|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne červen 14, 2009 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Vítej do klubu, mě je čerstvě 15  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
ne červen 14, 2009 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kostek uživatel
|
|
|
Mi je 13 a taky jsem gay ...  |
|
|
|
|
 |
so květen 30, 2009 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Přesně tak... _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
so květen 30, 2009 1:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Hippie napsal: | hm,docela mě děsí že mi říkaj někdy jménem a né příjmením jako vždycky,zkuste si představi když na vás 9 let volaj příjmením a pak najednou se ozve vaše jméno(taky ted den kdy se to provalilo o mě) |
Tak si jich nevšímej. Víš, v podstatě je to jejich problém. |
|
|
|
|
 |
so květen 30, 2009 7:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
řtbuzá _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 2:52 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so květen 30, 2009 1:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Gara: takže zlí na tebe nejsou, jestli to správně chápu. Tak v čem je problém ? Že ti začali říkat křestním jménem ? Hele, jestli ty náhodou nehledáš problém někde, kde vůbec žádnej problém není.
BTW: vy se ve škole oslovujete příjmeníma ? |
|
|
|
|
 |
so květen 30, 2009 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Pokud se ti někdo posmívá, uráží tě apod., což se děje někdy mě, ber to jako jeho hloupost z nevědomosti. Vždycky si musíš uvědomit, že ten kdo zná pravdu o tobě, jsi jenom ty a urážky si nepustit k tělu. Co se týče toho, že si kluci hrajou na "buzničky", to jednoduše řeším tak, že buď odejdu a dívám se jinam, pokud todle nejde tak se snažim zachovat klidnou tvář a brát to opět jako jejich hloupost. Zkus to, třeba to pomůže  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší!
Naposledy upravil Litomyšlák dne po červen 01, 2009 4:03 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 29, 2009 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
hhzuubuuu _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 2:52 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 29, 2009 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Gaarovi 666 |
|
|
Mělo by být normální, že jsou na sebe lidé hodní, když si nic neudělali Bohužel není taková sranda, že člověka to může až vyděsit, když na to není zvyklý. Znám to moc dobře podle sebe - na to, že jsme vždycky ti nejhorší, si nakonec také zvykneme a pak se cítíme divně, když to tak není, a nakonec jsme skoro "rádi", když zase přijde stará dobrá soda a průser. Nejjistěji se totiž cítíme tam, kde to známe.
Není to dobře a je potřeba si to uvědomit.
Sama s tím bojuju pořád, takže vím, co říkám.
....
sebiho 123 nehledej. Podle mě je to učenlivý spam, takže jsem mu ty kopírované příspěvky zrušila. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá květen 29, 2009 4:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
sebi123:kopíruješ ze srandy jiné konverzace? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
pá květen 29, 2009 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
hgd zf _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Mišmaš |
|
|
Zdá se mi, že se tu přeci jen plete víc věcí dohromady. Člověk se může cítit špatně, když si připadá nejistý a má dojem, že ho druzí odstrkují. Prožila jsem v takové pozici celé dětství, takže to moc dobře znám. Tenhle pocit nepatřičnosti nemusí mít vůbec co dělat se sexuální orientací - u mně třeba nemělo, protože tam jsem neměla čím se od většiny odlišovat. Na druhou stranu je mnoho HM, kteří se pohybují na sociometrické špičce, protože jejich projev prostě takový je. Chápu, že to v situaci, kdy máme dojem, že nás nenávidí celý vesmír a že je všechno (včetně nás samých) tak nějak našišato, příliš nepomůže, ale určitě není dobře tyhle dvě věci (homosexualitu a pocit nezařazenosti) směšovat ... jednak z toho vylézá nepravdivý závěr, že být HM = být divný, což je hloupost, a dál, že se s tím nedá dělat vůbec nic, protože abych přestal být divný, musel bych přestat být homosexuální, což nejde, takže mi nezbývá, než se smířit s odstrkováním až do smrti. Což není povzbudivý ani adekvátní závěr.
Hippie podle mě (podle toho, jak vnímám obsah jeho sdělení) potřebuje pomoc spíše s tím, aby ho druzí netrápili a aby se ve škole apod. cítil lépe, nikoli pomoc, aby přijal svou HM. Neříkám, že jsem schopná mu vysolit geniální radu, která jeho problémy vyřeší ... ale myslím, že neškodí alespoň ten problém správně nazvat. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Nemyslím, že stopený punčocháče by celou situaci nějak zhoršili. Možná zatím není nutný jim to říkat, ale kdyby ve škole nezůstalo "jen" u posmívání, bylo by asi nejrozumnější promluvit s rodiči, když říkáš, že nikoho blízkýho v okolí nemáš. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
ydhydhjgyh _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 3:35 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Nemohl bys to trochu rozvést? _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
xfghgydhyjhgj _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
No tak ta vesnice nám taky do karet nehraje. Svěřit se rodičů asi taky nepadá v úvahu, co? _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Těch sester je škoda. Mohli by mít pochopení. Začínám bejt bezradnej. Odkud jsi, jestli se můžu zeptat? _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
nejblythjygfj _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 3:36 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
A nemáš třeba sourozence nebo někoho z blízkých. Myslím ale spíš někoho trošku staršího. Kdo si z toho nedělá srandu a mohl by ti pomoct... _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
gfhyfjhyg _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 3:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Dotaz Gaarovi666 |
|
|
Hippie, a co Tě vlastně nejvíc trápí? (Zdá se, že v tom je namotaných víc věcí, tak jestli jsou to všechny najednou v jednom "chumlu", nebo nějaká převažuje?) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen
Naposledy upravil Waky dne po listopad 16, 2009 3:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Ani tím nic nezměníš. My se ti tady snažíme pomoct, poradit a podpořit tě, protože jsem si tím prošli stejně jako tím procházíš ty, ale i spousta dalších. Tak na to nezapomínej. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Vztekáním si nepomůžeš. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
jenže já nechci!a tím to končí _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
S tím mohu jen souhlasit. Ale je mi naprosto jasný, jak se asi cejtíš. Ale ty můžeš jen sám sebe utěšit tím, že na rozdíl od nich zřejmě víš, jak bude tvůj život vypadat. Teď už ti jen zbývá (jak napsal Martin) - nebrat to jako problém. Ale nám se to kecá, když jsme svou orientaci přijali, co? Tebe ale může potkat to, že se s tím srovnáš v "nízkém věku". Já se s tím srovnal okolo 23 narozenin. Mrzí mě, že to nepřišlo dřív. Snaž se to zvládnout. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Hippie: prostě si toho nevšímej, ať si dělaj co chtěj. Když si jich nebudeš všímat, tak je to přestane bavit. Hele, ber to tak, že ty seš normální a oni blbci.  |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
xfjxfykxhkm _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 3:36 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Třeba to nebrat jako problém? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt květen 28, 2009 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
fvk,.ckh _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 3:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|