|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 05, 2009 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: :-) |
|
|
Vodafone napsal: | Vzhledem k tomu, že jde o problém skoro dva roky starý, a daná dvojice je stále pohromadě, asi to s odstupem času nebylo tak dramatické  |
To vis, nemam prehled kdo s kym, co a proc...  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že jde o problém skoro dva roky starý, a daná dvojice je stále pohromadě, asi to s odstupem času nebylo tak dramatické  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Ranní projevy lásky |
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | thalys napsal: | Zajímal by mě váš názor: Máte partnera, hodně vám na něm záleží, máte se rádi, ale po pěkném ránu z vás občas přesto u společné snídaně vyleze něco ošklivého, co se týká intimnější stránky vašeho vztahu (nehodlám to pitvat) a co je vám posléze opravdu hodně líto. Stává se vám to někdy? Zrovna mám totiž chuť jít strčit hlavu do písku... |
- S chlapem se ze zásady nesmí mluvit cca 45 minut po jeho probuzení.
- Nïkdy mu nic nevyčítat - lepší je to vzít oklikou či nechat, až ta situace nastane a sdělit mu, jak by to mělo být podle mě.
- Chválit, chválit a chválit.
- Chlap nerad řeší cokoliv - je dobré si najít nějakou cestu, jak ho k tomu dokopat, nejlépe aby měl pocit, že iniciativa je na jeho místě.
Pokud říkáš něco, co tě potom mrzí, tak to chce se více kontrolovat a pokud on něco říká, co tě mrzí, je nutné mu to dát hodně najevo.  |
Vzkousel si neco z tehle rad? A pomohlo to?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 13, 2008 5:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
thalys napsal: | Zajímal by mě váš názor: Máte partnera, hodně vám na něm záleží, máte se rádi, ale po pěkném ránu z vás občas přesto u společné snídaně vyleze něco ošklivého, co se týká intimnější stránky vašeho vztahu (nehodlám to pitvat) a co je vám posléze opravdu hodně líto. Stává se vám to někdy? Zrovna mám totiž chuť jít strčit hlavu do písku... |
- S chlapem se ze zásady nesmí mluvit cca 45 minut po jeho probuzení.
- Nïkdy mu nic nevyčítat - lepší je to vzít oklikou či nechat, až ta situace nastane a sdělit mu, jak by to mělo být podle mě.
- Chválit, chválit a chválit.
- Chlap nerad řeší cokoliv - je dobré si najít nějakou cestu, jak ho k tomu dokopat, nejlépe aby měl pocit, že iniciativa je na jeho místě.
Pokud říkáš něco, co tě potom mrzí, tak to chce se více kontrolovat a pokud on něco říká, co tě mrzí, je nutné mu to dát hodně najevo.  |
|
|
|
|
 |
st listopad 07, 2007 3:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
No u mě to dneska ráno vyhrál eskymácký polibek ...  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2007 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MooX uživatel
Založen: 17.10.2005 Příspěvky: 53 Bydliště: Slovensko, Bratislava
|
|
|
thalys napsal: | Zajímal by mě váš názor: Máte partnera, hodně vám na něm záleží, máte se rádi, ale po pěkném ránu z vás občas přesto u společné snídaně vyleze něco ošklivého, co se týká intimnější stránky vašeho vztahu (nehodlám to pitvat) a co je vám posléze opravdu hodně líto. Stává se vám to někdy? Zrovna mám totiž chuť jít strčit hlavu do písku... |
nikdy, ani keby to bol moj najvacsi nepriatel;) tak urcite nic take nepoviem je to rana podpas a tazko sa to zehli, velmi tazko. I ked ste to mysleli zosrandy. |
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2007 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Wítek napsal: | erthos napsal: | Hmm, záleží čeho se to týká, s intimnější oblastí problém nemam tak ani jiným problémy nedělam. Občas mi ale ujede něco čeho pak i lituju, ale jsme jen lidi, ne? | Erthos ale měl namysli něco jinýho ... dost by mě zajímalo co  |
Na to je dobrej zázvor, omezit luštěniny a fizzy nápoje.
http://nemoci.abecedazdravi.cz/plynatost
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po září 10, 2007 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | erthos napsal: | Hmm, záleží čeho se to týká, s intimnější oblastí problém nemam tak ani jiným problémy nedělam. Občas mi ale ujede něco čeho pak i lituju, ale jsme jen lidi, ne? |
A co ti po ránu ujede ? |
Tak mně pravidelně po ránu ujíždí tramvaj, většinou těsně před nosem. |
Erthos ale měl namysli něco jinýho ... dost by mě zajímalo co  |
|
|
|
|
 |
ne září 09, 2007 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Wítek napsal: | erthos napsal: | Hmm, záleží čeho se to týká, s intimnější oblastí problém nemam tak ani jiným problémy nedělam. Občas mi ale ujede něco čeho pak i lituju, ale jsme jen lidi, ne? |
Tak mně pravidelně po ránu ujíždí tramvaj, většinou těsně před nosem. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 09, 2007 9:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
erthos napsal: | Hmm, záleží čeho se to týká, s intimnější oblastí problém nemam tak ani jiným problémy nedělam. Občas mi ale ujede něco čeho pak i lituju, ale jsme jen lidi, ne? |
|
|
|
|
 |
čt srpen 30, 2007 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
erthos napsal: | Občas mi ale ujede něco čeho pak i lituju, ale jsme jen lidi, ne? |
někdy ani to ne _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 4:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
Hmm, záleží čeho se to týká, s intimnější oblastí problém nemam tak ani jiným problémy nedělam. Občas mi ale ujede něco čeho pak i lituju, ale jsme jen lidi, ne? |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2007 9:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
thalys uživatel
Založen: 28.1.2007 Příspěvky: 43 Bydliště: 50°5'26.3N - 14°24'5.7 E
|
Předmět: Ranní projevy lásky |
|
|
Zajímal by mě váš názor: Máte partnera, hodně vám na něm záleží, máte se rádi, ale po pěkném ránu z vás občas přesto u společné snídaně vyleze něco ošklivého, co se týká intimnější stránky vašeho vztahu (nehodlám to pitvat) a co je vám posléze opravdu hodně líto. Stává se vám to někdy? Zrovna mám totiž chuť jít strčit hlavu do písku... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|