|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Snídal jsem jen několikrát za život. Do takových 11ti dopoledne nedokážu nic pozřít, prostě se mi dělá špatně při pomyšlení na jídlo. Zato večer pak luxuju ledničku klidně až do půlnoci. |
A projdeš ještě dveřma? |
BMI mám přímo uprostřed optima a vím proč. Dneska mi to teprve došlo. Nestihli jsme dneska menzu a zašli na oběd do hospody. Doslova sem se z ní po obědě (ale boršč i guláš byly jinak skvělé) vyvalil s funěním. To se mi v menze nikdy nestane, poněvadž po těch porcích, které by zasytily tak akorát školáka 1. stupně ZŠ mi nadále vyhrává žaludek hladový koncert. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Luxování ledničky |
|
|
fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Snídal jsem jen několikrát za život. Do takových 11ti dopoledne nedokážu nic pozřít, prostě se mi dělá špatně při pomyšlení na jídlo. Zato večer pak luxuju ledničku klidně až do půlnoci. |
A projdeš ještě dveřma? |
Je těžké takto nefungovat. Když je člověk v jednom kole a po ranu jeste rozespaly tak casto na jidlo nemysli a vecer pak luxuje Nejsi v tom sam  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Snídal jsem jen několikrát za život. Do takových 11ti dopoledne nedokážu nic pozřít, prostě se mi dělá špatně při pomyšlení na jídlo. Zato večer pak luxuju ledničku klidně až do půlnoci. |
A projdeš ještě dveřma? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Znáte dneska už klasickej film Velká žranice od Carla Ferreriho?  |
ano, poněkud monotématické  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Stonerock napsal: | Znáte dneska už klasickej film Velká žranice od Carla Ferreriho?  |
MLČ!!!! Jen slyším žranice a jímá se mě nenasytnost! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Znáte dneska už klasickej film Velká žranice od Carla Ferreriho?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
Předmět: Re: Snídani nebrat |
|
|
Adam napsal: | pepcza napsal: | Znáte film Čokoláda? Jaké u něj máte pocity, stavy? U mě je to závist a právě neskutečná žravá. |
Jo, ten film znám a je to spolehlivý antižravý prostředek. Když to člověk vidí, ani na jídlo nemá chuť. Když máš třeba chuť na čokoládu a vlezeš do nějaké specializované prodejny, tak na ni máš pořád chuť? Nebo na exkurzi v čokoládovnách? Brrrrrr  |
Ehm, v šestnácti jsem brigádničil v pardubické perníkárně. V životě jsem se tak nepřežral perníčků, čokolády, pralinek a všeho možného. Zlaté časy  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Znáte film Čokoláda? Jaké u něj máte pocity, stavy? U mě je to závist a právě neskutečná žravá. |
Jo, ten film znám a je to spolehlivý antižravý prostředek. Když to člověk vidí, ani na jídlo nemá chuť. Když máš třeba chuť na čokoládu a vlezeš do nějaké specializované prodejny, tak na ni máš pořád chuť? Nebo na exkurzi v čokoládovnách? Brrrrrr  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Waky napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Snídal jsem jen několikrát za život. Do takových 11ti dopoledne nedokážu nic pozřít, prostě se mi dělá špatně při pomyšlení na jídlo. Zato večer pak luxuju ledničku klidně až do půlnoci. |
Tím je řečeno vše. Nemám co dodat.
Snad jen to, že u mě naprosto neplatí, že když člověk ráno jí, tak tu ledničku večer tolik neluxuje. U mě naopak. Asi když vzniká pažravost z psychických, nikoli fyziologických příčin, některé věci pro ni neplatí. |
"Žravou" znám taky. Nejčastěji, když třeba vidím v tv nějaký pořad o vaření.
Znáte film Čokoláda? Jaké u něj máte pocity, stavy? U mě je to závist a právě neskutečná žravá. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ondra uživatel
|
|
|
U mě je to takhle - já vstávám ráno v 5 hodin, a v tu chvíli nemám na jídlo skutečně ani pomyšlení. Kdybych do sebe chtě něco nacpat, tak se mi to nepodaří. _________________ para todo el que busca cariňo, cariňo siempre hay |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Snídani nebrat |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Snídal jsem jen několikrát za život. Do takových 11ti dopoledne nedokážu nic pozřít, prostě se mi dělá špatně při pomyšlení na jídlo. Zato večer pak luxuju ledničku klidně až do půlnoci. |
Tím je řečeno vše. Nemám co dodat.
Snad jen to, že u mě naprosto neplatí, že když člověk ráno jí, tak tu ledničku večer tolik neluxuje. U mě naopak. Asi když vzniká pažravost z psychických, nikoli fyziologických příčin, některé věci pro ni neplatí. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 5:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Snídal jsem jen několikrát za život. Do takových 11ti dopoledne nedokážu nic pozřít, prostě se mi dělá špatně při pomyšlení na jídlo. Zato večer pak luxuju ledničku klidně až do půlnoci. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
|
|
Dle mýo by člověk měl umřít romanticky, ve sněhový vánici když jede za svým ztraceným broučkem, bo na skále, nebo v divoký přestřelce:) a ne na to co jíme!!  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 7:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
livefile napsal: |
bože to jíš? mi připomíná kvašenou zeleninu bo pořádně uleželej kompost - vločky(naprosto nevhodné - sušené - dehydratizované a mrtvé) + pasterizované ohnivzdorné chemicky ošetřené a hlenuvzdorné mléko s pravděpodobně přeslazeným kakaem, který v nás vyvolává tolik nepřirozených chemických reakcí, že je proti tomu černobyl malý dynamo na mým kole.
Navíc vše uleželé, nasáknuté, hnilobné a kvasící. |
Na něco se zemřít musí.  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 1:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
|
|
Heky napsal: | Každé ráno snídám pravidelně (už asi tři roky) misku vloček. Každý večer si na druhý den naložím vločky do mléka s medem a nechám je pořádně přes noc nasáknout. Pro doplnění snídaně většinou mléko s medem, nebo kakao. Když mám víc času tak si něco uklohním v kuchyni, což není vždy poživatelné  |
bože to jíš? mi připomíná kvašenou zeleninu bo pořádně uleželej kompost - vločky(naprosto nevhodné - sušené - dehydratizované a mrtvé) + pasterizované ohnivzdorné chemicky ošetřené a hlenuvzdorné mléko s pravděpodobně přeslazeným kakaem, který v nás vyvolává tolik nepřirozených chemických reakcí, že je proti tomu černobyl malý dynamo na mým kole.
Navíc vše uleželé, nasáknuté, hnilobné a kvasící. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
fanfán napsal: | Snídaně je základní jídlo dne. Jestli jí flákáte, tak se nedivte, když máte třeba o pár kilo víc/míň, anebo nějaké zdravotní obtíže.
Takže, ta čtvrthodinka, o kterou se kvůli snídani vykopete dříve z postelí, rozhodně za to stojí. |
Nejde o vykopání se, já první tři, čtyři hodiny po probuzení jídlo nemůžu ani vidět. Resp. nemůžu ho v sobě udržet. Musím počkat než mi stoupne trochu tlak. Ráno mám co dělat, abych sebou neflák během těch pěti kroků (ano, máme malý byt) do koupelny.
Už budhisti přišli na to, že se trávení probouzí o něco později než zbytek těla.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Každé ráno snídám pravidelně (už asi tři roky) misku vloček. Každý večer si na druhý den naložím vločky do mléka s medem a nechám je pořádně přes noc nasáknout. Pro doplnění snídaně většinou mléko s medem, nebo kakao. Když mám víc času tak si něco uklohním v kuchyni, což není vždy poživatelné  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Snídaně je základní jídlo dne. Jestli jí flákáte, tak se nedivte, když máte třeba o pár kilo víc/míň, anebo nějaké zdravotní obtíže.
Takže, ta čtvrthodinka, o kterou se kvůli snídani vykopete dříve z postelí, rozhodně za to stojí. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Normálně nesnídám. Netak dnes, risknul jsem kousek závinu a asi brzo natáhnu bačkory. Místo předsmrtý euforie mě ovšem čeká parádní gastroentero tanec. :-& |
|
|
|
|
 |
so květen 13, 2006 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: .. |
|
|
Petr_K napsal: | Libor napsal: | Petr_K napsal: | Já snídám vždy i kdybych měl přijít pozdě do práce . Ale moc se necpu, nejraději kakao a k tomu třeba jednu nebo dvě housky... |
Kakao je fajn. Vyráběl jsi někdy pro někoho snídani? Já ne, jsem totiž veliký spáč. Ale zažil jsem snídani o dpřítele a bylo to moc krásné  |
Vyráběl ale hodně málo Libore, spíš to bylo vždy naopak, že vyráběl snídani někdo pro mě . Já jsem totiž úplně šílený spáč, vzbudit mě a dokonce dostat z postele, to je mnohdy nadlidský úkol  |
Rozumím. I já nerad vstávám. Nějak mě to nejde. Jen občas když mám krásné probuzení. a bezva náldu tak bych klidně i s někým rád posnídal. Na druhou stranu by to mohlo být až budu mít partnera moc krásn sním posnídat a předat si vzájemně energii pro nový den  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st duben 19, 2006 1:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
Předmět: Re: .. |
|
|
Libor napsal: | Petr_K napsal: | Já snídám vždy i kdybych měl přijít pozdě do práce . Ale moc se necpu, nejraději kakao a k tomu třeba jednu nebo dvě housky... |
Kakao je fajn. Vyráběl jsi někdy pro někoho snídani? Já ne, jsem totiž veliký spáč. Ale zažil jsem snídani o dpřítele a bylo to moc krásné  |
Vyráběl ale hodně málo Libore, spíš to bylo vždy naopak, že vyráběl snídani někdo pro mě . Já jsem totiž úplně šílený spáč, vzbudit mě a dokonce dostat z postele, to je mnohdy nadlidský úkol  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
po duben 17, 2006 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: .. |
|
|
Petr_K napsal: | Já snídám vždy i kdybych měl přijít pozdě do práce . Ale moc se necpu, nejraději kakao a k tomu třeba jednu nebo dvě housky... |
Kakao je fajn. Vyráběl jsi někdy pro někoho snídani? Já ne, jsem totiž veliký spáč. Ale zažil jsem snídani o dpřítele a bylo to moc krásné  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Já snídám vždy i kdybych měl přijít pozdě do práce . Ale moc se necpu, nejraději kakao a k tomu třeba jednu nebo dvě housky... _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikdy jsem nesnídal, ale teď se to snažím naučit. Cpu se různým müsli a zrním a jogurty a celkem mi to vyhovuje. Už teď se těším až se ráno proberu a napapám do bezvědomí borůvkového zapečeného müsli.  |
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: Snídaně |
|
|
Libor napsal: | Snídáš po ránu a co? Já moc po ránu nestíhám v rozespalosti snídat. Chystáš snídani jen pro sebe nebo i pro někoho jiného. Když jsme byl malý tak mě chystala snídani mamka a to i s kakaem..  |
Nesnídám, protože po ránu jíst nemůžu. Nejspíš bych se z toho pozvracel. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Snídaně |
|
|
Snídáš po ránu a co? Já moc po ránu nestíhám v rozespalosti snídat. Chystáš snídani jen pro sebe nebo i pro někoho jiného. Když jsme byl malý tak mě chystala snídani mamka a to i s kakaem..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|