|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út únor 07, 2017 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Vyberete si? |
|
|
Václav napsal: | volím č. 23. |
 _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 07, 2017 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
čt březen 19, 2009 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
niklak uživatel

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | niklak napsal: | mám dvě, takže je nestíhám sledovat natolik, abych zjistil, jestli je některá porouchaná :roll: |
Ať si každá píše deník :idea: |
To je těžké, ta druhá by jí do toho patrně kecala :oD |
|
|
|
|
 |
čt březen 05, 2009 1:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
niklak napsal: | mám dvě, takže je nestíhám sledovat natolik, abych zjistil, jestli je některá porouchaná  |
Ať si každá píše deník  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 05, 2009 10:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
niklak uživatel

|
|
|
mám dvě, takže je nestíhám sledovat natolik, abych zjistil, jestli je některá porouchaná  |
|
|
|
|
 |
ne září 14, 2008 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Teda lidi, kam na ty všechny nápady chodíte ? Fakt zírám.
Nesnáším dlouhý maso nebo jakékoli podobné vlákno zaseklé mezi zubama, takže furt ssebou nosím zubní nit. |
|
|
|
|
 |
ne září 14, 2008 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Tyhle obsesivní úkony se asi týkají mnoha z nás, taky rovnám tácek pod pivem:), s pivem dělám často kolečka na stole (ač to nemám rád) a dělám z nich různé obrazce, např. znak olympiády:)
Nemám rád pootevřené dveře, když dveře, tak otevřené nebo zavřené , takže často "dovírám".
Nemám rád pocit špinavých rukou, takže si je občas jentak skočím umýt.
Často ztrácím kontrolu nad svou fantazií a i u relativně běžných věcí se zasním, když mě něčím inspirují
Nevěnuju pozornost automatizovaným činnostem, jako např. zamykání bytu. Jednou jsem se několikrát ráno vrátil, abych se ujistil, že jsem zamkl, protože jsem si to nepamatoval:)
Miluju pořádek, ale nejsem schopen (ochoten) ho udržovat:)
Nerad zpívám před lidmi, protože si myslím, že mi to nejde:)
Mám strach z výšek (ne fobii, je-li třeba vydržím to, ale je mi z toho nepříjemně).
Často si představuju pády, uštknutí, přejetí autem na silnici. Ne že bych z toho měl nějaký nepřirozený strach, ale ta představa se občas (dost často) zjevuje:)
---
Psychologicky vzato trpím mírnou paranoiou, anakastismem (pedantismus, puntíčkářství, strach ze selhání, odpor ke změnám), lehkou závislostí a narcismem a pravděpodobně trochu silněji pasivně-agresivní poruchou osobnosti Když to tak čtu, ještě bych přidal hypochondrii
---
Tak a teď myslim mně už nikdo na srazy lákat nebude  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
ne září 14, 2008 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
teď jsemsi uvědomil, že tácek pod pivem rovnám taky aby byl s hranou stolu - že bych měl nějaký Sergejův syndrom? :-O
no a taky nemám rád sklenice na okraji stolu, nesnáším když mí přátelé lezou kam nemají nebo chodí po zábradlí mostu nebo vůbec nějak blbnou poblíž výšek (kdybych tam byl já, nedělalo by mi to dobře, ale kupodivu ne tak moc, jako když je tam někdo jiný) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne září 14, 2008 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Většinou neberu telefon. Zásadně nepřijímám hovor, když se na displayi objeví "skryté číslo", a jen výjimečně reaguji na neznámého volajícího: to když vím, že mi má tou dobou volat někdo, s kým mluvit chci, ale jeho číslo nemám v kontaktech. Pevnou linku nikdy nezvedám ve všední den před šestou večer (to volají různí agenti s teplou vodou); v zásadě ten telefon vezmu jen mezi sedmou a osmou (to volává Waky) a kolem osmé (což bývá máti).
Dobře; ale proč propána při tom všem mívám pocit, že na mě všichni dlabou a nikdo mi nezavolá jak je rok dlouhej  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
ne září 14, 2008 10:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Já jsem hrozý detailista nebo jak to říct... něco vidím a hned se od toho předmětu v myšlenkách přemístím k jeho výrobci od výrobce k prababičce ředitele firmy a od ní k jejímu bratrovy, který v africe lovil lvy...už se mi i stalo, že mi ten autobus ujel!  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
so září 13, 2008 10:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To sergej: |
|
|
No, šeptem je to možná ještě horší. Působí to děsivěji.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá září 12, 2008 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Nikom: Ale když to někdo dělá jen v případě, že nic jinýho na práci nemá, nebo že se nudí, tak je to snad v pořádku, ne?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá září 12, 2008 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Sergej: Něco z toho, co jsi napsal lehce zavání obsedantně koumpulzivní poruchou... kdyby jsi tím začal trávit nějak hodně času a nestíhal ostatní věci, bylo by dobré vyhledat psychiatra;)
Já se jinak samozřejmě chovám naprosto normálně - tudíž nic k diskusi nemám, jenom vodafone: chození prý dělá hezký zadek;) |
|
|
|
|
 |
pá září 12, 2008 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Čtenou knihu si většinou potichu přeříkávám (jen šeptem), dále si v duchu přeříkávám názvy dopravních značek co vidím kolem sebe, hodně čísel co vidím si musím přeříkat a pak si je v hlavě násobím číslem 80 (to sem začal proto, že věřím, že se pak dožiju aspoň osmdesátky), chodím jen po dlaždičkách určité barvy (pokud jsou dvou a vícebarevné), srovnávám předměty tak aby se překrývaly s jinými nebo s nimi svíraly určitý úhel (pivní tácek rovnoběžně s hranou stolu)...no ještě si na něco určitě vzpomenu, je toho celý kopec...snad mě odtud rovnou neodlifrujou za Chocholouškem  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá září 12, 2008 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Přenáším po bytě malé předměty (až do velikosti televizního ovladače), pak je někam odložim (náhodně). Problém je, že vůbec nevim, že jsem je měl v ruce, ani kde ve finále skončily. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá září 12, 2008 1:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Porucha osobnosti |
|
|
Tak hned na úvod: Titulek tématu není úplně přesný. Nejedná se mi o nějakou psychiatrickou diagnózu (ve smyslu, jak jí popisuje třeba Wikipedie). Spíš mi jde o to, že na tomto místě bychom mohli diskutovat o chování, o kterém sami cítíme, že není normální, přesto nejde o nějakou strašnou úchylku.
Dovolím si začít u sebe:
Když přemýšlím, tak chodím. Zní to jak vystřižené z Marečku, podejte mi pero, ale je to tak. Teď jsem si vzal krokoměr a zjistil, že za den udělám po domě cca 6000 kroků, aniž bych někam došel. To samé mám, když s někým telefonuju mobilem.
Jak jste na tom vy? Máte něco podobného? _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|