|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | No tak hlavně, že tě netrápí svědomí vůči rodičům... |
Hlavně, že tě trápí prošvihnutí zasvěcovacího rituálu. Asi tak.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
Svědomí mě opravdu nežere - proč by taky mělo? Mamka věděla že jsem v Praze a jak už psala Waky nic závadného a špatného jsem opravdu nezažil. A upřímně řečeno - jít do Valentina je masochismus  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky: Přečti si znovu, co jsi napsala, a zamysli se jako matka, jestli by ti bylo jedno, že ti tvé třináctileté dítě lže o tom, kde a s kým je, a bez dovolení cestuje v noci samo vlakem do cizího města. Tím, že postup R. považuješ za ospravedlnitelný, ho jen nepřímo podporuješ v tom, aby příště vyrazil kupř. do toho Valentina. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
No tak hlavně, že tě netrápí svědomí vůči rodičům... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 4:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Brightovi |
|
|
Brighte, nerozumím Ti - jestli je to na mě, nepodporovala jsem In-grida ve lhaní. Chválila jsem Iho za to, že byl odvážný a přihlásil se k nám. Konspirace, kterou použil, byla zcela v jeho vlastní režii
Děti lhát doma nemají, to je pravda .... na druhou stranu je nereálné, aby ho maminka (jak mi ji popisoval) pustila přímo, to by musel čekat ještě více let. (Paradoxní je, že se nestalo vůbec nic, kvůli čemu by jí to mělo vadit. Dítě jí nepilo alkohol, nikdo mu nic závadného nedal ani neukazoval.) Jsem přesvědčena, že všechny děti doma konspirují. Já jsem to dělala taky. S mým tatínkem se totiž vůbec mluvit nedalo, tak jsem to raději nezkoušela.
V tomto případě je dost důležité rozlišovat, o co jde. Důrazně bych se bránila třeba brát takhle maličké kuře do toho Valentina nebo něco podobného. Takhle se doopravdy nestalo nic, co by mohlo komukoliv vadit.
Na reálném zjištění, že gayové (a jejich příznivci/příznivkyně) jsou úplně normální lidi, naopak vidím spoustu pozitivního a nevadí, když se s tímto faktem setká člověk brzo. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
Ač předpokládám že následky budou nedozírné tak se budu snažit dělat maximum pro to aby byly co nejmenší resp. žádné. Myslíš že by někoho z nás bavilo víc sedět doma? A navíc když to tak objektivně zhodnotím tak i s celým zařizováním byla vcelku zábava  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
S pravdou ven, nebo sedět doma. Ono nejde vůbec o to, že ses chtěl setkat s jinými gayi (to je pochopitelné), ale jak jsi to provedl a jaké to bude mít následky. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
Tak mi řekni jak by jsi to udělal ty když jsi určitě tak upřímný  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Podpora dětí ve lhaní není teda moc výchovná.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
To s tím kuřetem byl opravdu můj pokus jenže nezdařený. Nedošel mi autorizační e-mail a nevím jestli se dá poslat znovu. A když se mi dostalo možnosti přebrat již existující účet tak jsem neodmítl.
Jinak co se týče toho podvodu tak to zatím vypadá že zůstane utajen do 19. 11. kdy se bude konat rodičovská schůzka a vzhledem k tomu že rodiče těch co byli "taky v kině" (ač v pohodě chrupkali o 100km dále) si s mamkou většinou rádi povídají takže mám ještě práci zařídit aby šla mamka 19. do práce A když už jsme u té odvahy tak jen představa že bych po tom všem si v Magister Kelley dal tu jednu kolu kdy jsem seděl otočen pln studu a zase jel do PCE z5 je naprosto šílená takže jsem ji na místě zavrhnul a zeptal se jestli nejsi Waky  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 07, 2008 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Ahoj In-gride, zdravím Tě ještě jednou z Prahy
To je dobře, že jsi v pořádku docestoval (byť trochu "okružní jízdou") a že konspirace zůstala utajena
Chválila jsem Tě všude za odvahu (beru podle sebe: ve 13ti letech bych se za nic na světě nevypravila za nějakejma lidma, které jsem nikdy neviděla, natož pak abych si troufla se k nim přihlásit ...)
Včera se tady zaregistroval nějaký uživatel "kuře" - není to nějaký Tvůj pokus, o němž jsi myslel že se nezdařil? (To se jen tak ptám, možná je to jen "shoda kuřat" ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
Byl mi předán účet in-grid (tím mu chci i poděkovat páč mám s registrací menší problémy)
Včerejší sraz byl super ač nás bylo opravdu nemnoho. V Magister Kelley se mi docela líbilo jen by mne nikdy nenapadlo že to celé organizuje někdo koho jsem už někde viděl. Všem vám moc děkuji. Do Pardubic jsem díky Martinovi a Sergejovi dorazil v pořádku jen jsem zaspal Pardubice a otočil jsem se přes Brno
Pokud by někdo chtěl prozradit jak jsem se na sraz dostal ať napíše PM
Na příštích srazech snad chybět nebudu - zatím nic neprasklo 
Naposledy upravil in-grid dne pá listopad 07, 2008 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To už se prokázalo v jiných případech.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Martin: Co blbneš, vždyť s kýmkoliv jiným tady z fóra by jistě byl naprosto v bezpečí  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | A aby sergay nesežral veškeré zásluhy, já se o jeho bezpečnou dopravu taky trochu přičinil.  | Toho se tu všichni obávali.  |
Oni se spíše všichni obávali, aby ho nevezl, ehm, někdo jiný, než já.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | A aby sergay nesežral veškeré zásluhy, já se o jeho bezpečnou dopravu taky trochu přičinil.  | Toho se tu všichni obávali.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jů, to jsem rád, že to někdo napsal první, místo mě. Bál jsem se, že bych byl odsouzen za podkopávání gayství.
Jinak sraz, i tajný nový člen, byli fajn.
A aby sergay nesežral veškeré zásluhy, já se o jeho bezpečnou dopravu taky trochu přičinil.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Waky: No, s klidným svědomím mohu prohlásit, že zmíněné kuře R. se dostalo brzo po půlnoci na vlak, ale bylo to jen tak tak, takřka "o prsa severokorejské ženy". _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 06, 2008 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Zpráva o srazu 6.11. |
|
|
Tak jsem byla poprvé u Magistra Kellyho na pravidelném srazu, který Maara již poněkolikáté ohlašuje. Bylo to tam hezké, můžu pochválit a pozvat ostatní, ať přijdou taky (z GK nás tam bylo kromě Maary jen pár, já, Martin/Teheránec, Sergej). Kromě toho přišel dosud utajený člen, třináctileté kuře, o jehož návštěvě se diskutovalo níže
Tímto vyslovuju R. pochvalu za statečnost a zdravím ho
Doufám, že ses dostal v pořádku domů a že se Ti s námi líbilo.
Určitě se přihlaš a zase přijď
Theby, jestli se sem R. (třináctileté kuře) přihlásí, zkus si s ním pohovořit na téma zařizujeme, jak se dostat na srazy GK. Možná Ti poradí. Já už toho víc říkat nebudu, ač o této konspiraci vím dost, protože i stěny mají uši ... a třeba má nějaká zase oči
....
Jediné zklamání bylo, že Magister Kelley není tak alchymistická hospoda, jak jsem čekala a jak prý kdysi byla. Nepije se tam z křivulí a pivo není obarvené na různé odstíny  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Když bude synovec poslušnej, může taky dostat nějakou funkci, tak ať se kouká snažit!  |
1. Dáma 4. Říše?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Když bude synovec poslušnej, může taky dostat nějakou funkci, tak ať se kouká snažit!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Takovejch, co si udělali názor podle obrázku už bylo...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Máš pravdu, nebudu mu nic říkat, ale prostě mu ukážu tvou fotku a obrázek si udělá sám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Doufám, že v té době už bude mít svojí hlavu, a pozná, kdo je hodný, a kdo zlý strýček.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 4:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dostane se mu včas poučení. Tvá podobenka poslouží coby varování před zlými strýčky. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To bright: |
|
|
Jak dlouho, že si ještě počkáme na tvého synovce? Pokud správně stříhám metr, tak 9 let?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nevím, co řešíte. Tam stejně podměráky a láhve nevpouštej.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 4:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
13, jo?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
in-grid napsal: | Co ho vzít do Valentina?  |
sadisto ! |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Já bych na tuhle klerofašistickou provokaci, která má dokázat, že homosexualita = pedofilie, vůbec nereagoval.
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|