|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 15, 2009 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Beholder tester
|
Předmět: 2 Iphiclides |
|
|
Zdravím, taky jsem pamětníkem, díky moc ze ten odkaz na hudbu z Dobrodružství rostlin, co já se nahledal.....
Když jste tu takoví sečtělí, mám dotaz:
Nejsem si jistý, ale myslím, že v rámci Magionu nebo Vegy běžel kanadský sci-fi tuším seriál o klukovi, kterému se do hlavy "nastěhoval" mimozemšťan, který s ním promlouval a např. ho naučil počítat ve škole binárně, vzpomínám taky na moment, kdy si jeho rodina pořídila nové auto, ze kterého byl nadšený, ale ten ufon mu ho hrozně zkritizoval, že je moc nebezpečné.... Když se pak rodině ten emzák ukázal, měl tvar světelného disku (měl jsem dojem, že to byl jen komunikační kanál a ne přímo podstata toho ufona).
No a teď ta otázka: Moc se mi líbila úvodní hudba, při titulkách (rotoval tam model hlavy toho kluka taky myslím). Neví někdo autora a název? |
|
|
|
|
 |
st červen 10, 2009 1:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: |
|
|
Teď mi přišlo na mysl, že hudbu k Jurskýmu parku dělal taky J. Williams... nvm proč jsem si nevšim toho stylu, kterym to píše...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Jo, John Williams je fakt třída... má taky na svědomí hudbu k Harrymu Potterovi  | Tedy, hlavní motiv Harryho Pottera je tak trochu plagiát motivu Schindlerova seznamu. Je jen otázka, zda jde o plagiátorství, když autor vykrádá sám sebe .
V každém případě osobně mě velice oslovil motiv Window to the past ze třetího filmu. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
Předmět: Re: Ennio Morricone |
|
|
Once upon a time in the West: No vida, jaksi mi uniklo, že tuhle krásnou skladbu napsal Ennio Morricone. Znám ji z nezapomenutelného podání Věry Špinarové (Jednoho dne se vrátíš). |
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Jen trošinku:D _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Pro mě je to Jerry Goldsmith, dej pánbůh věčnou slávu, který napsal spoustu krásné hudby nejen k mému oblíbenému Star Treku, pak John Williams, který v pár tónech dokáže říct hodně moc a Klaus Badelt (Piráti z Karibiku) a mnoho a mnoho dalších. Filmovou hudbu mám celkově moc rád.
Ale to jsme trochu odbočili od tématu melodií z dětství.  |
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Fakt? To sem netušil... Tak to je dvojnásob dobrej, mě se totiž hudba k Potterovi líbí ale film moc ne... Knihy jsou lepší _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 5:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Jo, John Williams je fakt třída... má taky na svědomí hudbu k Harrymu Potterovi  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 09, 2009 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Jo, Star Wars nemusím, ale John Williams je dobrej. Taky mám rád Alana Silvetriho (Návrat do Budoucnosti, Falešná hra s Králíkem Rogerem, Trosečník, Po čem ženy touží, Bodyguard,…) _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 08, 2009 1:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Něco mi to říká, ale neznám, asi jsem o tom někde četl...Jinak hudba úchvatná ... Btw-koho považujete za nejlepšího skladatele hudby do filmu? Já jednoznačně Johna Williamse, jenž složil uchvacující hudbu do každého dílu Star Wars s použitím úžasného orchestru a skoro žádné mechanisky vytvořené zvuky. Skoro proto, že se pak zvuk zdigitalizoval, to jsou mám pocit všechny úpravy. Někdy mě víc bere hudba než film a nemyslím tím jenom Imperial March. _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
ne červen 07, 2009 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Iphiclides (Dobrodružství rostlin): Díky za link! Krásná skladba. To video znám. Jistě jsem ten seriál jako malý sledoval, protože si ty znělku taky pamatuju, ale už si vůbec nevybavím, jak vypadal. Apropos: Nemáte ho někdo?
A vzpomínky na dětství? Ty vyvolává spousta melodií. Mimo jiné VEGA a MAGION a mnoho a mnoho dalších...
Iphiclides, Libor: Když je řeč o chlapeckých sborech. Kdysi jsem vyrazil do kina na neznámý film Les Choristes, protože mě zaujala hudba v traileru, i příběh samotný. Po skončení filmu jsem v kině zůstal sedět, neschopen pohybu. Něco tak krásného jsem do té doby v životě neslyšel. I dneska, s odstupem několika let, mi stále naskakuje husí kůže, když tuhle skladbu slyším. Našel jsem na "trubce" její koncertní verzi: http://www.youtube.com/watch?v=rEs1wtsw_IA. Viděli jste ten film někdo? |
|
|
|
|
 |
ne červen 07, 2009 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Dobrodružství rostlin |
|
|
Iphiclides napsal: | COPAK NIKDO TU MELODII Z DOBRODRUŽSTVÍ ROSTLIN NEZNÁTE? |
Známe. Ta melodie se mi moc líbila. Strašně dlouho jsem jí neslyšel. Díky, že jsi jí sem dal. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne červen 07, 2009 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
To si budu zpívat ještě hodně dlouho . Nevim, jestli ti mám poděkovat anebo vynadat  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
ne červen 07, 2009 12:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Litomyšlák napsal: | Ajo, pravda , sem se tím teďka nakazil  | Já řikal, že to nejde z hlavy. A to to má ještě druhou sloku, takže celkově to je:
"Tákhle póchodují císařští,
tákhle póchodují císařští,
bílý maj trikoty,
bílý maj trikoty,
móć jim to sluší...
Všichni pochódují za Vaderem,
Všichni pochódují za Vaderem,
kbelík má na hlavě,
kbelík má na hlavě,
móc mu to sluší..."
Možná toho je i víc, ale to už si vážně nepamatuju. Ono i tenhle text je víceméně natipovanej.  |
|
|
|
|
 |
ne červen 07, 2009 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Ajo, pravda , sem se tím teďka nakazil  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
ne červen 07, 2009 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
No však taky jo. Tohle je český text k ní.
Schválně si to zkus jak to jde pěkně do rytmu.  |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Hned ochutnam, ušima, muzske sbory. Potazmo ty chlapecke, to je pro me ohromne sexy  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Iphiclides tester
|
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
To Rausek:Né takhle jsem to nemyslel . To je znělka přímo z filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8 _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší!
Naposledy upravil Litomyšlák dne so červen 06, 2009 11:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Iphiclides tester
|
|
|
Jenže ty co sem tam dal ja sou jiný. Pamatoval jsem si třeba, že sem viděl ten seriál o rostlinách, věděl sem, že byl francouzskej a že tam byla zajimavá hudba... Pak sem na to někde náhodou narazil. Holky z naší školky je (bez prominutí) odrhovačka.
Nebo tohle je prima písnička... A ten text! Doslova pohádka:) Holt Mecano... Klip hruza:(
http://www.youtube.com/watch?v=SK2fvPf2XT4
COPAK NIKDO TU MELODII Z DOBRODRUŽSTVÍ ROSTLIN NEZNÁTE? |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Litomyšlák napsal: | Bezpochyby Imperial March (teď jsem honem nesehnal nějaký vzor). To mě táta pouštěl už někdy od dvou  | To mi dneska zpívala kámoška a nemůžu to dostat z hlavy:
"Všichni póchódují za Vaderem,
všichni póchódují za Vaderem,
bílý maj trikoty,
bílý maj trikoty,
móć jim to sluší..."  |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Holky z naší školky. To byl hit v době kdy mě bylo 6  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Bezpochyby Imperial March (teď jsem honem nesehnal nějaký vzor). To mě táta pouštěl už někdy od dvou  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Iphiclides tester
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|