|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st srpen 26, 2009 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Blaník |
|
|
Do změti plánů a dohadů přidávám jednu železnou jistotu: výlet na Blaník v sobotu 29.8., sraz v 9:20 na autobusovém nádraží v Roztylech u odjezdového stání autobusu směr Mladá Vožice. Kdo se přidá? _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
út srpen 25, 2009 11:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
Předmět: |
|
|
Souhlasím. Asi tak ke konci září začnu v Praze bydlet na koleji, takže se můžeme někdy vidět. _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 23, 2009 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Dopadlo včera něco?
Zoologická zahrada je skvělý nápad, ale chtělo by to někdy jindy  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po srpen 17, 2009 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Zoologická zahrada je dobrý nápad. Jen 22. 8. nemohu, to jsem mimo Prahu. Další víkend (29. 8.) by byl pro mě bez problémů. |
|
|
|
|
 |
po srpen 17, 2009 11:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Zoologická zahrada |
|
|
Vzhledem k tomu, že víkendový výlet GK vypadá s největší pravděpodobností spíš na celo/jednodenní (v podstatě máme dvacátého, nikdo nový není přihlášený), navrhuji změnit původně plánovaný jednodenní na návštěvu zoologické zahrady.
Termín: sobota 22.8.2009
Pokud je to blbost, mohli byste napsat nějaký jiný návrh? A vyjádřit se k časovému termínu? Je samozřejmě možné to třeba o týden posunout, ale určitě už domluvit konkrétní termín, jinak to zase zapadne a nepojedeme nikam  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červenec 28, 2009 9:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Výlet |
|
|
Ne, nechceme. Teda aspoň my Waky teda nechceme.
Ostatní nechť se vyjádří. Mně se náhradní program líbí.
...
Já jen znovu zdvořile připomínám, že bych si s sebou chtěla vzít psa, nějakou dobu s ním samozřejmě můžu někde počkat, ale prosím prosím, abych někde nečekala většinu výletu, až skončí řada zajímavých, pro psy nepřístupných programů  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Výlet v srpnu |
|
|
Waky napsal: | Kdyžtak prosím Sergeje a Pemela, aby mě doplnili, a ostatní, aby se k návrhu vyjádřili. |
Vzhledem k tomu, že cesta parníkem z Prahy do Štěchovic stojí 300,- Kč , navrhuju jinou alternativu. Vyrazili bychom ráno autobusem z Prahy do Štěchovic, kde bychom si prohlédli přehradu (zařídí Sergej ). Pak bychom vyrazili pěšky podél Vltavy bývalými Svatojánskými proudy. Podle počasí bychom pak mohli vyrazit za koupáním na Rabyni. Případně bychom se vydali pěšky do Slap a po cestě bychom si prohlédli kapličku Rovínek a Střed Českého království.
A nebo chcete jet tím parníkem??? _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Malá technická poznámka - nemám úplně jistý víkend 15.-16. 8., kdy možná budu muset být z jistého důvodu doma...to ještě nevím úplně jistě, když se mi to podaří zařídit, dám vědět. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: Výlet v srpnu |
|
|
Hurá! Konečně nějaký sraz, kterého se budu moci účastnit a nebude mě to stát spoustu dřiny a přemáhání  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červenec 27, 2009 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Výlet v srpnu |
|
|
Tak jsme na posledním srazu (který byl sice úplně "pidi", ale pokecali jsme si dobře ) dali dohromady návrh na možný srpnový výlet:
Byl by někdy ve druhé půlce srpna (když případná víkendovka vyjde nejspíš na září), nejspíš v sobotu (15.,22.,29.8.) - parníkem do Štěchovic a odtamtud pěšky někam ke Slapům.
Kdyžtak prosím Sergeje a Pemela, aby mě doplnili, a ostatní, aby se k návrhu vyjádřili.
Minulé výlety byly dost dobrý a nemusíme furt akorát sedět v hospodě. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt červenec 23, 2009 9:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sobota 25.7. |
|
|
Tak máme rezervaci na 25.7., v Jednadvacítce, od 19.30, na osm míst, to je ještě s rezervou.
Takže přijďte  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá červenec 17, 2009 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Za kluky do Kluka |
|
|
viz http://kamaradi.kluci.cz/plany/koupaci-akce/. Podle předpovědi se zřejmě budeme koupat i za chůze  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Koukám, že účast nebude valná a já bych rád studoval chování jednoho kluka na diskotéce, takže účast tak nějak klesá úměrně s další neúčastí... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červenec 13, 2009 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Taky určitě nedorazím budu na Šumavě. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 12, 2009 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Já se nezúčastním, budu mimo ČR |
|
|
|
|
 |
pá červenec 10, 2009 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Takovej malej letní |
|
|
Taky bych asi preferoval tu sobotu 25.7. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 09, 2009 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Joooo, já můůůžu... preferoval bych sobotu  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 09, 2009 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No, tak já bych mohl asi jen v tu sobotu 25. 7., pátek je asi téměř jistě vyloučený. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 09, 2009 3:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Re: Malej letní |
|
|
Můžu oba dny a přišel bych (bf je mimo Prahu). _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt červenec 09, 2009 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Takovej malej letní |
|
|
Měl byste někdo zájem o malý letní sraz 24.7. - pátek - nebo 25.7. - sobota?
Pokud ano, tak napište (včetně preferovaného dne), zarezervuju kdyžtak 21. Mohli bychom tam taky blíže specifikovat víkendový větší výlet. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červenec 01, 2009 9:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
Bohužel jsme to nestihli, tak se dodatečně omlouváme. _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
čt červen 25, 2009 9:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Maara a Thalys |
|
|
Zastavte se, vy jste vítaní vždy
jako kdybych to tušila, když jsem rezervovala o dvě místa víc  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červen 24, 2009 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
Možná se taky zastavíme... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st červen 24, 2009 10:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Definitivní potvrzení srazu |
|
|
Máme zarezervováno. Dvanáct míst (aby byla případná rezerva).
Takže v pátek v 19 hod ve 21  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 23, 2009 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Počet míst k rezervaci |
|
|
Tak to vypadá, že dnes zarezervuju 10 míst. (Mám strach to odkládat, protože je poslední předprázdninový víkend a více lidí by mohlo napadnout, že se ještě někde sejdou, než se definitivně rozprchnou na dva měsíce.)
Uvidíte-li někdo téma a chcete se přihlásit, můžete to udělat co nejrychleji? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červen 22, 2009 12:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
V pátek 26. června určitě nemůžu. :( _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po červen 22, 2009 10:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Právě jsem se vrátil z letního výcvikového kurzu a vážně nevím, jak to vymyslím. Původně jsem chtěl jet domů z Prahy už ve čtvrtek, možná se ale kvůli vám zdržím až do soboty.
Pokud vám tedy nebude vadit, že nejspíš přijdu mírně pomuchlaný a možná i bez ponožek a na ostro, protože mi začíná docházet čisté oblečení...  |
|
|
|
|
 |
ne červen 21, 2009 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Já snad přijedu, ale nvm jak to bude v ten pátek. Jestli nedostanu jednu po tlamě a druhou o futro... Ale snad ne... je to lepší, než na co jsem je připravoval  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne červen 21, 2009 9:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Taky dorazím. Tentokrát se ovšem moc dlouho nezdržím, neb v sobotu ráno vyrážím s GALESem na výlet. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so červen 20, 2009 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Znamenám si do kalendáře |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|