|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červen 02, 2009 9:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Iphiclides tester
|
Předmět: |
|
|
Je to ten nejúžasnější kluk na světě. Ani jeden z nás nikdy nevěřil na "na první pohled", ale je naprosto evidentní, že je to vzájemný. Ještě před 14 dny by mě ani ve snu nenapadlo, že si najdu kluka takhle rychle.
|
|
|
 |
po červen 01, 2009 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Vodafone napsal: | Jé, to zní tak romanticky, že ani nevěřím, že by to mohla být pravda  | Je, já nejsem lhář . Ale je pravda, že mě samotnému se mi to taky nechce věřit, myslel jsem, že první vztah bude těžší a pomalejší.. _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
po červen 01, 2009 12:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Moje vůbec první rande s klukem je záležitost stará 4 dny. Šli jsme spolu na kafe, povídali si o všem možném i nemožném a i když to vlastně ani rande být nemělo, z původně plánovaných kamarádkých vztahů hodně rychle sešlo.
Je to ten nejúžasnější kluk na světě. Ani jeden z nás nikdy nevěřil na "na první pohled", ale je naprosto evidentní, že je to vzájemný. Ještě před 14 dny by mě ani ve snu nenapadlo, že si najdu kluka takhle rychle. A už vůbec jsem nedoufal, že najdu takovýho, jako je on. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
po červen 01, 2009 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Jé, to zní tak romanticky, že ani nevěřím, že by to mohla být pravda  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne květen 31, 2009 1:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Nevim, jsetli to mám považovat jako rande, ale stejně to sem dám, protože to byl můj první zážitek.
Před rokem byl školní výlet na jedné chatě v docela hezké přírodě. Byli jsme tam dvě třídy a s jedním klukem z té druhé třídy jsme na sebe už delší dobu koukali. V té chatě nebylo moc místa, a tak jsme všichni kluci a holky zvlášť museli být na sebe těsně namačkáni. Jakoby "náhodou" jsem se ocitl vedle toho kluka. Následoval krátký milostný rozhovor a pak už jen muckání a líbaní...Nádhera, nikdy na to nezapomenu a do teďka ho miluju (někteří z gk fóra to pochopili, jako že ho miluju kvůli muckání, ale já ho miluju hlavně kvůli těm asi dvoum měsícům potom), i když spolu už nechodíme . _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
čt březen 05, 2009 11:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
niklak uživatel

|
|
|
Sešli sme se u jednoho roztomilého billboardu. Viděl sem ho už když jsem přijížděl na autobusové nádraží a byl sem si jist, že je to on. Byl sem prostě nadšený, že poprvé uvidím kluka, se kterým sem se potkal na chatu. Byl ... wow ... sotva sem mohl jít, jak sem byl z něj nervózní. Udělali sme si výlet na jeden kopec, kde sme našli opuštěné místečko s výhledem na město. Tam se střídalo spousta polibků s povídáním a my tak strávili západ slunce. Pak sme se vydali cestou na autobus. Domů se dostal až někdy k ránu... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 16, 2008 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Bylo mi 17, moc jsem toho do vínku ohledně vzhledu nedostal, tak jsem se to snažil vynahradit myšlenkou - moje první rande bylo na Jiřího z Poděbrad, večer - byla tma - já jsem si neustále ( jako správné jelito ) myslel, že teď někdo vyskočí odkudsi a budu zmlácen, jako každý homosexuál. Bál jsem se, že to o mě bude vědět někdo cizí, že toho zneužije... Bylo mu 29 - myslel jsem si, nemaje kontakty, PC ani net, že je to jeden asi z 10 gayů na zeměkouli a tak asi můj osud. Směšné, že? Nakonec jsme se viděli ještě dvakrát - já poznal první sex s klukem ( v jedné z jeho nejbolestivější variaci ). Chyběla tam romantika, něha, kouzlo, zamilování, okouzlení. Ach ten sentiment... |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: 1st |
|
|
bodyia napsal: | Vzpomínáš si na nejsilnější myšlenku z prvního rande? Já jo:-) Když jsme jeli k němu, tak jsem si ho prohlížel, on řídil a já si uspořádal myšlenky: 'Hmm, chytrej moc není, ale tělo je hezký. Na první sex fajn:-)' Prvoplánové, ale racionální, omlouvám se  |
měl jsem to obráceně (je chytrej, ale ošklivej). Rozhodně jsi na tom byl líp... |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: 1st |
|
|
bodyia napsal: | Bylo mi sedmnáct a ozval jsem se na izerát v Annonci klukovi do Pardubic. Ještě si matně vzpomínám, jak to znělo: 'Kluk 19 let 189/80 sportovní postavy hledá kámoše a třeba něco víc...' No klasika;-). V půlce července jsme se sešli, bylo nádherně teplo, ráno mě štípla vosa do ruky, měl jsem ji celou nateklou a trochu jsem se za to styděl. Kluk byl rozhodně sympatickej, chvíli jsme courali po Hradci, určitě jsem byl pěkně vyjukanej. Nakonec jsme skončili v jeho garsonce a při návratu večer domů jsem veděl: Jaký je to líbat se klukem, mazlit se s klukem, svlíkat kluka a mít sex s klukem Pak jsme spolu vydrželi celý prázdniny plus lehké déjá-vu v sentimentálním předvánočním čase.
Vzpomínáš si na nejsilnější myšlenku z prvního rande? Já jo:-) Když jsme jeli k němu, tak jsem si ho prohlížel, on řídil a já si uspořádal myšlenky: 'Hmm, chytrej moc není, ale tělo je hezký. Na první sex fajn:-)' Prvoplánové, ale racionální, omlouvám se  |
 _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne září 10, 2006 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: viz... |
|
|
romantika...=závist nebo mi to jen tak připadá? _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
ne září 10, 2006 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
taky mlčím  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne září 10, 2006 7:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Radši ani nic neříkám  |
|
|
|
|
 |
ne září 10, 2006 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: 1st |
|
|
Bylo mi sedmnáct a ozval jsem se na izerát v Annonci klukovi do Pardubic. Ještě si matně vzpomínám, jak to znělo: 'Kluk 19 let 189/80 sportovní postavy hledá kámoše a třeba něco víc...' No klasika;-). V půlce července jsme se sešli, bylo nádherně teplo, ráno mě štípla vosa do ruky, měl jsem ji celou nateklou a trochu jsem se za to styděl. Kluk byl rozhodně sympatickej, chvíli jsme courali po Hradci, určitě jsem byl pěkně vyjukanej. Nakonec jsme skončili v jeho garsonce a při návratu večer domů jsem veděl: Jaký je to líbat se klukem, mazlit se s klukem, svlíkat kluka a mít sex s klukem Pak jsme spolu vydrželi celý prázdniny plus lehké déjá-vu v sentimentálním předvánočním čase.
Vzpomínáš si na nejsilnější myšlenku z prvního rande? Já jo:-) Když jsme jeli k němu, tak jsem si ho prohlížel, on řídil a já si uspořádal myšlenky: 'Hmm, chytrej moc není, ale tělo je hezký. Na první sex fajn:-)' Prvoplánové, ale racionální, omlouvám se  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 11, 2006 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Maku napsal: | Moje první skutečné rande? Hmm... to bylo asi tak před rokem. Sešli jsme u Vyšehradu a tak jsme šli nahoru... následoval klasický scénář ... asi po pul hodině jsme skončili v obtí u jedné sochy a líbali se...no.. člověk by si řekl super... ale za dva tydny byl konec - byla to holka no
Od té doby jsem žádné neměl... až donedávna... poznal jsem jednoho moc moc fajnového človíčka a moc jsme si spolu rozuměli... máme toho mnoho společného... mno... snad z toho mohlo byt i neco vic... hrozně jsem to chtěl... jen neměl jsem odvahu udělat "první krok" ale ani on němel... bylo vidět, že by taky chtěl. Lhot když se sejdou dva takoví človíčkové... škoda no...
Tak to byl druhý neuspěch... snad se to dotřetice všeho dobrého povede  |
Prijde dalsi neboj a krok jiz udelas , ted to boli..Jednou to preboli _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so srpen 05, 2006 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
so srpen 05, 2006 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Moje první skutečné rande? Hmm... to bylo asi tak před rokem. Sešli jsme u Vyšehradu a tak jsme šli nahoru... následoval klasický scénář ... asi po pul hodině jsme skončili v obtí u jedné sochy a líbali se...no.. člověk by si řekl super... ale za dva tydny byl konec - byla to holka no
Od té doby jsem žádné neměl... až donedávna... poznal jsem jednoho moc moc fajnového človíčka a moc jsme si spolu rozuměli... máme toho mnoho společného... mno... snad z toho mohlo byt i neco vic... hrozně jsem to chtěl... jen neměl jsem odvahu udělat "první krok" ale ani on němel... bylo vidět, že by taky chtěl. Lhot když se sejdou dva takoví človíčkové... škoda no...
Tak to byl druhý neuspěch... snad se to dotřetice všeho dobrého povede 
Naposledy upravil Maku dne so srpen 05, 2006 7:17 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
so srpen 05, 2006 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Teda teď poslední dobou to vypadá jako docela trendy věc, nechodit na schůzky... Jednomu mýmu kamarádovi na schůzku nepřišly snad už 4 protějšky. Je to extrémní, mě se to teda naštěstí nikdy nestalo... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 04, 2006 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
|
|
Ale jak o tom píšeš cítím to dost u srdíčka....... můžeš bejt rád že se pzývá, i když to bolí, jednou díky tomu poznáš i hloubku lásky, nejenom bolesti, je to jen opačná strana mince, bez poznání jedné nepoznáš druhou |
|
|
|
|
 |
pá srpen 04, 2006 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: doufám |
|
|
doufám a nemůžu se dočkat  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 04, 2006 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
Předmět: Re: no právě.. |
|
|
theby napsal: | no právě že "byl" teplej (byl to frajer) abych řek pravdu zlomil mi srdce  |
Hmm, podle toho co ti řek si myslím že nikdy teplej nebyl. Možná to hrál a dělal si z toho legraci, no ale ty ho znáš...
Je to smutný, moc ti na něm záleželo když jsi vydržel takovou dobu na něj čekat... Ale nic si z toho nedělej Theby, budou jiní uvidíš  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
pá srpen 04, 2006 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: no právě.. |
|
|
no právě že "byl" teplej (byl to frajer) abych řek pravdu zlomil mi srdce  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 04, 2006 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
|
|
hmm, docela smutný.......... a to si nevěděl že nejni teplej když s ním chodíš do třídy? |
|
|
|
|
 |
pá srpen 04, 2006 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: ne <rande> |
|
|
moje první gay rande bylo dnes,, a eště teť jsem vytočenej měl jsem se sejit s gayem co chodi se mnou do třídy před jeho domem 14:30 jsem tak on nikde-čekám-zvoním:odpověď před chvílí si šel kopat s klukama---né nevim kam--hledám ho po celym městě--16:20 jdu před jeho dům-zvoním ne stále není doma--- čekám před domem 16:50(17:00) příjde říká čáu --cože? no a to sis jako myslel že sem přihřátej nebo co?!?! to sem nevydržel a šel roznou na vlak /byl to pocit smutno/naštvanej---snad příště!  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
pá červenec 14, 2006 10:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
Předmět: to Dreed |
|
|
mno rande se tomu říkat sice dá, ale vzhledem k věku je většina klasických scénářů vyloučená Já měl první rande v 18cti (no vlastně 19cti) je to dost pozdě, holt jsem v tomhle trochu zamrzlej
Být by z toho něco mohlo, ale to bys měl obrovský štěstí, normálně najít lásku na celej život na první pokus je skoro utopie. I když moje kámoška si našla kluka taky tak nějak a už jsou svoji, nikdy nikoho jinýho neměla. Ale u nás je to možná kapku složitější, ne každej nosí na čele vytetovaný GAY, takže najít toho pravýho je trochu těžký
Je lepší od něčeho podobnýho nic extra nečekat a soustředit se hlavně na to kámošení (když by z toho časem bylo víc tak super, když nic tak se nic neděje)  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 13, 2006 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Libore, zatím i při tom posledním, první sice bylo nejhezčí, jen tak jsme leželi o sebe opření. Kdykoli se mám setkat s někým neznámým, tak jsem vyjukanej jak něco. teď to bylo, že jsem i viděl maminku, strašné pocity, když si člověk představí okolnosti, nevím, co si myslela ona, ale mě bylo trapně, prostě syn si přivede kluka.....  |
Verim, ze trapnosti jiz odpluli. Me chybi neha,laska a kluk.. ale vubec se v sobe nevyznam. A resi se ve me jine veci nez muzi a sex a laska..Hodne stesticka Zdendo Nekdy me byva smutno a citim se sam _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út červenec 11, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Libore, zatím i při tom posledním, první sice bylo nejhezčí, jen tak jsme leželi o sebe opření. Kdykoli se mám setkat s někým neznámým, tak jsem vyjukanej jak něco. teď to bylo, že jsem i viděl maminku, strašné pocity, když si člověk představí okolnosti, nevím, co si myslela ona, ale mě bylo trapně, prostě syn si přivede kluka.....  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út červenec 11, 2006 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
Předmět: V kolika letech? |
|
|
Ahoj kluci ... mě je 14 a hledám si kluka na kámošení a možná na chození ... chci se zeptat, kdy jste měli první rande, v kolika letech??? myslíte, že by něco z toho rande ve 14 mohlo být? prosím, poraďte mi ze zkušenosti, co mám na tom rande dělat? kam máme jít? apodobně....díky moc!!! hlavně jaký máte názor na rande s klukem ve 14? dá se tomu vůbec říkat rande?! díky ještě jednou |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: 1.rande |
|
|
Také jste byli při 1.randeti tak vypaseni? Sice spokojeni, ale tak nejak nejisti a vyjukani? Pripravovali jste se nejak na nej? Jak dopadlo? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 12:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: to Libor |
|
|
Vychlabnout?? blázníš? nic mě nezadrží!!! Ani vítr ani déšť a mrazy už vůbec nééé... letím na perutích vášně  |
|
|
|
|
 |
po leden 23, 2006 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Poprvé... |
|
|
Nikom napsal: | Zimní Hradec... šli jsme na kafe a pak jsme se procházeli. Byla šílená zima. Kecali jsme a kecali a bylo nám jasné, že to takhle nemůžu skončit, že se něco musí stát. Občas zastavil a chystal se mě políbit, ale já jsem sklopil oči pokračoval dál (kde jsou ty časy co jsem býval takhle stydlivej... ). Několikrát jsme takhle v tý šílený zimě oběšli náměstí. Nakonec jsme došli k takovému zábradlí, které stálo v cestě. Posadil jsem se na něj a On mě začal líbat. Bylo to jako zásah elektrickým proudem. Poprvé jsem líbal kluka a bylo to nádherné... |
Bylo to spis mrazive nebo hrejive? Abyste spolecne neumrzli. Pripadne treba nevychladli  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|