|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 13, 2009 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: |
|
|
tak to je totálně v (někde co vás nemusí zajímat),těšim že na středni bude někdo taky HM,hm mě je 6+9 (pro nechápající zkuste počítat),nenašel by se tu někdo v tom věku ve svitavskym okrese?konkrétněji ze Svitav? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kaching uživatel
|
|
|
SIEENX napsal: | Já mám ty videochaty spojene z různýma nadrženýma úchylakama , to se pletu existuje i chat kam chodí normální lidi?  |
No všelijací úchyláci tam jsou, ale taky tam jsou lidi, jako třeba já, kteří si chodí pokecat s přáteli. Kecáš, kecáš, najednou koketuješ, balíš a zjistíš, že už to jsou dva roky, co jste spolu. |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Já mám ty videochaty spojene z různýma nadrženýma úchylakama , to se pletu existuje i chat kam chodí normální lidi?  |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kaching uživatel
|
|
|
House M.D. napsal: | Aaa, tolik je i mě a nikoho nemam já se na to vys***  |
To nedělej. Velice oblíbený je videochat koukam.cz, tam jsem se potkal se svým současným přítelem.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Aaa, tolik je i mě a nikoho nemam já se na to vys***  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 7:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
kaching uživatel
|
|
|
House M.D. napsal: | A kolik ti je, jestli to můžeme vědět  |
Určitě můžete, letos jsem oslavil 17 let pozemského života. ) |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 2:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
A kolik ti je, jestli to můžeme vědět  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
kaching uživatel
|
|
|
Mimochodem, dneska jsou to přesně dva roky, co to naši ví. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 12, 2009 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kaching uživatel
|
Předmět: Coming out a já. |
|
|
Ahoj, jsem tu nový, tak přispěji svojí troškou do mlýna.
Je to dva roky zpátky, co jsem si na chatu našel kluka. Letos bychom spolu byli dva roky. Během začátku našeho vztahu přijel k nám do města, věděla to sestra. Několikrát jsem za ním šel do campu, kde byl ubytovaný. Rodičům jsem řekl, že jsem si našel holku a že přijela z daleka. Pořád říkali něco ve stylu: "přijd nám jí ukázat" a já na to, že je nechce vidět a prostě výmluvy. To jsem takhle asi druhý den přišel domů a naši na mě uhodili s tím, že buď řeknu pravdu, nebo budu mít zákaz všeho. Věděl jsem, že to musím říct, sakra nic špatného jsem neprovedl. Jsem přeci pořád jejich syn, ne? Tak jsem říkal, že to mamce řeknu sám. Zavřeli jsme se do kuchyně a říkám jí narovinu, že se mi nelíbí jenom holky. Ona se trochu rozbrečela, ale pak se začala smát. Řekla to otci, jeho první reakce byla, že se odstěhuje, ale sešlo z toho. Dával mi morální kázání ve stylu, jsi po tátovi, táta miluje ženský, ty přeci nejsi teplej.
Teď po dvou letech jsme se rozešli. Já jsem si našel někoho jiného, miluji ho a moc. S mamkou se o tom bavíme úplně normálně, narovinu říkám, že jsem gay a s novým přítelem jsem si to uvědomil. Bavíme se spolu o chlapech a vůbec se před ní necítím špatně. Dokonce to nějak podvědomě vycítila a vždy s nimi cítila. Otec dělá, že nevidí, neslyší. Ale musí mu to být divné. Jednou týdně, celý den venku. Ale lepší, že je neaktivní. Jak někdo psal o těch schodech, jsem na čtvrtém schodě. Jsem s tím smířený, dokonce hrdý, že jsem jiný.
Zezačátku minulého vztahu jsem to řekl kamarádce. Její otec je taky gay a má přítele. Tak nějak to poslala dál. Oficiálně o tom ví tři kamarádky a vše v pohodě. Neoficiálně to ví půlka školy a dvě města, ve kterých se objevuji. Ale stalo se to v říjnu. Jdu si takhle po chodbě, nováček na škole, prvák na nejmenované střední, na kterou chodí převážně kluci: "hele, to je ten buzík, no jo, voblíká se jako totální buzna". To mě dorazilo. Až teď, ke konci školního roku se tak trochu odvažuji vyjít na záchod. Ve třídě máme skvělej kolektiv, dokonce i o třídním se to povídá. Ale bojím se s tím jít ven, přátelé by to možná vzali, ale bojím se spolužáků v ostatních ročnících a hlavně profesorů. Kdybych šel s pravdou ven, dostane se to i do sborovny. Naši profesoři jsou 50+, tudíž vyrůstali v období, že homosexualita je nemoc. Na této škole potřebuji odmaturovat dobře, protože chci na dobrou vejšku. Takže to nejspíš dám najevo až po matuře. Na vejšku chci do Prahy, pokud s přítelem vydržíme, nastěhujeme se spolu do bytu a dokonce jsem se i rozhodl, že není nic špatného na uzavření registrovaného partnerství. Tím chci říct, že se mi strašně uleví, až to bude venku. A jsem strašně rád, za svou mamku, bere mě opravdu jako sobě rovnýho, radím jí, co s otcem. S chlapy mám zkušenosti. Mějte se hezky. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 02, 2009 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
No asi to tak i skončí že ji to prostě řeknu jen musím počkat na správnou chvíli a nabrat odvahu a taky zjístit čeho se vlastně bojím...,děkuju za podporu  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 02, 2009 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
SIEENX napsal: | Já se bojím a nevím čeho  |
Neni lepsi nez vymyslet nejaka slozita reseni ji to proste rici? Mamka ocenil,a ze jsem ji to rekl sam
I ja jsem se samozrejme bal. Posilam ti podrporu a usmev  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červenec 02, 2009 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Já se bojím a nevím čeho  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 02, 2009 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Minuta?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 02, 2009 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To je minuta života fuč _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 02, 2009 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
To je akce, to aby sis všechno dokonale naplánoval... udělal rozpis i s časovými kódy, asi takhle:
18:32:15 - mobil je položen na stole v kuchyni
18:32:35 - mobil je prozváněn po dobu 10 sekund
18:32:45 - prozvánění je u konce a čeká se na reakci matky...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červenec 01, 2009 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Já vím že displej zhasíná ovšem nechám to v kuchyni at si to zhasne pak se prozvoním ze svého druhého čísla , no ona mi to bude chtít donést ale já hovor ukočním a pak to ještě 30 sekund svítí a to už si všimnout musí..jen na tuhle akci nabrat odvahu  |
|
|
|
|
 |
st červenec 01, 2009 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
SIEENX: no nevím, displeje mobilů zhasínaj. Ale taková fotka ve zlatém rámečku, vhodně umístěná na nočním stolku ... |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
No to bych takovou fotku musel mít ale napdalo mě že si dám na plochu mobilu fotku svého kluka a ten mobil někde "zapomenu " ideálně na stole v kuchyni pořád přemýšlím jak to udělat ten náznak co nejrafinovaněji  |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
SIEENX napsal: | ...chci aby to vypadalo že na to přišla náhodou (na nějaký podnět aby se zeptala ) |
A co třeba někde jako omylem nechat fotku s nějakým pěkným klukem? _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 2:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
No přesně tak jsem to myslel  |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 12:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No tak je pravda, že by to byl obrat o 180° takže by to bylo asi trochu divný...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Ale to je opravdu divné když dobře ví že poslouchám techno a nejednou tohle , to by se na to zeptala hned , takhle to nechci , chci aby to vypadalo že na to přišla náhodou (na nějaký podnět aby se zeptala ) dnes až půjdu spát tak popřemýšlím... |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Bohužel, tady se mi zdá fakt nejlepší ta písnička od Nightwork _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 12:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
To sice né ale je to extrém jinač jiné navrhy jak to naznačit ? trošku mín naznačit ? |
|
|
|
|
 |
út červen 30, 2009 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Ale neřekl by si to  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 29, 2009 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Tu písničku kdybych si pustil by to podle mě vyšlo stejně jako bych opravdu za ní zašel a řekl jsem jí "jsem gay"
To nezvládnu  |
|
|
|
|
 |
po červen 29, 2009 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Náhodou, když ji hráli zrovna na diskotéce, tak to byla sranda... Někteří to o mně teda už věděli... No a já měl trochu upito, takže jsem tam začal dost nahlas zpívat A potom na baru prej jeden kluk "Já jsem gay" zrovna když ta písnička skončila a já prej, "Ne, to já jsem gay." Pak to kámoška strašně ve škole přeháněla  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 29, 2009 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
SIEENX napsal: | Zatím nic pořád jsem nenabral odvahu přemýšlím jak začít o tom mluvit nebo jak to naznačit,dost mi to vrtá hlavou | Pro začátek si můžeš v pokoji pustit hodně nahlas tuhle písničku NIGHTWORK - Globální oteplování  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po červen 29, 2009 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
patricke tester
|
|
|
Martin napsal: | Z matky se nestřílí  |
A z čeho jo? Vždyť je to všechno takova pohoda  |
|
|
|
|
 |
po červen 29, 2009 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Z matky se nestřílí  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|