|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: |
|
|
me se líbí neoholenej spis ne? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
No řeknětě, není hřích to holit?
 |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Ať to bylo co to bylo, mně se to líbilo a koukal jsem na to až do konce a PO holení je hezčí  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Martin napsal: | Já bych teda předně řekl, že ta reklama měla za cíl zdrůraznit, že propagovaný výrobek je možné použít jako šapmón, tělový gel i holící pěnu.  |
Tak si poslechni ten komentář k tomu. Vyloženě se tam říká, jak pokládat holící nástroj na kůži, jakým směrem vést tahy atd. To je fakt jako škola osobní hygieny. |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Martin: Myslím, že tady se rozebírá hlavně to pokračování v podobě jak se holit  |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já bych teda předně řekl, že ta reklama měla za cíl zdrůraznit, že propagovaný výrobek je možné použít jako šapmón, tělový gel i holící pěnu.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Re: Holící se pán |
|
|
Waky napsal: | Mně přijde ta reklama strašně dlouhá, nechápu, jak to může někdo vydržet celý do konce sledovat. |
To je taky nápad, sledovat, co mě nezajímá, a pak si stěžovat, že to bylo nezajímavé.
Waky napsal: | Nějakej důvod to ale určitě má, že ji udělali zrovna takhle |
To video vypadá jako návod na holení, přitom zobrazuje jen to, co už každý muž dávno umí. To by pak v reklamě na mýdlo mohly být návody, jak si umýt ruce. Kdybychom nebyli v Evropě, mohlo by být podezření, že je to nenásilná výuka hygienických návyků, jenže tato reklama nemůže být zaměřena na ty společenské skupiny, které hygienické návyky nemají (namají totiž na inzerovaný výrobek). Pak už jen zbývá možnost, že tak podrobný "návod" byl udělán vážně jen pro potěchu oka. Ale kdo ví. |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Waky napsal: | Jo, OK, beru Nejdřív jsem byla zvědavá, co z ní vyleze, a pak jsem čekala, jak dlouho jí ještě vydrží pokračovat.
Nějakej důvod to ale určitě má, že ji udělali zrovna takhle ... já už mlčim. | já čekal neco krvavýho(hádej co) ale nic se tam neobjevilo tak sem to zavrel,taky sem se nedíval do konce _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 4:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Jo, OK, beru Nejdřív jsem byla zvědavá, co z ní vyleze, a pak jsem čekala, jak dlouho jí ještě vydrží pokračovat.
Nějakej důvod to ale určitě má, že ji udělali zrovna takhle ... já už mlčim. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: Re: Holící se pán |
|
|
citace: | nechápu, jak to může někdo vydržet celý do konce sledovat | tak se na to nedívej do konce  _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Holící se pán |
|
|
Mně přijde ta reklama strašně dlouhá, nechápu, jak to může někdo vydržet celý do konce sledovat. Rozčilovala mě ta parodie na Doors, co se ozývá z repráku.
...
Za mě naopak jediný štěstí, že není vidět, jak se ten člověk holí ... na podpupčí.  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 3:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Re: Nivea |
|
|
Před holením vypadal lépe.
TXB napsal: | Při tomhle se štáb musel neskutečně bavit... a zdá se, že figurant též  |
Ale jak se holil "dole", to kameraman nezvěčnil. Nevím jak vy, ale já jsem krajně nespokojen!  |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 11:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Při tomhle se štáb musel neskutečně bavit... a zdá se, že figurant též  |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 9:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Nivea |
|
|
Jedna zajímavá reklama Nivea Active 3 _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 6:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: hihihi |
|
|
tady se toho člověk dozví,sem tu teprve 2 dny a už toho vim vic než ze školy
XD,mimoto ta kočka vypada hrozně,
Manuel de Falla:na kočky nebo na chlapy si? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st listopad 05, 2008 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Náhodou, lysý kočky jsou krásný. A výrazně líp se udržujou.
(Fascinuje mě představa, že tohle skočí naší obézní sousedce na hlavu.) |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Má podobný arogantní výraz jako... moment, kde mam zrcadlo?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 3:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
koho mi ta kočka připomíná ....
 |
|
|
|
|
 |
po listopad 03, 2008 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Honza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | To sem jako jedinej kdo se holí jen na ksichtě a zastřihuje si jen vlasy na hlavě |
no, myslím, že odpůrců celoplošného frézování je tady víc. |
jj, ale i jako odpůrce úplných holátek uznávám, že vyžadování dokonale hladkého těla po partnerovi je asi nejméně společensky nebezpečný způsob realizace pedofilních představ a jako takový bych ho toleroval |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Busem jezdím, abych si ukrátil volný čas sledováním divé zvěře, jež se nazývá člověkem.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Se nediv, že jezdíš busem, když vyhazuješ za pomíjivosti.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Měl jsem to bezbolestně a zadarmo. Nejsem pošetilec.  |
Némá práchy, némá práchy, kiš kiš! No, na druhou stranu to ale změnilo kvalitu tvého vlasového porostu, na hlavě.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Měl jsem to bezbolestně a zadarmo. Nejsem pošetilec.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Honza: |
|
|
Na berňáku určitě. Nemám příjem, tak co?
A mimochodem, kde bereš právo zneužívat mojí fotku????  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
in-grid napsal: | bright napsal: | Tak třeba hustý porost na hlavě je celkem fajn.  |
Tak právě tam ano ale třeba kolem tyčícího se "orientačního bodu" by ten porost minimálně z mého pohledu nebyl nic příjemného  |
Ad 1 - proč sis nechal depilovat vlasy, brighte?
Ad 2 - opravdu ne. On stačí i pohled, a je po romantice.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Asi na každý klinice plastické chirurgie. A když jsem tam před lety byl já, tak mne jeden zákrok, který není definitivní, stál sedm tisíc. |
Cože ? Ta hrůznost se musí opakovat ??!! Měl sis zajít na berňák, tam by tě oholili zadarmo, že by na tobě nezůstal ani chlup.
sergej sudoplatov napsal: | To sem jako jedinej kdo se holí jen na ksichtě a zastřihuje si jen vlasy na hlavě |
no, myslím, že odpůrců celoplošného frézování je tady víc.
in-grid napsal: | A kde to tedy bylo IMHO třeba právě u tebe? To je jen kvůli poměru vůči té ceně  |
Podle ceny to vypadá, že ho vzali komplet i s vlasama.
btw:
 |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
bright napsal: | Tak třeba hustý porost na hlavě je celkem fajn.  |
Tak právě tam ano ale třeba kolem tyčícího se "orientačního bodu" by ten porost minimálně z mého pohledu nebyl nic příjemného  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jak se říká: a little hair in all the right places.
Btw, a třeba "hrabání se" v hustém porostu na hlavě je celkem fajn.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne ne listopad 02, 2008 7:17 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
in-grid uživatel
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Hlavní je, že se na to dá šahat.  | Na oslizlý depilát?  |
Tobě se líbí hrabat se v hustém porostu?  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 02, 2008 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Hlavní je, že se na to dá šahat.  | Na oslizlý depilát?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|