|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá leden 08, 2010 4:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Ano, jako v tom kresleném vtipu od Richarda Pilgra, kde od stolu v restauraci odchází nakvašená slečna a pán zklamaně praví, že neměl říkat, že je Sikora s krátkým měkkým...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá leden 08, 2010 12:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Vánoce 2009 |
|
|
vánoce se mi letos moooc líbily - mimo několika nezbytných povinností jsme je s bf strávili skoro celé v postely. 
Naposledy upravil Honza dne čt prosinec 15, 2011 7:12 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Vánoce 2009 |
|
|
Zatím jste nikdo moc nepsal o svátcích, vyjma Pemelova dárku, tak já začnu ... na letošní Vánoce jsem se krutě netěšila, ale nakonec byly docela dobrý. Zjistila jsem, že mít televizi i o Vánocích trvale ve stavu off má taky něco do sebe a že se bez Mrazíků a Myších kožíšků dá docela dobře žít. Že se dá jít někdy taky do hospody místo na 150 nudných příbuzenských návštěv a svět se nezboří. Že umělý stromeček velký 35 cm úplně stačí. Že není třeba šílet s nákupama a dárkama a vozit všechno kamionem a taky se nikdo nezblázní.
....
Od Teheránce jsem dostala úžasné tělové mléko, které voní tak suprově, že bych si nejradši furt čichala k ruce, když si ho na sebe napatlám. Od matky jsem dostala peřinu, kterou jsem už nutně potřebovala, protože ta stará se rozpadla a už nebylo pomalu jak ji zašívat.
....
Máme i veselou historku: Těsně před vánocema jsem byla na pivě a kluci mi tam nacpali gay časopis Lui, který tam dávali zadarmo, že si ho nutně musím odnést domů, protože bez něj prakticky nemůžu existovat. Zkoušela jsem se bránit, že krásných svalovců oděných jen v rozepnutých kožených kalhotách a drbajících se v rozkroku mám plný zuby, protože je vidím každou chvíli na GK, ale když stále opakovali, že si mám ten časopis vzít, tak jsem si ho dala do kabelky a odešla s ním domů. Tam ho našla dcera, začala si v něm listovat, neobyčejně ji zaujal a poprosila mě, jestli bych jí ho nemohla věnovat, že ho musí ukázat doma příteli, aby viděl, že si musí koupit nové oblečení. Že s tím asi neuspěje, protože každá její snaha po obnově přítelova šatníku končí jeho rezolutním prohlášením, že on není žádný metrouš, ale že to tedy aspoň zkusí. Pak listovala dál a našla nějaký článek, kde nerozuměla výrazivu, tak se mě ptala, co znamenají různá slova, a protože matky mají dcery poučit, když něco nevědí, poučila jsem ji, co to znamená darkroom. Dcera pak odjížděla s tím, že už ví, jaké trenýrky prodává Calvin Klein a měla náramnou zábavu ze svého přítele, který si myslel, že v darkroom je místnost na vyvolávání fotek  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st prosinec 23, 2009 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: přání |
|
|
Přeju všem členům GK hezké Vánoce.
 _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 28, 2008 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Tedy, řekl bych, že letošní Vánoce mi docela vyšly. Ježíšek to sice nebyl (to teda opravdu ne), ale důležité je, že vůbec přišel, neutekl, popíjel, povídal, culil se...
Nečekané a potěšitelné.
A vám všem zde - šťastnej a veselej.
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 26, 2008 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Já jsem byl letos asi zase móóóc hodný.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 23, 2008 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Připomínaj vykrmený, oškubaný krocany s červenejma volatama.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 23, 2008 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Veselé vánoce !
 |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 21, 2008 2:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: vánoční přání |
|
|
ilustrace: © Joe Phillips _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Btw, už vím, co si budu přát při novoročním přípitku  |  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | Ani nic, co by ho připomínalo? Proč potom to nadšení? | Třeba, když se oháknu do toho, co mi nadělil Ježíšek, tak nějakého ulovím Btw, už vím, co si budu přát při novoročním přípitku  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pokud najdeš pod stromečkem kluka se staženýma kalhotama, tak by to s největší pravděpodobností měl být Ježíšek, který ti tam přišel na*rat. Takže pozor; radši dvakrát měř, abys nepře... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Ježíšek ke mě byl také štědrý , avšak to co jsem si opravdu přál to jsem nedostal, ani vlastně nemohl , snad příště |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Tak kluka jsem bohužel pod stromečkem nenašel  | Ani nic, co by ho připomínalo? Proč potom to nadšení? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
TXB napsal: | Dostal jsi pod stromeček kluka? | Tak kluka jsem bohužel pod stromečkem nenašel  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
TXB napsal: | Dostal jsi pod stromeček kluka? | ...  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Dostal jsi pod stromeček kluka? |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Ježíšek |
|
|
Já jsem musel být letos asi móóóc hodný  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 24, 2007 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Člověk by od pemela čekal úplně jiný ozdoby  |
například  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To youngman: |
|
|
No za mě - celkem normálně: přítel opejká řízky a dělá salát, já zdobim stromeček a dělám dekorace, vč. úpravy cukroví na tácy všude po bytě. Když je před večeří, řízky se strčej do mikrovlnky. Já mezitim naházim pod stromeček dárečky od obou. Pak si dáme večeři, po které zazvonim pod stolem, že přišel ježíšek. Oba děláme překvapený kolik dárečků jsme dostali, načež si pustíme film Pelíšky, po kterém vyrazíme do hospody na sraz s kamarády. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Člověk by od pemela čekal úplně jiný ozdoby  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: Re: veselé Vánoce |
|
|
Hezký kýč  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: veselé Vánoce |
|
|
 _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 15, 2007 2:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Já sice budu vánoce ignorovat, ale pokud bych to nedělal, objednal bych ke štědrovečerní večeři striptéra. U stolu se většinou schází celá širá rodina, takže bych obdaroval skutečně všechny a ještě naráz. |
si představuju diskusi v práci na tohle téma po vánocích:
".... jenom striptéra ? To u vás není nikdo na ženský ?"
"jen teta Máňa, ale ta byla na horách!" |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 14, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
youngman napsal: | Teď mě napadlo, jak vlastně gayové tráví Vánoce? Mám na mysli už dospělé gaye, popřípadě partnery, kteří spolu žijí.  |
Tak to fakt netušim. Nicméně já v sobé hýčkam představu, že až jednou konečně z hlubin marnosti nějakýho toho úžasnýho chlapa vylovim, tak ho vždycky v půli prosince bafnu, zmizíme spolu někam hooodně daleko a vrátíme se až po Novym roce.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 4:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já sice budu vánoce ignorovat, ale pokud bych to nedělal, objednal bych ke štědrovečerní večeři striptéra. U stolu se většinou schází celá širá rodina, takže bych obdaroval skutečně všechny a ještě naráz. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | youngman napsal: | Teď mě napadlo, jak vlastně gayové tráví Vánoce? Mám na mysli už dospělé gaye, popřípadě partnery, kteří spolu žijí.  | Stojí u betléma  |
to jsem nepochopil |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
youngman napsal: | Teď mě napadlo, jak vlastně gayové tráví Vánoce? Mám na mysli už dospělé gaye, popřípadě partnery, kteří spolu žijí.  | Stojí u betléma  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 11, 2007 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
5 triček z http://www.tshirthell.com/, konkrétně "100% Organic", "F*ck colorblind", "I'm not ambulance", "If I had balls, it would be bigger than yours", "Baaaa means NO" a ještě jedno, co si nevzpomenu...
Včetně poštovného to vychází na cca 500 Kč za jedno tričko. Navíc, kolik lidí tady nosí trička z tohohle krámu  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 4 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4 Další |
|
|
|