|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Na co byste šli, pokud byste se vypravili do divadla? |
Opera |
|
17% |
[ 4 ] |
Balet |
|
8% |
[ 2 ] |
Leterna Magika |
|
0% |
[ 0 ] |
Činohra - fraška |
|
4% |
[ 1 ] |
Činohra - komedie |
|
30% |
[ 7 ] |
Činohra - melodrama |
|
4% |
[ 1 ] |
Činohra - krimi |
|
0% |
[ 0 ] |
Činohra - tragédie |
|
21% |
[ 5 ] |
Činohra - komedie s gay tématikou |
|
13% |
[ 3 ] |
Činohra s gay tématikou - jedno je jaká styl |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
 |
st červen 10, 2009 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: .. |
|
|
Dneska jdu na Mikve, jsem docela napnuty co me ceka. Hodne jsme o tom slysel. Tesim se.
Videl z vas nekdo jiz predstaveni Piskoviste v Divadle na zabradli. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne květen 10, 2009 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
Předmět: |
|
|
TXB napsal: | Takže jinak - opera pro mě má smysl pouze tehdy, pokud bych si odnesl kvalitní umělecký (pěvecký) zážitek. Pokud mi žádné divadlo nemůže nabídnout, o co mám zájem, ztrácí pro mě návštěva opery smysl a čtení onoho čtyřlístku mi dá víc  |
Tak to jsi teda hodne narocny divak. Byl jsem minuly tyden na Rinaldovi a pevecky to bylo dost dobry, jenze je to barokni opera, takze zadny odvaz, ale pevecky a hudebne krasa. |
|
|
|
|
 |
ne květen 10, 2009 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Takže jinak - opera pro mě má smysl pouze tehdy, pokud bych si odnesl kvalitní umělecký (pěvecký) zážitek. Pokud mi žádné divadlo nemůže nabídnout, o co mám zájem, ztrácí pro mě návštěva opery smysl a čtení onoho čtyřlístku mi dá víc  |
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
TXB napsal: | TuX napsal: | Tak bez na neco jineho, hraji tu toho dost  |
Taky si můžu číst čtyřlístek... |
No jasne, ale to tam na vyber nebylo  |
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
Předmět: Re: Opera |
|
|
Martin napsal: | TuX napsal: | Libor napsal: | TuX napsal: | Martin napsal: | Pořád sem tu jedinej, kdo má rád operu, velmi překvapivé  |
Nejsi  |
Nejsi, mám rád operu v italštině |
Co je spatneho treba na Rusalce? Nebo na Jeji Pastorkyni nebo na Romeovi a Julii? |
Špatný hudební doprovod?  |
No nevim, treba Rusalka nebo Jenufa jsou v zahranici vysoce cenene |
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Libor napsal: | TuX napsal: | Martin napsal: | Pořád sem tu jedinej, kdo má rád operu, velmi překvapivé  |
Nejsi  |
Nejsi, mám rád operu v italštině | Jo opera v italštině to si vždycky vzpomenu na tohle.  |
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
TuX napsal: | Tak bez na neco jineho, hraji tu toho dost  |
Taky si můžu číst čtyřlístek... |
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
TuX napsal: | Libor napsal: | TuX napsal: | Martin napsal: | Pořád sem tu jedinej, kdo má rád operu, velmi překvapivé  |
Nejsi  |
Co je spatneho treba na Rusalce? Nebo na Jeji Pastorkyni nebo na Romeovi a Julii? |
Špatný hudební doprovod?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Libor napsal: | TuX napsal: | Martin napsal: | Pořád sem tu jedinej, kdo má rád operu, velmi překvapivé  |
Nejsi  |
|
|
|
|
 |
so květen 09, 2009 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
TXB napsal: | Klidně bych šel na Kouzelnou flétnu, ale až bude Královnu noci zpívat sopranistka s adekvátním hlasovým fondem. A toho se asi u nás nedožiju  |
Tak bez na neco jineho, hraji tu toho dost  |
|
|
|
|
 |
pá květen 08, 2009 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Opera |
|
|
TuX napsal: | Martin napsal: | Pořád sem tu jedinej, kdo má rád operu, velmi překvapivé  |
Nejsi  |
Nejsi, mám rád operu v italštině _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá květen 08, 2009 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Klidně bych šel na Kouzelnou flétnu, ale až bude Královnu noci zpívat sopranistka s adekvátním hlasovým fondem. A toho se asi u nás nedožiju  |
|
|
|
|
 |
pá květen 08, 2009 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Martin napsal: | Pořád sem tu jedinej, kdo má rád operu, velmi překvapivé  |
Nejsi  |
|
|
|
|
 |
pá květen 08, 2009 5:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já bych šel na hru "Dr. Gustáv Husák", ovšem hraje se v Blavě, takže to zrovna za dveřmi nemám...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá květen 08, 2009 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Libor a divadelní žánry |
|
|
Libore, to je super, že ses zase objevil
....
Teď k tématu:
možná trochu chybí i možnost vybrat více žánrů.
Za sebe vím, že nevlezu dobrovolně na operu. Je to asi hrozné ignorantství, ale já prostě operu nemusim a vůbec mi nebude vadit, když se budeme do konce mého života navzájem míjet.
Cimrman ... taky bych nevěděla, kam ho zařadit. Nicméně se do DJC určitě nechystám, ač ho mám pár metrů od baráku - možná právě proto, vídám totiž ty strašné fronty, které se táhnou přes několik ulic. Ale kdyby odpadl tento problém, šla bych samozřejmě okamžitě.
Mám raději menší divadla než klasická, ačkoliv v posledních letech jsem se nejvíc dostala právě tam, protože jsme měly několikrát za sebou s matkou předplacené řady činoher. Z těch se mi nejvíc líbily "Zvony" od Šrámka - je to hodně temné a o zlu, které vybředne z lidských povah (duše máme temné, temné, leží to tam v nich jako zabitý v lese říká jedna z hlavních hrdinek), z jiných představení stále vzpomínám na skvělé "Homo 006" (doufám, že nekomolím název).
....
Mikve jsem viděla taky (v rámci toho předplateného) - a je to dost dobrý. O ženských právech to je, ale zároveň to není žádná feministická agitka, kde ideologie pokřivuje vidění světa a zastírá zdravý rozum, můžu doporučit.
"Zlomatku" jsem neviděla v divadle, ale mám ji nahranou z rádia, takže jsem aspoň slyšela, to je dost drsný .... a končí děsivou zabíjačkou, ale stojí to za to, v divadle je to prý skvělé. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá květen 08, 2009 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Drama |
|
|
jojx napsal: | mě chybí hry které jsou vlastně komedie, ale pořádně natrpklé, tak jsem dal operu |
Mě zase chybí v nabídce psychologické drama. Ani tragédie, ani komedie. Chystal jsem se se svou mamkou (na její přání) do Divadla v Řeznické na hru Zlomatka. Ale představení se pro nemoc nekonalo. Viděli jste někdo tuto hru?
Já se chystám na drama o ženství a emancipaci. O právech a identitě, Mikve! Zná někdo tuto izraelskou současnou hru ,kterou dávají v současnosti ve Stavovském divadle ? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st duben 08, 2009 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mě chybí hry které jsou vlastně komedie, ale pořádně natrpklé, tak jsem dal operu _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st duben 08, 2009 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Chybí mi tam Jára Cimmrman nebo nevím do jaké sekce ho zařadit...  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
čt březen 05, 2009 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
niklak uživatel

|
|
|
myslím, že toto hlasování se objevilo ve špatné sekci
jinak činohra - komedie případně balet, ale ne každá blbost, která se objeví
Technická poznámka - Waky - 23.9.2009 - už není ve špatné sekci, v rámci úklidu bylo přesunuté.. |
|
|
|
|
 |
po březen 02, 2009 1:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Pořád sem tu jedinej, kdo má rád operu, velmi překvapivé  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 25, 2009 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Na co byste šli? |
|
|
Na co byste šli, pokud byste se vypravili do divadla? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|