|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 18, 2009 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Aha z týhle strany sem na to nepomyslel.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 18, 2009 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Martin napsal: | Btw - nejsme OT? |
Vůbec ne... modelová situace:
"Mami, já jsem buzerant a pasiv!"
"Ale to je výborné, chlapče, alespoň nebudeš mít k stáru potíže s prostatou!"
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 18, 2009 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
O onanii jsem to teda nikdy neslyšel, ale sex obecně jo - proč si myslíte, že jí obecně dostávají dědci až v letech, kdy na sex jenom vzpomínají?
Btw - nejsme OT? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 18, 2009 10:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pemel napsal: | Onanie prý působí jako prevence proti rakovině prostaty.  |
Tomu nevěřím. Kdyby to byla pravda, tak by tahle nemoc už byla dávno vymýcená. |
|
|
|
|
 |
čt červen 18, 2009 8:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Hippie napsal: | solok napsal: |
Co jsem napsal?  |
|
|
|
|
 |
čt červen 18, 2009 1:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Vodafone napsal: | Hippie napsal: | onanie vás bude lákat ale přečíst si knížku je lepší | Zkusil jsem obojí a z dlouhodobého hlediska dávám tvrzení za pravdu. | Onanie prý působí jako prevence proti rakovině prostaty.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
myslel jsem to tak že když se zeptáte rodičů na něco ohledně homosexuality jak vám odpoví
solok napsal: citace: | No názor jednoho mýho dědy na HM je: "Já bych TO ZAKÁZAL." | a to je na to odpověd,ptal sem se na to co vám možná rodiče po uložené otázce řekli. _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Zmatení vláknem |
|
|
Nějak se na toto vlákno nechytám
Podle nadpisu bych soudila na vyjádření rodičů o HM, tedy podle mě o homosexualitě, vlastní téma je zahájeno švédskou trojkou ... o čem si má tedy kdo něco vlastně myslet či nemyslet?
Podle odpovědí se taky nechytám, kam se vlastně míří. Nemá to být ironie, opravdu tomu nerozumím. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
vodafone:pokus nečteš výtisk 004.cz zabývající se GK,pokud ho čteš nedivim se že se schováváš,XD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: Odpovědi rodiču na téma....HM |
|
|
Honza napsal: | Vodafone: fakt je, ze s knihou v ruce se nemusíš schovávát před rodičema a sourozencema, ale kdybych si měl dlouhodobě vybrat jedno, nebo druhé, asi by kniha nezvitězila. | No tak já se zrovna i s knihou radši schovávám, protože nestojím o otázky typu „Co to čteš?,“ „O čem to je?,“ atd.
A jinak jsem to myslel tak, že kniha vydrží déle a vyvolává příjemné pocity na delší dobu. Navíc naštěstí není nutné si vybírat. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Odpovědi rodiču na téma....HM |
|
|
Hippie napsal: | Takle jednou u nás doma:Mamííí co je to švédská trojka?To jsou prasata a ne lidi.: |
jako kluk ze statku ti můžu říct, že prasata, teda přesněji vepři domácí, švédskou trojku neprovozujou a ani nevím, že by takový způsob množení byl někdy popsán v odborné literatuře. Pokud vím, tak to dělají jenom "zezadu".
Vodafone napsal: | Hippie napsal: | onanie vás bude lákat ale přečíst si knížku je lepší | Zkusil jsem obojí a z dlouhodobého hlediska dávám tvrzení za pravdu. |
Fakt je, že s knihou v ruce se nemusíš schovávat před rodičema a sourozencema, ale kdybych si měl dlouhodobě vybrat jedno, nebo druhé, asi by kniha nezvítězila. 
Naposledy upravil Honza dne pá červen 19, 2009 1:20 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Hippie napsal: | onanie vás bude lákat ale přečíst si knížku je lepší | Zkusil jsem obojí a z dlouhodobého hlediska dávám tvrzení za pravdu. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
tahleta starší generace,třeba menžel nekde před Xlety znal tělo manželky maximalne přes noční košili a tady sem nekde četl:onanie vás bude lákat ale přečíst si knížku je lepší,to to je hustý,a přitom to na východě byla realita,v egyptě harémy a tak néé?fakt nevim co si ti rodiče myslí _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To je asi pravda
Čímž by můj děd vyřešil další celosvětový problém, hned po malých bramborách. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 1:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Chápu to tak, že by homosexualitu zakázal, ale netrestal. Tzn. kdo by se tak choval, nebyl by stíhán, jen by ho tížil pocit viny, že dělá něco nelegálního  |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 1:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No názor jednoho mýho dědy na HM je: "Já bych TO ZAKÁZAL."
(nespecifikuje přesně jak, ani nemluví o vězení jako v případě jiných přečinů, takže to je trochu v mlze )
Jenom abyste se dostali do obrazu, tento moudrý muž by rád vyvedl ČR z krize obnovením hutní výroby.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 17, 2009 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: Švédská trojka a vepř domácí |
|
|
Takle jednou u nás doma:Mamííí co je to švédská trojka?To jsou prasata a ne lidi.
máte podobnou zkušenost?napište: |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|