|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po listopad 24, 2008 8:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Americkou jsem neviděl |
Pak je to jasné. Americká verze je po všech stránkách skvělá. Mně jenom přišlo zvláštní hodnotit seriál, film či jiné umělecké dílo podle toho, zda se Ti líbí hlavní hrdina (hrdinové), což, jak jsem si všiml, ty občas děláš.  |
|
|
|
|
 |
po listopad 24, 2008 12:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Americkou jsem neviděl, a nechystám se, jenom jsem na wiki hledal foto herců, abych mohl zasvěceně říct, že vzhled se v USA mírně vylepšil, ale opravdu jen mírně, což vzhledem k půvabům herců z originálu není ani tak velká pochvala.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po listopad 24, 2008 12:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Na britskej originál mi nesahej. Jestli je něco neuvěřitelná sr*čka, tak je to ta americká napodobenina.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po listopad 24, 2008 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Mně se těch několik útržků, co sem viděl nelíbilo. Kdyby tam byli aspoň sympatičtí herci, přemohl bych se shlédnout aspoň jeden celý díl, ale takhle ... eeeeee  |
Že bys tam nenašel jediného sympatického herce??? Tomu se mi nechce věřit...  |
V anglickém originále určitě ne. Navíc to na mě působilo poněkud ghettoidním dojmem. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: QaF |
|
|
Nikom napsal: | Třeba se později ukáže, že to nebude zase tak monotematické. |
Já mám tenhle seriál moc rád a určitě Ti můžu garantovat, že se tam řeší spousta problémů, a ne pouze sex. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Mně se těch několik útržků, co sem viděl nelíbilo. Kdyby tam byli aspoň sympatičtí herci, přemohl bych se shlédnout aspoň jeden celý díl, ale takhle ... eeeeee  |
Že bys tam nenašel jediného sympatického herce??? Tomu se mi nechce věřit...  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Simpsonovi |
|
|
Článek na portálu colourplanet Duffman je gay! _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mně se těch několik útržků, co sem viděl nelíbilo. Kdyby tam byli aspoň sympatičtí herci, přemohl bych se shlédnout aspoň jeden celý díl, ale takhle ... eeeeee  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 11:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: QaF |
|
|
Tak jsem konečně viděl první díl. No a teda musím říct, že jsem totálně zklamaný. O čem to proboha je??? Sex, sex, sex... Nejsem puritán, ale co je moc, to je moc - a čeho je moc, začíná nudit.
Ani jedna postava mi nebyla sympatická. Všichni tam jsou podivně zakulení, ostatní svět je jaksi "zlý" a homofobní a tak není lepší místo na trávení svých večerů než v upocených gay diskotékách.
Tohle je soubor prvních dojmů, které jsem nabyl po shlédnutí prvního dílu. Třeba se později ukáže, že to nebude zase tak monotematické. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 23, 2008 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
po říjen 20, 2008 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jůů von je to fakt Kryštof Hádek.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po říjen 20, 2008 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
ne říjen 19, 2008 12:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Ve čtvrtek jsem objevil seriál Pushing Daisies. Oddechový humor, krásná kýčovitost a styl, jakým mluví vypravěč alá Amélie z Montmartru, prostě kouzelný  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Eureka |
|
|
Jj, ten jsem si taky stáhl, ale ještě jsem se k němu nedostal... Tak to beru jako doporučení, abych ho umístil nahoru v seznamu "co vidět nejdřív"  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
pepza: Z Eureky jsem viděl zatím jenom znělku (čmárající si děti mě pobavili) už asi půl roku se nažim ukecat kámoše ať mi jí donese a stále nic...  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Nemůžu se odtrhnout od seriálu Eureka. Sci-fi seriál s rozumným a příjemným smyslem pro humor. Neuvěřitelné  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nevím proč, ale buzny dabují zásadně herci s nepříliš pěknými hlasy.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Dneska jsem viděl na Primě kousek Will & Grace, a pochopil jsem účel téhle stanice. Prznění seriálů příšerným dabingem. Jednak výběrem dabérů, druhak samotnými překlady  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 8:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No a je po QaF Mam to celý zkouklý  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá červenec 11, 2008 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Rausek: Mně připadají Vince, Stuart a Nathan hezčí, sympatičtější a reálnější než Michael, Brian a Justin. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 10, 2008 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
Předmět: Re: QAF |
|
|
bright napsal: | Koukám na UK, tj. původní verzi QAF a musím říct, že je daleko lepší a uvěřitelnější než US remake.
PS: Dárci děkuji.  | To se dalo čekat, US remaky stojí obvykle za houby, ale co dělat když k UK verzi neexistujou český titule.
Navíc v US verzi mají určitě hezčí herce, což se u postelovejch scén rozhodně vyplatí.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 10, 2008 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: QAF |
|
|
Koukám na UK, tj. původní verzi QAF a musím říct, že je daleko lepší a uvěřitelnější než US remake.
PS: Dárci děkuji.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 09, 2008 2:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Will & Grace |
|
|
Dnes na Primě startuje 15:10 Will & Grace I (1) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 26, 2008 12:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Pilot skoro zkouknut a musím konstatovat, že to je zatím velice zajímavé Ale nemam teď náladu na čtení těch titulků, takže se koukám na sebe a na své skvělé léčebné postupy  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Rausek: No to předpokládám, že doma v compu, ale jak si to do toho compu dostal? njn...ale mě těď všechno zrušili, parchanti House nic, ani StarGate...dokonce ani CSI: Las Vegas...já už nvm co mam dělat  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
House M.D. napsal: | Zajímavé a kde to sleduješ? Já sem z těch seriálů a filmů uplně zblblej  | No kde doma v kompu, ono to ani jinak nejde. TZo že seš zblblej se ani nedvim já bych si tak přál všechno stíhat. Mam extra dlouhej seznam všech seriálů, co chci ještě skouknout, k tomu několik filmů a knížek, co chci přečíst. Je toho děsně a neustále to přibejvá... |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Zajímavé a kde to sleduješ? Já sem z těch seriálů a filmů uplně zblblej  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Já teď koukam na Torchwood. K němu sem se dostal ze 3. nezávislejch směrů, nejdřív mi ho doporučila kámoška, když sem chtěl něco vtipnýho. Pak sem sedoval Doktora Who a zjistil sem že Torchwood je jeho dceřinej seriál (ale víc pro dospělé ) a pak když sem koukal na Gay tiulcích po nějaky seriálu s homosexuální tématikou... No prostě sem mu neunik.
Je to primárně sci-fi, ale každý člen týmu má alespoň jednu homosexuální zkušenost a velitel je omnisexuál (ale imho prefetuje kluky ). |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tak a já musím konstatovat, že zítra mam volno od školy a že budu koukat na QaF. Když to tady tak frčí  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 17, 2008 8:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Dobře, dobře...už to stahuju taky
ale asi ještě dlouho stahovat budu nedaří se
Tak nakonec duch zvítězil nad hmotou a snad zítra se ponoříme do děje QaF...dobře, to je až moc optimistický, takže tak pozítří  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|