocit, že by něco od Tebe patřilo spíš sem, tak to vymažu na původním místě a tady ocituju, aby se to neztratilo.
Ostatní by se tady nerozčilovali, co to píšeš a kam, kdo si chce s Tebou povídat, tak si je přečte, kdo si s Tebou nechce povídat, tak to číst nemusí. To by mohlo vyřešit dohady na GK spojené s Tebou a všichni bychom mohli být v pohodě. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt červenec 16, 2009 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: Hippieho koutek U Hrošíka :) |
|
|
Waky mi napsala abych si změnil podpis ale zdá se být přílidlouhý,tak ho dám sem:Možná někoho naštvu,ale je to tím že můj černý humor nezná mezí a když mě někdo naštve (už sem rozbil klávesnici když sem chtěl praštit do stolu) tak mě jen tak něco neuklidní.Omlouvám se tomu koho jsem naštval ale byl jsem v afektu zuřivosti popsaného v závorce.
V.J.Z. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|