|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Vy máte boulevard pojmenovaný po vynálezci lanna?  |
Nevím co ten pán vynalezl, ani kdo to byl  |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
man86 napsal: | Za pěknou ženskou se taky ohlídnu, ale je to drobátko jiný. Kouknu se, ale třeba jen hodnotím její tělo, image, obličej apod. Nic erotickýho v tom ale není. Při okukování hezkejch kluků probíhají v mým mozku naprosto jiný procesy... |
Martin napsal: | Tááákže za holkou se ohlídneš, esli jí laději hadry s make-upem, ergo esli vypadá hezky. A za klukem se ohlídneš proooč? |
Každý tady chápe, jak to man86 myslí, jen Martin dělá, že tomu nerozumí. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: holka/kluk |
|
|
ufkuzdtsdtzd _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Vy máte boulevard pojmenovaný po vynálezci lanna?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
Předmět: Re: To man: |
|
|
Martin napsal: | V ČB /-olákově/ je lanovka?  |
Mám na mysli Lannovu třídu. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Že by na tom Globálním oteplování něco bylo?  |
Asi jo. Vypadá to, že se to šíří Škoda, že to není nakažlivý. Bych prskal do širokého okolí  |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To man: |
|
|
V ČB /-olákově/ je lanovka?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Že by na tom Globálním oteplování něco bylo?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
A to už ani radši nevzpomínám na to, co jsem jsem potkával v obchoďáku na Chodově, když jsem pobývat v Praze. Tam je koncentrace krasavců naprosto neuvěřitelná Člověk neví, kam dřív koukat. Ale tady v Budějovicích na tom taky nejsme nejhůř. Třeba na Lanovce je člověk ve svým živlu
V pátek jsme tu byli s partou v jednom baru. Jen jsme tam vlezli, tak mě zalilo horko. Ženský skoro žádný a všude jen hezký kluci. Kámoš si ze mně dělal srandu - "Dal by sis, co?"  |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
man86 napsal: |
A máš recht, že s hezkejma klukama se nějak roztrhl pytel... Divný, ne? Kde byli do teďka schovaný?  | Divný co. Teď snad pokaždý, když se jdu tady na koleji sprchovat, tak ze sprchy vyleze neco strašně hezkýho...
Teď začínám bejt fakt naštvanej, že nám tam udělali ty pitomý přepážky...  |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | No tak je fakt, že kucí sou v poslední době nějaký hezčí
A abych tě neušetřil další otázky, tak: Holek si nevšímáš, jestli sou hezký, ale kluky šmíruješ plánovitě?  |
Kluky si na ulici prohlížim záměrně. Jasně... Holku si "ohodnotím" když si jí někde všimnu (snazíme se ve dveřích, potkám ji na schodech a tak).
A máš recht, že s hezkejma klukama se nějak roztrhl pytel... Divný, ne? Kde byli do teďka schovaný?  |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No tak je fakt, že kucí sou v poslední době nějaký hezčí
A abych tě neušetřil další otázky, tak: Holek si nevšímáš, jestli sou hezký, ale kluky šmíruješ plánovitě?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 3:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
To je v pohodě. Jen mám vždycky obavy, na co se zase zeptáš
Potkávám holky, který se mi libí. Nevím teda jak často, ale stává se to
Rrozhodně kolem sebe vnímám víc hezkých kluků. A hlavně když jdu po ulici, nekoukám, kde je jaká holka, abych zjistit, jestli se mi líbí. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Něco mi řiká, že už se ti ta debata moc nelíbí, když nepíšeš smajly
No nicméně A když se ti líbí? Ergo nepotkáváš holky, který by se ti líbily? Já teda takovou potkám tak jednou do roka, zatimco hezkýho kluka potkám 2x denně, tak proto se ptám (a ok, hezkýho kluka vidim i víckrát, ale to je v zrcadle ). _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Tááákže vlastně hnusnej kluk ani hnusná holka tě nezaujmou. Holka je teda neatraktivní (=nepřitahující) a kluk tě nechává chladným
Mi akrorát trápié, akej je mezi tým rozdiěl  |
No jednoduše se dá říct, že pokud se mi nelíbí holka a nelíbí se mi kluk, tak je to to samé. Prostě se mi nelibí a hotovo... |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tááákže vlastně hnusnej kluk ani hnusná holka tě nezaujmou. Holka je teda neatraktivní (=nepřitahující) a kluk tě nechává chladným
Mi akrorát trápié, akej je mezi tým rozdiěl  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 2:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | JO! Tak si to otoč. Jak poznáš hnusnýho kluka a hnusnou holku  |
"Hnusná" holka je opak tý hezký . Je neatraktivní a prostě se mi nelibí...
"Hnusnej" kluk mě prostě nezaujme. Ať už vzhledem nebo povahou. Nechává mě chladným... |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 2:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
JO! Tak si to otoč. Jak poznáš hnusnýho kluka a hnusnou holku  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 2:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Achá, takže holku bereš jako celek a kluka bereš jako kombinaci nějakejch rysů (ksichtík, rty, oči, zadek, postava, oblečení/bez oblečení, styl, povaha, absenci špíny za nehtama, smradu, a zapocenosti a správnej počet rukou a nohou)  |
Já se z tebe poskládám
Holku beru jako celek. Nemám důvod o ní hlouběji přemýšlej. Kluka, coby objek sexuálního zájmu prostě podrbím hlubší analýze a hodnocení.
Nějaká další reakce???  |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Achá, takže holku bereš jako celek a kluka bereš jako kombinaci nějakejch rysů (ksichtík, rty, oči, zadek, postava, oblečení/bez oblečení, styl, povaha, absenci špíny za nehtama, smradu, a zapocenosti a správnej počet rukou a nohou)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Tááákže za holkou se ohlídneš, esli jí laději hadry s make-upem, ergo esli vypadá hezky. A za klukem se ohlídneš proooč?  |
Seš přísnej
Sladění hadrů a make-upu je mi šumák. Prostě hezká tvář je hezká tvář, ať už patří holce nebo klukovi. Ženskou beru jako celek. Jak už tady bylo řečeno, je to jako ÚKAZ. Když se mi líbí kluk, všímám si už detailů. Rty, oči, úsměv, chůze, zadek, styl... Vždyť víš, jak jsem ti psal o tom hezounkovi, co se mi líbí. To není úkaz. To je doslova div světa... Je to pro mě sexuální objekt, adept na potencionálního partnera... |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tááákže za holkou se ohlídneš, esli jí laději hadry s make-upem, ergo esli vypadá hezky. A za klukem se ohlídneš proooč?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | man86 napsal: | Za pěknou ženskou se taky ohlídnu, ale je to drobátko jiný procesy...  |  |
Tys to prostříhal
Za ženskou se ohlídnu, ale toť vše. Pěknýho kluka si představuju ve všech slušnejch i neslušnejch scénářích... |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
man86 napsal: | Za pěknou ženskou se taky ohlídnu, ale je to drobátko jiný procesy...  |  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: vyvinutá |
|
|
TXB napsal: | Mně nikdy holky nelákaly, ale pravda, že bylo pár takový, na který jsem se rád koukal. Přiznám, že pokud vidím nějakou obzvlášť vyvinutou, zůstávám na ni mnohdy civět, ale ne jako na sexuální objekt, ale beru ji jako přírodní úkaz. V podstatě na ní koukám úplně stejně zbožně, jako na duhu, parhelii, padající hvězdu nebo zatmění slunce.
Naprosto souhlasím s názorem, že krása ženy je pro mě totéž, jako krása jakéhokoli předmětu, např, vázy. Pokud jsou krásné, je to velmi dekorativní, což je pozitivní, ale to je tak všechno, co od takové krásy čekám. Ať je váza sebekrásnější, sex s ní mít nehodlám a s ženami to nebude jinak  |
vyvinutou myslíš anorektičku nebo takovou boubelatou? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 12:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: méééé |
|
|
gyhjygdj _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 4:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | No jaký je to jiný u holky?  |
Nějak nechápu? |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No jaký je to jiný u holky?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Za pěknou ženskou se taky ohlídnu, ale je to drobátko jiný. Kouknu se, ale třeba jen hodnotím její tělo, image, obličej apod. Nic erotickýho v tom ale není. Při okukování hezkejch kluků probíhají v mým mozku naprosto jiný procesy...  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: Ženy jsou prima |
|
|
citát č.1
mulit napsal: | Nemám nic proti ženám, chápu je, že nemohou za to, že jim narostla prsa a postihla je migréna. Mne zase postihlo něco jiného. |
citát č.2
mulit napsal: | Mám rád svoji maminku a nevadí mi, že není muž |
Inu vánoční atmosféra plná všudypřítomné tolerance. _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|