|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Gay tematika v českých TV. Je jí málo nebo dost? |
Je jí hodně. |
|
1% |
[ 1 ] |
Je jí tak akorát. |
|
10% |
[ 8 ] |
Je jí málo, mělo by jí být více. |
|
88% |
[ 67 ] |
|
Celkem hlasů : 76 |
 |
pá duben 21, 2006 11:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
Předmět: |
|
|
Práve som dopozeral deviatku QaF. Dobre nervný koniec! Rozíde sa Michael so svojím lekárom alebo budú spolu bývať? (Len prosím žiadnu odpoveď!) Nejako sa do toho postupne dostávam čoraz hlbšie a začínam tam žiť život, ako Francúzi hovoria, "par procuration". Aby som z toho úplne nezmagorel!  |
|
|
|
|
 |
pá duben 21, 2006 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Queer As Folk jsem viděl napodzim na Mezipatrech. Viděl jsem celou první sérii. Dost se mi to líbilo. Téma mi je sice celkem cizí, ale líbilo se mi zpracování. Svížné, žádná nuda, hodně ironie. Pěkný. |
|
|
|
|
 |
pá duben 21, 2006 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Ani som nevedel, že u vás vyšiel preklad! , na knihu som sa už pýtal v inej rubrike. V Paríži som si ju chcel kúpiť ale vyhrali (žiaľ?) štyri iné knihy za cenu tejto jednej. Kúpil som si ale knihu Arturo - najjagavejšia z hviezd. Strašne ťažko napísaný a teda aj číítateľný krátky príbeh o pracovných (a vlastne koncentračných) táboroch pre gayov na Kube.
Ak ste sa dostali nejakým spôsobom ku Queer as Folk, čo na to hovoríte? Ja som práve pri 8. časti 1. série americkej verzie a "j´aime bien " Hneď by so menil! Dokonca mám pocit, že sa na fórum pripojil typický Brian . |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Libor |
|
|
Matikářka se koukala dost vyjeveně a asi nevědla jak má tak náhle reagovat - očividně byla v nezávoděníhodné situaci, se kterou ještě nikdy předtím nebyla konfrontována.
S tím klukem si povídat o takové knize a ještě k tomu v dopravním prostředku? To ses asi zbláznil?! Jsem strašlivě stydlivé stvoření a dlouho si lidi kolem sebe oťukávám a jen je pozoruju než se s nima pustim do bližšího kontaktu. Kdyby mě ten kluk náááhodou tehdy oslovil (musel by být slepý nepo s podivným vkusem), asi bych umřel studem  |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
Předmět: Než se setmí |
|
|
Než se setmí
Film je dost v pohodě.
Johny Depp tam mel gut dvojroli. _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Než se setmí |
|
|
Adam napsal: | Nedávno to dávali v televizi, tak jsem si to nahrál. Bylo to hezký, ale kniha je lepší. Dlouho jsem jí nemohl sehnat, tak jsem chtě nechtě musel do knihovny. Samosebou byla půjčená a přede mnou ji mělo rezervováno asi deset lidí, takže jsem na ní čekal skoro půl roku. Když mi jí taková mladá knihovnice dávala, fakt docela zkoumavě mě pozorovala a nějaký kluk se na mě taky vědoucně usmíval v tramvaji. A ve finále mi ji ve škole zabavila matikářka, když jsem ji četl místo něčeho, čemu říkala logaritmy, a chtěla, abych jí řekl o čem to je, že to nezná  |
Jak se to matikarce libilo. A co ten kluk?? Mohli ste si o te knizce povidat  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 24, 2006 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
Loni sem psal do ČT, jestli by se neuráčili uvést seriál Queer As Folk. No ani náhodou Ale aspoň odkazuju na ČT 1 seriál Všechno je relativní, good. _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
so leden 21, 2006 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nedávno to dávali v televizi, tak jsem si to nahrál. Bylo to hezký, ale kniha je lepší. Dlouho jsem jí nemohl sehnat, tak jsem chtě nechtě musel do knihovny. Samosebou byla půjčená a přede mnou ji mělo rezervováno asi deset lidí, takže jsem na ní čekal skoro půl roku. Když mi jí taková mladá knihovnice dávala, fakt docela zkoumavě mě pozorovala a nějaký kluk se na mě taky vědoucně usmíval v tramvaji. A ve finále mi ji ve škole zabavila matikářka, když jsem ji četl místo něčeho, čemu říkala logaritmy, a chtěla, abych jí řekl o čem to je, že to nezná  |
|
|
|
|
 |
so leden 21, 2006 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
adarhaz´s pain uživatel

|
|
|
Než se setmí (Before Night Falls) je výborný. Na dvdedice.cz to maj za 149,- Doporučuju. _________________ "...lost forever in a happy crowd..." Faith - THE CURE |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2006 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Film |
|
|
llukynek napsal: | Jsem hodně citlivej člověk a když se mi chce bulet, tak prostě bulím...
Ten film nebyl podle mě nijak dokonalej, byl zajímavej a konec dost smutnej... Byl to první film, který jsem viděl, co řešil takový druh vztahu. Samozřejmě mě nejvíc dostal ten konec, kdy tam ten kluk sedí na chodbě s pálkou a vy nevíte, jestli to udělá nebo neudělá a on se najednou zvedne a udělá to... Tomu zabitému vojákovi bylo 22 let, tedy stejně jako je mě, byl to mladý člověk a zemřel kvůli lidské blbosti... |
Takové věci se na Světě dějí. Kolik lidí přijde každý den o život. Kolik hodnotných lidských příběhů je ukončeno předčasně. Zcela zbytečně. Nedivím se, že jsi plakal. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2006 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: TO Libor: |
|
|
Jsem hodně citlivej člověk a když se mi chce bulet, tak prostě bulím...
Ten film nebyl podle mě nijak dokonalej, byl zajímavej a konec dost smutnej... Byl to první film, který jsem viděl, co řešil takový druh vztahu. Samozřejmě mě nejvíc dostal ten konec, kdy tam ten kluk sedí na chodbě s pálkou a vy nevíte, jestli to udělá nebo neudělá a on se najednou zvedne a udělá to... Tomu zabitému vojákovi bylo 22 let, tedy stejně jako je mě, byl to mladý člověk a zemřel kvůli lidské blbosti... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2006 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: ... |
|
|
llukynek napsal: | Tak kdopak se díval na Vojákovu dívku a jak se Vám tenhle film líbil? Já se musím přiznat, že ještě teď brečím...  |
Co z tohoto filmu Tě zasáhlo? Dokážeš to vybrat, vypíchnout? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2006 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: ... |
|
|
Tak kdopak se díval na Vojákovu dívku a jak se Vám tenhle film líbil? Já se musím přiznat, že ještě teď brečím...  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: TO Aaall: |
|
|
Pokud si vzpomínám, tak měl jít na policii pro povolení k odjezdu. Celnice to fakt nebyla. Ale to není podstatné. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aaall uživatel

|
|
|
Já si myslim, že to, ale bylo na celnici aby mohl jet pryč ze země (uprchnout), právě do tý ameriky. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
No, to jsem rád, že jsem Tě "dostal". To byl totiž záměr. Když něco takového tvrdíš, tak musíš umět říct, kde to něco je. To nebyla celnice, ale policejní stanice a ten polda se musel přesvědčit, jestli je dotyčný skutečně gay, byť to bylo dost ponižující. Nemyslím, že by to bylo ve filmu nějak přehnané. Děly a stále se ve světě dějí mnohem horší věci. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aaall uživatel

|
Předmět: TO: llukynek |
|
|
Tak teď si mě dostal. Nevim. To zní docela blbě co? Ale v tom filmu nejde moc vidět, že by jim ten režim vadil. Jsou tam scény, kdy je to dost hnusný. Např. na té celnici nebo kde, jak mu ten chlápek řiká ať mu ukáže jak chodí (dost ponižující) apod. Tak to si mě fakt dostal. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Myslel jsem z filmu, o kterém tu hovoříme. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aaall uživatel

|
|
|
Tak to chceš teď po mě moc. Ale určitě se pokusim ty názvy sehnat a rozhodně ti je sem napíšu. Teď je to pro mě nadlidský úkol.  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Uveď příklady z filmu, kde to podle Tebe Američané přehnali. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aaall uživatel

|
|
|
Nevim, já si myslim, že Američani nemůžou přenést přes srdce, že o Kubu přišli a snaží se ukázat světu jak je to tam hrozný. No procházka růžovým sadem to tam asi není, ale oni to tak chtějí ikdyž o tom možná nevěděli i přesto to chtějí. Jsou tam zřejmě dvě skupiny jedna to chce, druhá ne. Jako všude. Kdyby chtěli, tak tam je komunismu konec. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Nemůžu souhlasit. Kubánci si možná zvolili Fidela, ale domnívám se, že v době, kdy se tak stalo, ještě nemohli tušit, co jim jeho vláda přinese. Nezapomínej také, že film byl natočen podle knihy Reinalda Arenase, který vše prožíval přímo na Kubě a rovněž byly ve filmu použity autentické obrazové a zvukové záznamy. Nemyslím, že by to Američané přehnali, a už vůbec to neukázali 100krát horší. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aaall uživatel

|
|
|
Je to přehnaný. Je pravda, že to na Kubě nemají lehké, ale oni si ten režim zvolili. A američani to rádi ve filmech ukazují, ale 100krát horší. Aspoň teda to je můj názor.  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
|
|
Co to znamená "po politické stránce"? _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aaall uživatel

|
|
|
No, já už ten film viděl a mě osobně se nelíbí. Co se týče homosexuality ve filmu, tak nemám žádné výhrady, ale nelíbí se mi jak to AMERICKÝ režisér natočil po politické stránce. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 11, 2005 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: :o) |
|
|
Tak co, kdopak se díval?  _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 10, 2005 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

|
Předmět: Gay tematika v TV |
|
|
Teplotky, dnes ve 22:00 na ČT2 se dívejte na "Než se setmí". Jde o životopisné drama věnované kubánskému disidentskému spisovateli Reinaldu Arenasovi. Je to fajn film, doporučuji. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|