|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st duben 15, 2009 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: to Vodafone |
|
|
Vodafone: Pokud vím, tak na únorovém srazu s placením problémy nebyly. Jinak já osobně jsem v 21 potíže nikdy neměl. Když jsem tam byl posledně, tak jsem chtěl dát barmanovi spropitné, ale protože jsem neměl drobné, tak mi nakonec ve výsledku 10,- Kč nechal a platil jsem míň.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st duben 15, 2009 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: |
|
|
30.4. můžeme mít sraz v pochodu s turistickým oddílem KČT Queer:
http://kct.cermakjn.info/akce
Jen jsem nějak nepochopil, za co jim platit startovné
Jinak jako místo hospodského srazu bych preferoval cokoli, kde mají transakční zpracování objednávek, tedy cokoli mimo 21. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út duben 14, 2009 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
Waky: Taky jsem pro, uspořádat zase sraz. Jakožto studujícímu pracujícímu by mi nejlíp vyhovoval buď Čt 30.4. (můžeme upálit nějakou čarodějnici ) nebo Čt 7.5. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út duben 14, 2009 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Waky: Nechci vypadat, jako přísný učitel, ale tenhle příspěvek nebude k tématu, ptž stejně nemam peníze...
Ale datum se v 6. pádě skloňuje jako "datech"
Ale tak abych nebyl uplně mimo... tak by to chtělo ne brzo... potřebuju čas na ušetření nějakých peněz  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út duben 14, 2009 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sraz |
|
|
Jo, taky se mi zdá, že by mohl být.
Klidně se zase ujmu organizování (a budu prosazovat 21).
Máte někdo nějakou představu o datumech? Květnové svátky vycházejí oba na pátek, tak to je asi blbý, protože spousta lidí pojede ven ... ale nevím, já třeba nejedu nikam, tak je mi to jedno.
Za sebe určitě vím, že nemůžu 30.5., ale to je docela dost daleko. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po duben 13, 2009 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Nebude zase nejaky srazik? |
|
|
|
|
 |
út únor 24, 2009 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
Sraz byl fajn, díky Waky za perfektní přípravu  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
po únor 23, 2009 10:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Pro Máslo |
|
|
OK, v pohodě ... důtka a áčko byla samozřejmě nadsázka a třídnici nevedu  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne únor 22, 2009 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Waky: Promiň, nakonec to nějak časově nevyšlo. Nevěděl jsem, jak dát vědět, že nepřijdu. Číslo mám jen na Brajta a nebyla možnost moc napsat sem. Konec konců ani teď ještě nejsem doma. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne únor 22, 2009 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Plha shrnuje sraz |
|
|
Sraz byl fajn. To, že nás nakonec nebylo tolik, vůbec nevadilo. Aspoň jsme si mohli popovídat. S účty žádné problémy nebyly. Většina z nás odcházela těsně po dvanácté a placení proběhlo v pohodě. Za sebe musím říct, že si na "21" nemůžu stěžovat. Je to podnik s pohodovou atmosférou. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne únor 22, 2009 12:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Plha shrnuje sraz |
|
|
Podle mě se sraz povedl, třebaže neměl tak masivní účast jako ten předchozí. Doufám, že nikdo neměl problémy s účtem. Byly zvlášť a já jsem problém nezaznamenala, ale odcházela jsem jako první, takže nemúžu tak úplně posoudit. Stoly nakonec skoro ani nebylo třeba srážet, leč aspoň víme, že když se to domluví dopředu, není s tím žádnej problém.
Rausku a Schmudlo, těší mě, že se mi povedlo na srazech postupně pokecat s Vámi oběma, podle mě jste oba moc fajn lidi
Všechny ostatní jsem ráda viděla, je dobře, že přišel Thalys s Maarou
Ve 21 se mi líbí. Budu se vždycky snažit jít sem a nikoli do Saints.
....
Nikome, to mě mrzí, že u Vás někdo stůně, doufám, že se jeho stav brzy zlepší a uzdraví se.
....
Máslo má neomluvené áčko, důtku a zápis do třídnice, protože se nedostavilo ani neomluvilo  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
so únor 21, 2009 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Jeden příslušník mojí rodiny poměrně vážně onemocněl. Srazu se bohužel nezúčastním.
Omlouvám se všem. |
|
|
|
|
 |
pá únor 20, 2009 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Waky: Po tom, co se mi minulou sobotu stalo ve 21 si vezmu s sebou papír a tužku a budu si psát vše, co jsem vypil. Číšník mi naúčtoval 9 piv, ačkoliv jsem vypil jen 4. Když jsem řekl, že ten zbytek nezaplatím, tak řekl, že v pohodě, že se nic neděje. Takže nejspíše zkoušel, jestli jsem už dostatečně opilej na to, abych nevěděl, kolik toho mám, ale bohužel pro něj jsem to věděl, tak musel poslušně sklapnout. A jak jsem se o tom s různými lidmi bavil, nejsem sám, kdo má z 21 takové zkušenosti. Ale jak se říká "jaký pán, takový krám".  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá únor 20, 2009 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
To naprosto chápu...
Příští víkend nebude poslední, kdy se v Praze ukážu, takže se určitě v průběhu jara uvidíme  |
|
|
|
|
 |
čt únor 19, 2009 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Plha opět na scéně |
|
|
TXB, opsala jsem to prostě z těch příspěvků přihlašujících se. Měla jsem včera hlavu jak pátrací balón a byla ráda, že vůbec dokážu napsat něco, co má podmět a přísudek, a v drobných nuancích jsem se zase tak nebabrala
když jsem rezervovala místo ve 21, byla jsem dotázaná, zda máme nějaké speciální přání, tak jsem si vzpomněla na problém účtů a srážení stolů a zmínila se o obojím .... prý se dohodneme namístě.
Nemůžu samozřejmě zaručit úspěšný výsledek, ale zkusím to - a minimálně snaha byla. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt únor 19, 2009 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Waky, proč píšeš "Nikom a přítel" ALE "Máslo a kamarád"? Měli bychom se jednou provždy oprostit od těch absurdních eufemizmů  |
|
|
|
|
 |
st únor 18, 2009 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Hlásí se ... |
|
|
...nikoli Plha, ale organizátor
Shrnutí, kdo přijde:
1. Pemel
2. Schmudla
3. Rausek
4. Waky
5.-6. Nikom a přítel
7. House M.D.
8. Sergej
9.-10. Máslo a kamarád
11. Maara
12. Thalys
13. - 14. Teheránec plus jeden
Thalysi a Maaro, určitě přijďte (už na zvláštní přání organizátorky )
TXB: Škoda, že se časy míjejí o týden ... určitě by nás bylo víc, kdo by Tě moc rád viděl ... snad budem příště úspěšnější
Tuto sobotu 21. ve 21, začátek v 19 hodin
(Budu ráda, když někdo přijdete brzo, abych tam nevypadala jako osamělý exot nesprávného pohlaví, který si spletl podnik a dveře ... spoléhám na Pemela, který chodí brzo vždycky a slíbil mi to ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st únor 18, 2009 12:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
Pokud už nejsou obsazené všechny židle a lavice, přišli bychom s Thalysem taky. _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
út únor 17, 2009 8:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Přijdu s kamarádem. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út únor 17, 2009 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Enem esli bych moh poprosit o ňáký to rezymé kdo přijde teda? |
|
|
|
|
 |
po únor 16, 2009 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Sraz 21. ve 21 |
|
|
Waky: Já klidně dorazím na sedmou. Ale varuju tě, všude chodím tak o čtvrt hodiny později.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po únor 16, 2009 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Jo... tak to je v pohodě... to bych tam měl bejt  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po únor 16, 2009 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Na 27 nebo 28 se něco neplánuje? |
|
|
|
|
 |
po únor 16, 2009 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sraz 21. ve 21 |
|
|
Vždycky začínal tak v 19 - 19.30.
Pokud se domluvíme už na 19, tak bych byla ráda, aby někdo přišel už takhle brzo, protože ve 21 musí někdo přijít přesně se začátkem rezervace a ten někdo bych asi měla bejt já, když to organizuju, tak abych si tam o samotě nevyseděla důlek  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
so únor 14, 2009 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Hele a v kolik by měl ten sraz začínat? Já jen, že bych něco odpoledne ještě měl... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po únor 02, 2009 12:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Středa 4.2. |
|
|
Připomínám tradiční setkání v Nuslích (Rejskova 3). Srazíme se ve středu 4.2. v 19:30 před KFC na I.P.Pavlova a nebo v 19:45 přímo na místě. Jak je zvykem, účet bude mít každý na jméno  _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
ne únor 01, 2009 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Hmmm skvělý... to jsem zvědavej, jestli tam dostanu bf  |
|
|
|
|
 |
ne únor 01, 2009 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Klub 21 |
|
|
Nikom napsal: | Bývá v 21 hodně často ten Musil? | Je tam docela často. Mají tam rozdělené služby, takže pravidelně obsluhuje. Tady jsou jejich stránky Klub 21 _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne únor 01, 2009 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Oddělené účty |
|
|
Tak jsem z předchozích dohadů nějak rozpačitá a nevím, co dodat.
Až budu zamlouvat místo ve 21, zkusím ty lístky zvlášť nadhodit a nějak se s nimi v tomto smyslu domluvit. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne únor 01, 2009 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
aaa, ano, ve svém obvyklém rozhorlení nad pravy panujícími ve společnosti jsem úplně zapomněl říct, že na daný víkend mám už další dvě akce, mezi kterými budu muset už tak velmi nerad volit a proto je moje účast vysoce nepravděpodobná _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|