|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá prosinec 12, 2008 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: |
|
|
Hm, zajímavé. Myslel jsem ovšem 23. říjen roku 1610. Na toto datum je, zdá se, i Matka wiki krátká... _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 12, 2008 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Po konzultaci s wikipedií jsem zjistil, že spousta zajímavých věcí.
http://en.wikipedia.org/wiki/October_23
Mohu ujistit, že toto datum se hodí do každého režimu. Např. Valentinán 3. nastoupil na trůn; poprvé se objevili Šmoulové.
Lenin nastartoval revoluci; Žukov převzal velení Rudé armády; vojska Osy masakrovala Židy v Oděse....
Apple vydal iPod; zemřel císař Dajagó.
Ale osobně bych preferoval, aby náměstí bylo pojmenované podle Celerového Dne ve francouzském revolučním kalendáři, nebo podle Dne molu, jež jsem původně nesprávně přeložil jako Krtčí den. Nebo, ale tady už se jedná o mou sokromou iniciativu, podle dne úmrtí Christiana Diora.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 12, 2008 11:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | 23. října 1610 |
A co se v ten den tak významnýho stalo?  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 12, 2008 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Když tady má Rausek ty poznámky, tak mu udělám radost a vyjádřím se... Přijedu  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 12, 2008 12:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
máslo napsal: | No vida, tak tenhle problém by byl vyřešen. Být tam postele dvě, tak bych snad taky přespal, protože táhnout se domů někdy v noci mě vždycky nehorázně sere. | Pokud House nepřijme tak postel bude (zatím se nevyjádřil). Jinak tu mam spacák a karimatku, kdyby ses spokojil s tim.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 12, 2008 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Adam: To mam jako po tom, co jsem slyšel od Johna když vyprávěl o obchodu s bílym masem, spát na hlavním nádraží? No nic... Klidně přijď, jen tak pro upřesnění Tesco, nám. 23. října 1610, HK. 1. patro. oddělení elektro... myslim, že tam zas budu... min. zítra a snad ještě příští tejden, jestli mě školitelka nepošle na pokladny, ale ona je na mě hodná, tak asi ne  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 12, 2008 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tady se přihazuje na másla? Pokoj v hotelu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2008 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
máslo napsal: | ... Být tam postele dvě, tak bych snad taky přespal, protože táhnout se domů někdy v noci mě vždycky nehorázně sere. |
Já mám doma postel sice jenom jednu, ale určitě bychom se tam nějak vešli!
House: Zase se vymlouváš, srabe. Se na tebe přijdu do Tesca mrknout a bude. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2008 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
No vida, tak tenhle problém by byl vyřešen. Být tam postele dvě, tak bych snad taky přespal, protože táhnout se domů někdy v noci mě vždycky nehorázně sere. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2008 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
House M.D. napsal: | Další editaci mého posledního příspěvku si nedovolím a napíšu, že nemam kde spát... Takže se, hoši, budete muset obejít beze mě... | Pokud jde o tohle tak mám na koleji volnou postel, tedy za předpokladu, že si zaplatíš pade. Ono totiž v pozdních večerních hodinách už je prakticky nemožné někoho propašovat. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2008 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
To by muselo ale něco jet a vlakem se někdy kolem jedenáctý s tím, že se domu dostanu druhej den ráno, nepotáhnu  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2008 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ono je v případě krajní nouze možno i dojet zpátky do domovského města. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2008 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Další editaci mého posledního příspěvku si nedovolím a napíšu, že nemam kde spát... Takže se, hoši, budete muset obejít beze mě... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 11, 2008 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Pokusím se stavit.... abych viděl toho úžasně proslulého motýlka  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 10, 2008 11:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Waky |
|
|
Poslušně hlásím, že přijdu taky  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st prosinec 10, 2008 12:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Od pemela je milé, že provedl tuhle přerezervaci. Z těch řečí o klínech jsem začínal být nesvůj.
Přijdu. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
přijdu |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Já mam 2 stovky, to je moje nynější jmění, takže čekám zítra na výplatu a uvidí se
EDIT: takže mé jmění ke dnešnímu dni (tj. 10.12.2008) je 750,- Kč a nějaký drobný, takže by se to dalo... ještě musím vyřešit nocleh... už se na tom pracuje... zítra snad bude verdikt  _________________ Powered by REDSTONE
Naposledy upravil House M.D. dne st prosinec 10, 2008 11:57 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
pemel: Taky potvrzuji účast. Mám to z koleje dvě zastávky tramvají, tak by byla ostuda se alespoň neukázat.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nemají se, dívky kapitalistické, svlékat v Krčském lese, kam chodím v noci roznášet noviny. Nota bene já jsem nikdy s ničím nepřišel. A že jsem měl nabídek. A vůbec, kup si za ušetřený peníz švihadlo, a potýrej tělo; místo těch nepěkných úvahách o chování prasat.
pemel: už jsem se přihlásil, čímž je vyřešená původní otázka.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Martin: Kdyžtak tedy kníže Rainier Monako opustiti nehodlá! A mezitím co já se zabývám prasaty a tvoji rodiče se domnívají že máš doučování z jazyka téměř mateřského, ty se zde chlípně díváš na obnažená těla dcerek kapitalistických ztroskotanců! Ne, ne, ne!!!
pemel: Tak já se tedy potvrzuji (pokud se mi nějak nezhorší mírné nachcípnutí, které momentálně překonávám). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 11:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: předvánoční sraz |
|
|
Rezervoval jsem v klubu 21 na So 13.12. na 19,00 hod. dva stoly. Rezervaci máme do 19,30 hod., kdo přijde později, tak si nesedne. A nebo se bude muset spokojit s něčím klínem. Zároveň jsem byl požádán, abych upřesnil, kolik nás bude. Nahlásil, jsem 10-12 lidí, s tím, že to ještě upřesním. Kdo víte, že přijdete, tak mi prosím potvrďte svoji účast.
Zátím se nahlásili:
- House M.D.?
- in-grid+2
- Majkl?
- Martin
- máslo?
- pemel
- Nick Guest?
- Rausek?
- sergej sudoplatov
- Waky _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Martin: Docela se ale děsím toho, až se z domu odnaproti ozve zvuk kastanět a v praseti se probudí španělská krev. |
Zaprvé - na to mám tajný plán, a sice zapíchnout mu stanový kolík do boku. Zadruhé - italský dělník stávkuje a kníže Albert Monako opustit odmítá, a ty se zabýváš prasaty. Musel jsem do tří hodin do rána hledat na globusu Kamčatku, abych se uklidnil! _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 09, 2008 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Specificky jsem neupozorňoval, jenom jsem zahlásil, že počet lidí bude 7, když jich bylo přihlášených ofiko 5.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 08, 2008 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
Prasata neprasata přijdeme ještě dva (možná dokonce 3) - jeden a jedna Nechcete zarezervovat stůl ještě jeden? Nevím jestli nás Martin započítával.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 08, 2008 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Martin: Docela se ale děsím toho, až se z domu odnaproti ozve zvuk kastanět a v praseti se probudí španělská krev. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 08, 2008 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Není. Sousedé přestěhovali užitečné zvíře do vany, ještě než začalo mít teritoriální sklony. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 08, 2008 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Martin: Není to kvůli tomu, že je strop již na mnoha místech provlhlý a i u tebe by to pak vypadalo jako že chováš prase? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 08, 2008 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Martin: Ale může se stát, že někdo někoho udeří prasečí nohou do čela!  |
Proč myslíš, že netluču do stropu koštětem? Resp. nenahlížím do vytlučených děr? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 08, 2008 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Martin: Ale může se stát, že někdo někoho udeří prasečí nohou do čela!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|