|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Gay tematika v českých TV. Je jí málo nebo dost? |
Je jí hodně. |
|
1% |
[ 1 ] |
Je jí tak akorát. |
|
10% |
[ 8 ] |
Je jí málo, mělo by jí být více. |
|
88% |
[ 67 ] |
|
Celkem hlasů : 76 |
 |
ne květen 14, 2006 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Adam: Viewegh |
|
|
Chyba, že ne. Dozvíš se něco o ženách
Jinak nejsem jeho skalní fanda, ale myslím že má velmi dobře vykreslené postavy, jako typy lidí. Neřekl bych, že je komerční sračkař, prostě doba je taková  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 14, 2006 10:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Tak byl jsem na Účastnících a dojem je takový. Film nic moc, ale pokud beru druhý pohled, jak bylo vystiženo češství, gayové(něco podobného občas prožiji), románky, tak to bylo přesné a v Americe to slaví úspěchy(vaření na pokoji opravdu neznají), takže z druhého pohledu jsem odcházel se zmoženou bránicí. Je pravda, že to mohlo být lepší, ale na odreagování a zasmání výborné. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st květen 03, 2006 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Tak jsem viděl Účastníky a musím dát Adamovi za pravdu - čekal jsem víc...
Člověk se pobaví, ale rozhodně se mu film nevryje do paměti. Román pro ženy byl lepší.... |
|
|
|
|
 |
ne duben 30, 2006 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Román pro ženy-vynikající. Jednoduché, nemusí se müslet a někdy i vtipné, Stašová je Stašová. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
ne duben 30, 2006 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
V Románu byl jeden lesbický okamžik...Pokud jde člověk na film podle Viewegha, tak přece neočekává nic složitého na přemýšlení, ale pobavení a úprk ze všední reality a od toho Viewegh je.
A propos kniha Účastníci zájezdu mi docela pomohla. Četl jsem ji asi v 15ti a tím, že se tam vyskytli i gayové jsem si nepřipadal jako jediný gay pod sluncem... |
|
|
|
|
 |
ne duben 30, 2006 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Román pro ženy jsem neviěl - chyběla mi tam teplá postava Jsi snad skalní fanda Viewegha? |
|
|
|
|
 |
ne duben 30, 2006 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Viewegh |
|
|
No nebuď na něj zas tak přísnej, Adame, třeba Román pro ženy neměl chybu.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne duben 30, 2006 12:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To nokin |
|
|
Pravdou je, že Spáčilová má hubu jako meč. Dřív byla ale lepší. Tenhle rok mi připadá trochu z formy a nějak moc často na můj vkus ujíždí.
V tom filmu největší socky "hrajou" neherci - prostě potřebovali autentické burany, tak si je tam nasadili. Když potřebujou autentické gaye, určitě by někoho ochotného našli. Mimochodem Adrianu Jastrabanovi to docela šlo, tak se dalo přežít K tomu Jadranu - Je vidět, že se to točilo u moře. Jsou tam ale záběry, kde se Kocurová cáká v moři a nikde ani vlnka - to fakt museli točit na koupáku v Kotěhůlkách.
Tohle všechno neznamená, že mě ten film nepobavil (aspoň místy). Jenom to prostě neni intelektuální cvičení. |
|
|
|
|
 |
ne duben 30, 2006 2:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
Předmět: to Adam |
|
|
A nevidíš to moc černě? Co jsem četl recenzi od Spáčilové, která si servítky rozhodně nebere, tak by to zase taková hrůza být neměla...A kde by podle tebe měli vzít herce - gaye? Já vím jenom o Hromadovi. Jinak si neuvědomuju, že by se některý český herec přihlásil k homosexualitě....
A pozor! Účastníci se točili na podzim u italského Jadranu, takže žádný Macháč.... |
|
|
|
|
 |
pá duben 28, 2006 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Včera jsem si zašel zrelaxovat na Účastníky zájezdu. Četl jsem to před dvěma lety a definitivně si Viewegha zapasoval mezi komerční sračkaře (pardon). Bohužel se podílel i na scénáři k filmu a Vejdělek tomu taky dvakrát nepomohl - kde nic neni, ani smrt nebere.
Jak asi víte, taky v tom vystupuje gay pár. Sice je zase hrají ht (taky si nemohli sehnat pravý hm), ale byly to asi nejlepší postavy. Jestli si chcete taky vymýt mozek, podívat se na Mácháč v roli Jadranu, poslechnout ďábelské dialogy psané kreativci z prvního stupně ZŠ a možná se v některých momentech sentimentálně zasnít, vyražte tedy s panákem na posilněnou a nízkými očekáváními do kina.  |
|
|
|
|
 |
čt duben 27, 2006 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
A co se takhle připojit přímo přes stránku www.icq.com ? I když taky nezaručuju, že se to nebude sekat  |
|
|
|
|
 |
st duben 26, 2006 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vy jste zlatíčka!
ICQ nemám, anóbržto po jeho stažení se moje extra rychlé domácí připojení zaseklo a chcíplo. Tak jsem to slavné ICQ zase briskně odstranil. |
|
|
|
|
 |
st duben 26, 2006 5:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: Re: To murex |
|
|
Adam napsal: | Tímto dávám vědět.
Tvá neunavitelná krevsající pijace. |
ak to chces cele... mohol by som to nechat stahovat mojho kamosa na Troji, ak mi das DVDcka, tak Ti zozeniem a napalim vsetky serie...
idealne, ak by si mal ICQ , na forum nechodim uz tak casto... _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
st duben 26, 2006 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To murex |
|
|
Tímto dávám vědět.
Tvá neunavitelná krevsající pijace. |
|
|
|
|
 |
út duben 25, 2006 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: qaf |
|
|
Adam napsal: |
To Esteban: Viděl jsem jen 8 dílů - nemáš někde i ten zbytek?  |
pokiaľ si videl UK verziu, tak existujú ešte 2 diely z 2. série. Mám ich na PC, takže ak by si mal o ne záujem, daj vedieť... |
|
|
|
|
 |
po duben 24, 2006 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Britskú verziu som si ešte nestiahol (asi až celkom nakoniec, nechcem sa dozvedieť veci, čo v americkej ešte len prídu). Na stránkach www.qaf.fr (zut , mais de nouveau en francais!) venovaných obom verziám sú resumé všetkých epizód s označením takmer úplne identických častí (a nie je ich málo!).
Jedna zo super hlášok, asi vám vyhovuje viac anglina:
Mike kupuje Brianovmu synovi (má ho s kamoškou - lesbičkou) bábiku komiksovej hrdinky:
Brian : "Don't. I don't want a gay kid."
Mike : "He's going to be raised bye two lesbians. He's going to need a feminine influence."
 |
|
|
|
|
 |
po duben 24, 2006 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To Esteban: Aha, tak já viděl opravdu ti britskou. Americká by mě ale taky dost zajímala. Jinak máš možnost srování?
To Zdenda: Sorry, brouku  |
|
|
|
|
 |
po duben 24, 2006 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Nemáte někdo prosím titulky k filmu Reinas?Královny matky. Nemůžu je nikde sehnat a ikdyž je to Španělsky, je to strašná sranda. Předpokládám, že asi ani nebyly udělány, ale přecejenom, kdyby jo, dajte vědít, moooc díky. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po duben 24, 2006 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
To Adam.
Priebežne to mám cez eMule, ale pre istotu len francúzsky dabing aby mi nič neušlo. je tam iste i anglický originál.
Videl si len 8 častí - Nebola to britská = originálna, verzia? Tá má potom už len 2 časti 2. "série" a finito.
Ja pozerám americkú (krajší herci ) a toho je kopa - určite 4 série po aspoň 20 častí (neni isté, neoveroval som si to). Mám už 10 - 13, ale neni čas si to pozrieť. Alebo zas pôjdem spať o druhej v noci?!  |
|
|
|
|
 |
po duben 24, 2006 10:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
Adam: Fakt. |
|
|
|
|
 |
po duben 24, 2006 8:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
No tak o Febio TV nic nevím. Každopádně by bylo super, kdyby tu na našem malém mediálním trhu bylo něco, na co se dá koukat. Btw fakt je Fenič gay?
To Esteban: Viděl jsem jen 8 dílů - nemáš někde i ten zbytek?  |
|
|
|
|
 |
ne duben 23, 2006 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
No, já četl, že Playboy (který v poslední době dělal moc hezké soft-core filmy, vysílali třeba na Nově erotickou masáš a ukázali normálního hezkého nahatého chlapa, což jsem zíral) plánuje vydávat tyto filmy i přímo pro nás. Údajně to snad pokusně vysílají ve Spojeném království. |
|
|
|
|
 |
ne duben 23, 2006 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Fero Fenič je ten, jehož jméno se nesmí vyslovit:-) Jinak ad Zdenda - správná odpověď je ano. |
|
|
|
|
 |
ne duben 23, 2006 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
ano má, ale za sebe říkám, nikdo to tu neřekl, tak jsem se bál, že je třeba jeho přání to neříkat, tímto se nic neskazilo, všichni věděli wo co go.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
ne duben 23, 2006 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: ... |
|
|
Vážení, ten "pán" má jméno, tak proč jej nepoužíváte? Jmenuje se Fero Fenič. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
ne duben 23, 2006 10:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
O tomto pánovi koluje taková zvěst, že snad by theoreticky mohl být náš, ale nevím, je to agentura DPP(druhá paní povídala) _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
so duben 22, 2006 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Febio Tv |
|
|
Esteban Trueba napsal: | Iba dnes som sa dozvedel, že sa chystá čosi ako Febio TV. Neviete o tom niečo viac + je šanca, že tam bude aj niečo pre "nás"? |
Bude to trosku alternativnejsi komercni televize. Udajne chteji vysialt i neco malo o nas. Vlastni to stejny pan, ktery organizuje Febiofest a tam je pro nas jedna ze sekci  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so duben 22, 2006 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Iba dnes som sa dozvedel, že sa chystá čosi ako Febio TV. Neviete o tom niečo viac + je šanca, že tam bude aj niečo pre "nás"? |
|
|
|
|
 |
so duben 22, 2006 1:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: .. |
|
|
zdenda napsal: | Taky by to mohli začít u nás v TV promítat.Neví někdo, zda-li se o tom neuvažuje |
Pry jsme na to prilis konzervativni trh.. Neplanuje se, ani reality schow kdy vezme par kluku co spolu ziji k sobe do bytu svou kamaradku a vysvetluji ji co a jak vnima muz.. Je to velmi zajimave. ENjdriv to bylo o vzhledu. Pak prisla verze o tom. Ze se vybere par kluku, kteri spolu dlouhodobe ziji. Tedy znaji klucici dusi temer dlouhodobe a sve kamaradce vysvetluji jak funguje kluk. Roozebiraji s ni jeji milostne trable. A pomahaji ji..Je to vlastne jako v zivote. Jenze tady pred kamerama.. ten serial zni lakave. Ale na par let zapomenme. Treba na Febio TV za 4,5 let.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so duben 22, 2006 12:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Taky by to mohli začít u nás v TV promítat.Neví někdo, zda-li se o tom neuvažuje _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|