|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jsou nejaka povolani, ktera pritahuji ve zvysene mire gaye? |
Ano |
|
72% |
[ 36 ] |
Nevím |
|
12% |
[ 6 ] |
Ne |
|
16% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 50 |
 |
st květen 10, 2006 11:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Mě by to strašně bnyvilo, ale nma rovinu. Revisor, dle zák. přepravní kontrolor, může být jen "zlý" prostě ten, co se nemazlí s nikým a já bych asi pouštěl, proto jsem chtěl k ČSAD, kde moc černí nejsou a když jo, tak tím, že dělají přejezd, než mají na jízdence a to se mi nelíbí, řidiče, ač by spadal pod kontrolu vem čert, ale tyhle drzouny nemám rád a hlavně většinou se nechovají slušně. Tak sem tam jsem ve vlaku dělal přejezd, kdyby ale přišel, můj pr. tak bych si to slízal. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st květen 10, 2006 10:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Revizoři a exekutoři |
|
|
Zdendo, já samozřejmě chápu, že můžou nastat různé situace a okolnosti, do kterých člověk zvnějšku nevidí, a že je hrozně snadné někoho odsoudit, když ty okolnosti neznáme.
Revizora bych asi dělat nemohla a chodila bych do práce s krajním odporem. Stejně by mě všichni buď ukecali, nebo by mi vynadali a nikdo by mi nezaplatil žádné pokuty ani neukázal OP. |
|
|
|
|
 |
st květen 10, 2006 8:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Waky:No asi jako revisora, třeba já bych ho dělal, ale jen u ČSAD tam je přece jenom víc bezpečno.
No a co když člověk dělá exekutora jan proto, že jiná práce nebyla. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 5:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: ... |
|
|
Waky napsal: | Petr_K napsal: | Libor napsal: | ...... Myslíte si, že je nějaký přijatý a vyrovnaný gay ginekolog? |
Libore kam na ty otázky chodíš  |
Libore, "gynekolog" se píše s "y"
Neznám žádného takového (a pokud bych znala, asi bych nevěděla nic o jeho orientaci, neb nebývá zvykem se o ní v ordinaci bavit ). |
...jako gaye mě gynekologie nikdy nepřitahovala. Takže nevím ani jak se píše. Teď již ano  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Petr_K napsal: | Libor napsal: | ...... Myslíte si, že je nějaký přijatý a vyrovnaný gay ginekolog? |
Libore kam na ty otázky chodíš  |
Libore, "gynekolog" se píše s "y"
Neznám žádného takového (a pokud bych znala, asi bych nevěděla nic o jeho orientaci, neb nebývá zvykem se o ní v ordinaci bavit ). |
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Libor napsal: | ...... Myslíte si, že je nějaký přijatý a vyrovnaný gay ginekolog? |
Libore kam na ty otázky chodíš  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ... |
|
|
Adam napsal: | To valbo: znáš nějakého uměleckého truhláře? Já jednoho jo, je fajn, ale nevím, jestli patří k nám. Kdyby to byl třeba ten samý, mohl bys vědět víc... No jo, je to kravina, ale co kdyby, že jo...
Jestli tohle téma přece jenom nepostrádá trochu smysl - povolání je určitě míň než gayů, tak se skoro v každém povolání nějaký najde:-) |
Myslíš si tedy, že je mýtus o tom, že gayů je hodně mezi umělci a podobně? Nebo třeba mezi lékaři? Znám hodně gayů mediků a lékařů? Téměř všichni dělají dětské lékařství? Myslíte si, že je nějaký přijatý a vyrovnaný gay ginekolog? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Re: Děcka podívejte se na můj přehled: |
|
|
valbo napsal: | Na rande jsem byl dokonce s exekutorem. |
Jůůůůůůů
Tak setkání s exekutorem by mě asi děsilo v jakékoli podobě ...
Ale třeba je to hodný člověk, já nevim .... akorát mi není jasné, jaký člověk může dobrovolně vykonávat takovéhle zaměstnání ...
Když jsem dřív chodila kolem úředních vývěsek se seznamem zabavenejch věcí typu "lednice CALEX asi z roku 1985 1x", "obraz s motivem kopretiny - autor neznámý 1x", kobereček červený 1x 1/2 m" atd., tak jsem z toho měla dost smíšené pocity ... a asi bych si takový věci nikdy nedokázala koupit, protože by mi přišlo, že jsem přišla vybrat tomu člověku obývák. |
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To valbo: znáš nějakého uměleckého truhláře? Já jednoho jo, je fajn, ale nevím, jestli patří k nám. Kdyby to byl třeba ten samý, mohl bys vědět víc... No jo, je to kravina, ale co kdyby, že jo...
Jestli tohle téma přece jenom nepostrádá trochu smysl - povolání je určitě míň než gayů, tak se skoro v každém povolání nějaký najde:-) |
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Děcka podívejte se na můj přehled: |
|
|
valbo napsal: | No, co vím já, je hodně lidí u Českých drah, znám několik výpravčích, vlakvedoucích.
Dále znám učitele, jak na Vysoké tak na střední škole.
Samozřejmě několik známých studuje práva.
Dokonce i hnojárnu nebo lesárnu.
Strojírenskou školu, i informatiku.
Na rande jsem byl dokonce s exekutorem.
Najdou se i šikovní, kteří pracují se dřevem imělečtí truhláři, nebo stolaři.
Dále doktoři a záchranáři.
Nechybí umělci a malíři.
Samozřejmě i vojáci a policisté, nebo programátoři, těch je taky dost. |
dost gayu nalezneme vprofesich, kde se pracuje s lidmi. Specialni pedagogove, socialni pracovnici, lekari.. Preci jen kdyz clovek nebud emit pravdepodobne deti laka jej delat neco jineho co ma smysl..a nejaky presah. Uzitek pro spolecnost.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út květen 09, 2006 12:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Děcka podívejte se na můj přehled: |
|
|
No, co vím já, je hodně lidí u Českých drah, znám několik výpravčích, vlakvedoucích.
Dále znám učitele, jak na Vysoké tak na střední škole.
Samozřejmě několik známých studuje práva.
Dokonce i hnojárnu nebo lesárnu.
Strojírenskou školu, i informatiku.
Na rande jsem byl dokonce s exekutorem.
Najdou se i šikovní, kteří pracují se dřevem imělečtí truhláři, nebo stolaři.
Dále doktoři a záchranáři.
Nechybí umělci a malíři.
Samozřejmě i vojáci a policisté, nebo programátoři, těch je taky dost. |
|
|
|
|
 |
ne květen 07, 2006 9:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Waky napsal: | Podle mého laického rozumu je asi nesmysl přisuzovat podle orientace nějaké preference oborů a zaměstnání. Asi mi uniká, jakou by to mělo mít souvislost.
Dva mí známí pracují v ekonomické sféře, jeden kamarád je zaměřený humanitně, má peďák jako já a myslím že na techniku a matematiku čumíme oba stejně jak tele na nový vrata  |
Jo to jest pravda, ale může být nějaká sféra, kde třeba jen náhodou, ale prostě tam bude větší koncentrace.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
pá květen 05, 2006 10:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Podle mého laického rozumu je asi nesmysl přisuzovat podle orientace nějaké preference oborů a zaměstnání. Asi mi uniká, jakou by to mělo mít souvislost.
Dva mí známí pracují v ekonomické sféře, jeden kamarád je zaměřený humanitně, má peďák jako já a myslím že na techniku a matematiku čumíme oba stejně jak tele na nový vrata  |
|
|
|
|
 |
pá květen 05, 2006 1:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Source uživatel
|
|
|
No já sem taky technik a kadeřník tu neni ani jeden, takže ono to tak úplně platit nebude.  |
|
|
|
|
 |
čt květen 04, 2006 1:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Všichni gayové, který jsem osobně poznal byli na vejšce - elektrotechnika, cizí jazyky, ekonomka, medicina... Sám dělam matiku... Žádnej jednotící prvek v tom nevidim...  |
|
|
|
|
 |
st květen 03, 2006 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
the.cracker napsal: | Podle me vyber zamestnani nema nic spolecneho se sexualni orientaci. A jak psal Azarael - myslim, ze gayu techniku je spoustu. Vemte si treba me Nevidim duvod, proc by gay "musel" nebo naopak "nemohl" delat nejake povolani. |
Souhlasím, taky jsem technik a myslím že výběr zaměstnání nic moc společného se sexuální orientací nemá.
Mimochodem, zrovna jsem se díval na jeden film a tam byl gay automechanikem  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
st květen 03, 2006 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: technika |
|
|
Co se mě týče, tak technika a vše s ní spojené mě naprosto míjí. Mám výbornou paměť hudební a humanitní a myslím, že mi to i jde, a proto zcela logicky studuju přírodovědné obory:-) Bio + Geo ještě super, ale ten zbytek  |
|
|
|
|
 |
st květen 03, 2006 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Podle me vyber zamestnani nema nic spolecneho se sexualni orientaci. A jak psal Azarael - myslim, ze gayu techniku je spoustu. Vemte si treba me Nevidim duvod, proc by gay "musel" nebo naopak "nemohl" delat nejake povolani. |
|
|
|
|
 |
st květen 03, 2006 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Asi fakt půjdu na VŠ....
No jinak k té dopravě. Nevím jak v železničním oboru, ale u MHD by snad mohla být naše menšina většinou, ale platí to na zájemce, mezi pracovníky bych neřekl, ale je to jenom domněnka. Třeba v Jihlavě se o MHD zatím zajímám jen já, resp. nikdo jiný se nepřiznal-já se taky moc nepřiznal, ale ono se to nějak samo rozšiřuje.... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st květen 03, 2006 10:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
Předmět: To Mark |
|
|
Myslím že techniků gayů je víc než dost. Velká část homo lidí co tu znám dělá (nabo dělala) nějakej technicky zaměřenej obor.
Možná jsou, ale zaměstnání (nebo spíš činnosti), která vykazují rozhodně vyžší koncentraci než je průměrná. Třeba jak psal Adam.
Obecně mi ale přijde, že na vysokých školách je gayů víc než byste čekali  |
|
|
|
|
 |
út květen 02, 2006 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Neviem, myslím si ale, že veľa gayov by mohlo byť i medzi majiteľmi reštaurácií, barov a diskoték. Len ma to tak napadlo.
Ináč, myslím, a dúfam, že žiadne zamestnanie nie je "vyhradené" len pre homo či hetero. V tomto podľa mňa vládne, snáď, úplná rovnosť.
Asi už trepem, nech je už víkend!!!  |
|
|
|
|
 |
út květen 02, 2006 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Hovorí sa, že v McDonaldoch pracuje veľa gayov - aké sú vaše skúsenosti? |
|
|
|
|
 |
út květen 02, 2006 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Módní návrhář, model, fotograf, sochař, kadeřník. |
|
|
|
|
 |
út květen 02, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Kuchař, číšník... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út květen 02, 2006 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Z vlastní zkušenosti vím, že hodně gayů přitahují zaměstnání spojené s dráhou a hromadnou dopravou. Neznám však skoro žádného technika, asi jich většina dává přednost humanitnímu zaměření. |
|
|
|
|
 |
út květen 02, 2006 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
Jo.
Já sem třeba dělal telefonistu, tam jich bylo- jeje.
Kolik jich tam bylo:-) |
|
|
|
|
 |
pá duben 14, 2006 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jsou nejaka povolani, ktera pritahuji gaye |
|
|
Jsou nejaka povolani, ktera pritahuji vice gaye? Rikalo se kdysi, ze treba modeling a moda.. Ja mam zase zkusenosti, ze spousta gayu studuje specialni pedagogiku, medicinu a podone..Je to nejaka preference nebo potvrzeni pravdy, ze gayove jsou vsude..
Ja nevim...jen me to tak napadlo _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|