|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st listopad 12, 2008 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | IQ bublajícího bahna |
Měl by zajet do rezervace SOOS, a zahučet tam, kde mu sirný výpar bude nejlépe souznít. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 12, 2008 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
A nechce taky třeba zakázat potraty, obnovit čarodějnické procesy a zavést zase církevní desátky? Kdyby mu to náhodou prošlo (jakože neprojde), tak bych byl zvědav, jestli on by byl ochoten do takového manželství vstoupit...opravdu IQ bublajícího bahna _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 12, 2008 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
so listopad 08, 2008 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Za projevy soustrasti všem děkuji.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so listopad 08, 2008 4:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No, taky přeji zdárné a rychlé uzdravení...to si člověk vždycky uvědomí, že zdraví je v životě to nejcennější! _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so listopad 08, 2008 12:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Vodafonovi |
|
|
Vodafone: Ať ti ta operace dobře dopadne! _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: Hradec Králové |
|
|
Od teď pravidelně každý pátek (mimo prázdnin a voln ze školy) mě můžete potkat v Obchodním domě TESCO v Hradci Králové. Vykonávám tam odborný výcvik a od 8. do 19. 12. budu vykonávat odbornou praxi. Zatím je to dobrý  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hm. hustý. No tak je potom požádej, ať ti daji kvalitnější hardware, než ten původní.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Vodafonovi |
|
|
Vodafone, zaslechla jsem už cestou k Magistrovi Kelleymu, že jsi nemocný. Držím palce, aby ses brzy a bez dalších komplikací uzdravil ... a někdy zkusím mrknout na ICQ, nejsi-li tam náhodou ... abych Ti kdyžtak trochu zpestřila nudu domácího léčení.
(Počítač to má, pravda, jednodušší .... na výměnu součástky se zpravidla nečeká takovou dobu, pokud počítač neskončí zapomenutý někde v regále - ale to je spíš lidský faktor, než objektivní příčina ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 3:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Držím všechny palce a přeji brzké uzdravení!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Vodafone napsal: |
Je to zvláštní, jak až moc se vám z ničeho nic může změnit život. |
Přeju Ti, aby všechno dobře dopadlo a abys byl co nejdříve v pořádku a v pohodě! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Propustili mě z nemocnice do domácího ošetřování. Ale popořádku:
Ještě před týdnem jsem večer v klidu usínal. Netušil jsem, že příští den se mi jako lusknutím prstu zboří celý svět. V sobotu se z ničeho nic objevily jisté zdravotní komplikace, které mě donutili vyhledat služby pohotovostní lékařské služby. Již druhá zkušenost s lékařem na pohotovosti prokázala, že jde vlastně o činnost obdobnou IT helpdesku, jen s tím rozdílem, že doktor se neptá, zda jsem to zkoušel vypnout a zapnout... Protože si s tím bez odborných vyšetření neporadil, rozhodl, že do pondělí to přežiju a v pondělí navštívím odborníka. Učinil jsem tak, v domnění, že odborník učiní nějaký rychlý zákrok a bude hotovo. Odborník místo toho prohlásil: "Vás si tu necháme". Zcela šokován jsem za pár minut ležel na nemocniční posteli a o několik hodin později už do mě kapačkou tekl 0,9% roztok kuchyňské soli, říznutý jakýmsi léčivem.
Ještě v té době jsem se bláhově domníval, že mě za několik dnů dají dohromady. Teprve třetí den, kdy mi oznámili, že léčba bude trvat 2-3 měsíce a bude zakončena operací, jsem prožil ten opravdový šok.. Jediné světlé místo na celé věci je to, že většinu této doby strávím v domácím ošetřování. No a jak jsem již psal na začátku, dnes mě do něj propustili.
Je to zvláštní, jak až moc se vám z ničeho nic může změnit život. Přeji všem hodně zdraví. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Look who is talking. Dyť ty máš taky hanebnou slovanskou lebku!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Martin: Ty se věnuješ frenologii? Abys nedopadl jako pánové Bouvard a Pécuchet  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No kdybys tam byl ty, tak by náležitě pochopila alespoň kulatou slovanskou lebku.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pokud na sobě, tak se jí vůbec nedivím.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Včera jsem vysvětloval jedné holčině tvary lebek. Nejsem si jist, zda to zcela pochopila.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 30, 2008 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
Předmět: Gay filmy v trafice |
|
|
Článek na Colour Planet: "Nová série iBoys.cz se pokusí oživit zatuchlý tuzemský trh s LGBT filmy. Pro první disk se můžete v trafice zastavit už prvního listopadu."
Možná je to nepřípustná reklama, nicméně s vydavatelem nemám nic společného a hlavně myslím, že je potřeba, aby se o tom vědělo.
Zatím jsou údajně připraveny dva filmy (Sebastian a Another Gay Movie), které mají otestovat trh. Jestli se to osvědčí, vyjdou prý další tituly.
Ekonomové tomu říkají "hlasování dolarem" - já teda do trafiky svojí čtyřicetidevítikorunou hlasovat půjdu (i když z AGM jsem zrovna odvázanej nebyl) - a co vy?
Další odkaz - zdá se, že to skutečně není teplá kachna. |
|
|
|
|
 |
ne říjen 26, 2008 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Jéé, moc děkuju... Moc mi to pomohlo  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne říjen 26, 2008 1:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: SEČ - návod pro House a další majitele digitálek |
|
|
House: majitelé digitálních hodinek uchopí pinzetu či jiný vhodný nástroj,
a u druhé číslice zleva přesunou pravou dolní svislou diodu na druhou stranu číslice:
letní čas: a po změně na SEČ:  |
|
|
|
|
 |
so říjen 25, 2008 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
pemel: A co když mam digitálky? Ale mam budík, co se řídí sám  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so říjen 25, 2008 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: konec letního času |
|
|
Dnes v noci končí letní čas, nezapomeňte si posunout ručičku o hodinu zpět
 _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 03, 2008 1:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No co, přestáváš mít narozky, teď už budeš mít jenom jubilea. Někdo to musí ocenit.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá říjen 03, 2008 8:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: Gratulace |
|
|
Martin napsal: | Chtěl bych waky pogratulovat k jejímu 1000 jubileu.
|
Jé, ty sis toho všimnul .... to mě potěšilo.
A dík za gratulaci, oceňuju ji  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá říjen 03, 2008 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Gratulace |
|
|
Chtěl bych waky pogratulovat k jejímu 1000 jubileu.
Já teda už po lidech, nikoliv po horách, šlapu dlouho, takže vim, že každý uplynulý milenium je vždycky zvláštní.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
muhehe... a pro lidi kteřá preferují lidovější zábavu s Kaisrem a Lábusem je tu rodinka kód: | http://www.radio.cz/cz/rodinka/001-020 | doporuuju od provního dílu cca 15 let starého  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Harry Poter na CD |
|
|
Zítra vychází poprvé na CD audio verze Harryho Pottera a Kámene Mudrců. 7 let poté, co vyšel pouze na audikazetách s odůvodněním "aby se to tolik nekopírovalo" . 6 let poté, co to jeden kolega z kazet stáhnul, digitálně vyčistil a převedl na CD.
V každém případě, pokud nejste přímo odpůrci Harryho Pottera, tuhle audio verzi doporučuji. Není to jako klasické čtení na pokračování. Jiří Lábus tam s umem sobě vlastním ztvárnil přes 100 různých hlasů a celé je to pospojováno celkem působivou hudbou Zdeňka Zdeňka. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so srpen 30, 2008 9:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jon Sníh napsal: | Např. včera jsem se tak zhulil a opil... někdy ani nevěřim tomu, co jsem za čuníka. |
Neměj obavy. Vždy se najde dost jiných, kteří tomu uvěří rádi a s chutí  |
|
|
|
|
 |
so srpen 30, 2008 8:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Zelení jsou narozdíl od např. ODS gay and lesbian friendly
K tomu, co je nového:
Omlouvám se, že v posledních dnech nejsem přítomen tak často, jak bych chtěl, ale v nové práci mám kopu povinností a domů se dostávám dost pozdě a díky kolegům a přátelům v mírně extatickém stavu Např. včera jsem se tak zhulil a opil... někdy ani nevěřim tomu, co jsem za čuníka. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st srpen 27, 2008 3:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Jsme slavní! |
|
|
Vodafone napsal: | Tyjo, dvanáctý příspěvek z vlákna "Fotky peknych kluku..." Více než dva roky starý  |
Je sice pravda, že ten rozhovor taky neni z nejnovějšich - je starej rok a půl, nicméně i tak vzniknul až osm měsíců po oné Borkově poznámce.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|