|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so prosinec 20, 2008 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Zkrocená hora |
|
|
Ve Čt 1.1. ve 22:45 bude televize nova vysílát Zkrocenou horu. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 16, 2008 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: |
|
|
A co "Plukovník Redl"? - Viděli jste to? |
|
|
|
|
 |
út prosinec 16, 2008 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | Martin napsal: | …V seriálu HBO Řím (téhož názvu v angličtině)… | Ha, a já myslel, že písmeno „Ř“ je česká specialita.  |
Hm. Mno, žřejmě jsem měl napsat všechny překlady.
Tupě jsem totiž myslel, že si jméno Věčného Města každý přeloží sám. Neboť pochopit, že ROME je ŘÍM a vice versa, jsem považoval, ve tvém případě pravděpodobně mylně, za triviální.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 16, 2008 3:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Martin napsal: | …V seriálu HBO Řím (téhož názvu v angličtině)… | Ha, a já myslel, že písmeno „Ř“ je česká specialita.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
in-grid napsal: | Allen Leech je ten úžasnej blonďák?  |
No jóóó  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
Díky za super tip!  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Juju.
V seriálu HBO Řím (téhož názvu v angličtině) hrál Marca Vipsania Agripu. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
Martin napsal: | Vida, tak dlouhá recenze, a přitom by pro mne stačilo, aby napsali na začátku, že tam hraje Allen Leech.  | Allen Leech je ten úžasnej blonďák?  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Waky: Příště taky něco vezmu s sebou jako dar... ale nvm ještě co Nj, zajímavá by byla reakce prodavačky...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Vida, tak dlouhá recenze, a přitom by pro mne stačilo, aby napsali na začátku, že tam hraje Allen Leech.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 1:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sebastian |
|
|
Tak to jsem ráda, že se Ti film líbil, nemůžu k němu nic říci, protože jsem ho neviděla, kupovala jsem ho s darovacím úmyslem . ... paní prodavačka se zvědavě koukala, cože to kupuju za film, že ho ani nezná, jak si tak četla zadní stranu, úsměv jí trochu ztuhl a hlavně evidentně nechápala, proč si to kupuju já .... já jsem se usmívala od ucha k uchu a protože mě nenapadlo nic vtipného, byla jsem zticha a nechala slečnu napospas její nejistotě. Včera jsem to vyprávěla kamarádovi, a ten řekl, že jsem jí měla říci "To mám pro syna" - škoda, že mě nic takového nenapadlo. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po prosinec 15, 2008 1:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
A já děkuju Waky za film... dokoukal jsem ho a je pěknej...
mj. taky proto, že sem v podobné situaci, až na to, že nemam ty kamarády  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Les Chansons D Amour |
|
|
Teda já žasnu! Takovej příšernej schématickej slaďák a místní drsňák se roztejká jak nevěsta před oltářem. :- ) |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 2:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Les Chansons D Amour |
|
|
Skouknul jsem Les Chansons D Amour , o kterém se tu před nedávnem nenápadně zmínil Bright.
No a bylo to zvláštní. Přemýšlím, k čemu to přirovnat, ale nic mě nenapadá. Bylo to takové mnohovrstevnaté, svěží, francouzské, možná snad i hluboké... a skoro bych až řekl, že se mi to líbilo. Sakra, nevím, jestli je to nějak nesouvisí s mým předzkouškovým rozpoložením, ale ono se mě to snad i nějak dotklo. Chápete to? Dotklo toho cynickýho sobeckýho parchanta, kterej ve mně sídlí.
To jsem to dopracoval. Jestli to tak půjde dál, za chvíli budu sedět v růžovým županu a plakat dojetím při sledování Ordinace. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 05, 2008 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
pá prosinec 05, 2008 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Ale když nepůjdu, předávat by už nebylo tak krásné a hlavně jednoduché... Ale ne, já ten jeden film oželim a počkám si až bude někdy někde v TV... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 05, 2008 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sebastian - nabídka |
|
|
Já ale myslím, že to v obchodě mají, že jsem to viděla v trafice na Florenci ... podívám se ještě, jestli nekecám a není to jen moje fantazie, a kdyžtak můžu koupit - půjdeš-li na sraz, dalo by se krásně předat . _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 04, 2008 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No tak to je výborný, ale jako kvůli tomu to přes net objednávat nebudu, to kdyby to měli ještě v obchodě... ale takhle...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 04, 2008 7:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Mě přišel dobrej. Prostě nezobrazuje bůhví jakou tragédii nebo komedii, ale spíš takovej obyčejnej život kluka, co prochází comming outem.
Sice to není nic extra super, ale za shlédnutí stojí.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 04, 2008 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tak to mi za to nestojí... Ale House je dobrej  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 04, 2008 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nečekej od toho filmu, že by bořil modly nebo byl něčím naprosto úžasný a nezapomenutelný. Bych to přirovnal nejspíš k průměrné televizní produkci - něco mezi Housem a Růžovou ordinací v zahradě.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 04, 2008 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Po názorech, které jsem tady před vypuknutím boje o klasika četla, nemám odvahu. Asi to bude běs. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tak a já se s dovolením vrátím k tématu a položím otázku. Viděl tady někdo toho Sebastiana? A když ano, tak jaký to bylo?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st prosinec 03, 2008 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Asociace plivací politická |
|
|
Když si tak představím 88.000 lidí, jak najednou plivají nebo zvrací .... museli k tomu mít patrně nějaký důvod. Pochybuju, že by se takhle scházeli, kdyby všichni do jednoho něco špatného snědli a zvedal se jim žaludek. Možná to mohlo mít příčinu v tom, na co se z hlediště koukali.
Z čehož plyne, že pro hromadné sledování výstupů našich drahých politiků (myslím přímo, nikoli přes nějaké médium) by se jistě uživily nějaké hromadné fluso/blivo-odvody (nenapadá mě akorát, jak tam ty lidi dostat, třeba kdyby to měli povinné jako první máj nebo se za to dostávala nějaká odměna).
Nevím, jak to mají občani doma u televize. Sama televizi nezapínám už dva roky a moc si to pochvaluju. Když jsem se na ni dívala a vykoukla tam na mě nějaká osvícená politická držka z jakéhokoli konce politické scény, vždycky jsem aktuně litovala, že nemám aspoň malé miniplivátko. Protože jsem ho neměla, všechnu zlost a znechucenost jsem spolkla a pak mě bolelo břicho. Za to mi politici nestojej.
Teď se nekoukám a nebolí mě nic. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2008 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
ttomp napsal: | Martin: Ty, když se někde vyzvracíš, tak tomu místo začneš hned říkat třeba blidlo?  |
Když se jedná o místo mimo obytné prostory, a předpokládám, že já, či (pravděpodobněji) ostatní lidé, ho využijeme vícekrát, tak ano. A například na stanovacím, či vyloženě outdoorovém výletu je dobré mít keříky rozdělené na chcadlo, sradlo, a blidlo. aspoň víš, do čeho deš, žejo.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2008 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Martin: Ty, když se někde vyzvracíš, tak tomu místu začneš hned říkat třeba blidlo?  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2008 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Souvisí potud, že někde se, promíjím si jako dáma sám, vyblejt občas musíš, a jak tomu chceš říkat latinsky?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2008 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Martin: Nemyslím koloseum, ale Koloseum (tedy ten Flaviánský amfiteátr).
Jediné, co jsem chtěl říct bylo, že vomitorium je průchod do amfiteátru (ať už v antickém Římě nebo moderní Británii), využívaný diváky nebo herci. IMHO s tím kapacita Kolosea (podle různých zdrojů 50 000 – 90 000), jeho postavení na žebříčku, gladiátorské hry ani pravidla pro organizování večírků nijak nesouvisí.
PS: Ano, to se zvracením souvislost má, ale vomitorium není vomitoriem proto, že by tam bylo – dámy prominou – nablito. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2008 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ad kolosseum - (myslíš, předpokládám, Flaviánský amfiteátr) mělo kapacitu 88 tisíc. Nebylo ani zdaleka největším stánkem Římské kultury, což nechme stranou. A úplně si nechám poznámku se souvztažností gladiátorských her k uctívání bohů (ergo plivání by nebylo na místě)
Jinak samozřejmě, že taková místnost permanentně neexistovala, nicméně při organizování večírků se hodí hosty předem upozornit "kam". V bytech to pochopitelně bývá záchod, při větším návalu i koupelna.
PS: vomere - nebudu se hádat o gramatice, ale se zvracením to souvislost má. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|