|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jakou značku máte? |
Samsung |
|
9% |
[ 2 ] |
Siemens |
|
19% |
[ 4 ] |
Benq.Siemens |
|
0% |
[ 0 ] |
Htc |
|
0% |
[ 0 ] |
Sony Ericsson |
|
28% |
[ 6 ] |
LG |
|
4% |
[ 1 ] |
Motorola |
|
4% |
[ 1 ] |
Nokia |
|
33% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 21 |
 |
so červen 06, 2009 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
Siemens ME 45
Chtěl jsem koupit HP 914c, když jsem ho viděl na obrázku,
jenže pak Packardi změnili design a už se mi neíbil. |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Dlouho jsem měl doslova nerozbitný SIEMENS M35 ještě s černobílým displejem. Pak jsem si pořídil SIEMENS C75 s barevným displejem, který mi bohužel ukradli. Byl jsem tudíž nucený koupit si mobil nový a nadchla mě plochá NOKIA 6300. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Já mam Nokii 6555  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 11:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Mobilová sága |
|
|
Dlouhou dobu jsem nedala dopustit na Nokie a myslela si, že rozhodně nic jiného nechci.
V roce 2000 jsem odložila dvě zoufalé předpotopní zařízení s výstižnou přezdívkou pádlo (prastaré typy Motoroly a Siemense, obě mi někdo daroval a fungovala jen určitý - neodhadnutelný - počet dní v měsíci, nabíjela se osm hodin a pak vydržela asi osm hodin nabitá. Proto jsem měla dvě, aby fungovalo aspoň jedno. Sice jsem nosila tudíž o několik kilo víc, ale dala jsem přednost náznaku jistoty před pohodlím.) V onom roce 2000 jsem dostala Nokii 3310, která kupodivu fungovala a dalo se s ní poměrně snadno manipulovat. Jelikož 3310 byly údajně vyřazené z výroby právě proto, že se vůbec nerozbíjejí a vydrží věčně, měla jsem ji nejmíň 6 let. Pak jsem podlehla vábení technického luxusu a zakoupila si Nokii 6610 s barevným displejem (chápu, že takový výkřik techniky to už tehdy nebyl , ale na mě úžasně hogofogo vynález). Těch jsem pak měla několik, protože mě o ně párkrát připravil nějaký dobrý člověk (v tlačenici v MHD), který usoudil, že je to zbytný luxus, který nepotřebuju, a že můj nadbytečný majetek redistribuuje chudým, tj. sobě. Po takovém krádeži telefonu jsem si od sousedů koupila úplně obyčejný Samsung za pětikilo, a zjistila, že když mobil volá, píše, dá se tam nastavit upomínka a nařídit budík, tak to úplně stačí ... a že se ovládá úplně stejně jednoduše jako Nokie.
...
Asi před půl rokem jsem si prodlužovala smlouvu a dostala za 1 Kč Sony Ericson G502, a jsem taky úplně spokojená, včetně zvuků a fotek, takže už na Nokiích nijak nelpím.
...
Mimochodem: vy si někdo myslíte, že některé telefony jsou více "gayské" než jiné? (Mně se tedy spíš dere na jazyk dělat si z toho srandu ... ale je fakt, že spotřebitelské chování nejrůznějších skupin bývá předmětem nejrůznějších výzkumů, tak to třeba odhadnout jde). _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Rád se pak dozvím výsledky průzkumu:-) HP iPAQ 914c nosím po kapsách. |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: :-) |
|
|
To ne. Mam ho u sebe v praci. A tam pracuji i s agresivnimi detmi. Obcas nekdy nekoho honim, zklidnuji nekoho kdo je agresivni a treba i nekoho fyzicky napada. Jiz jeden mobil jsme si v praci znicil.
No a pak samozrejme i nejaky ten outdor, i tam si beru telefon sebou  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
Předmět: Re: Mobil |
|
|
Libor napsal: | Sony Ericksony se me opravdu libi. Shanel jsem vsak hodne odolny mobil a skoncil jsem u Samsungu se zvysenou odolnosti.  |
Co s tím mobilem děláš???
Hráš s ním kopanou nebo co?  |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Ubiquam U-400  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Mobil |
|
|
Sony Ericksony se me opravdu libi. Shanel jsem vsak hodne odolny mobil a skoncil jsem u Samsungu se zvysenou odolnosti.  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
Hola chicos no ja mám telefón Nokia 5800 Xpress Music
Nooooo Siemens s tým mám nejaké skúsenosti ale akosi sa mi nepáči predstava mať niečo iné ako Nokiu Nokie mi proste sadli
A neznášam LG a Sony Ericson  |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
Předmět: Co máte za mobil? |
|
|
Zajímám se o mobily tak by mě to zajímá co "my" používáme.
Já začnu SIEMENS SXG75
Doufám že to tu neblo někde už ,ale nevšiml sjem si,od doby co jsem toto forum obějvil tak jen čtu a čtu ...
Je tady ještě někdo zastánce zančky Siemens?
A pište teda co máte za kousky,děkuju
Naposledy upravil SIEENX dne ne červen 07, 2009 11:12 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|