|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so listopad 01, 2008 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: |
|
|
bright: Tak do něj nepřispívej, buď jako já  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so listopad 01, 2008 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Teda tohle vlákno je pěkně nechutný...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 01, 2008 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No já si taky obvykle vytrhávám to, co zbylo po laseru, ale přiznávám, že tam mě vytrhávání nikdy nenapadlo.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 01, 2008 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Já myslim, že stačí vzít to zastřihávačem, jednou sem to zkusil žiletkou do hladka a měl sem z toho asi dva týdny virážku...
To Nikom: Jedna moje kámoška mi řikala, že když má čas a náladu, tak vytrhává normálně i chlupy na nohou místo, aby je normálně oholila... |
|
|
|
|
 |
so listopad 01, 2008 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Jeden můj známý si to údajně vytrhává pinzetou... Myslím, že to zabere strašně moc času.
Jinak na holení nic není.. doporučuju mach3 s ním se mi ještě říznout nepovedlo. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 31, 2008 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
první holení - vzít strojkem a bacha - netlačit, říznout se můžeš i jím. Pak teplá vana nebo sprcha, nanést pěnu a opatrně holit. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 31, 2008 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
No - pokud nebudeš vyholovat komplet a do hladka, tak se dá použít mašinka na vlasy, tou se neřízneš. Nebo můžeš průkopnicky vyzkoušet depilační pásku Veet.
A jestli se na něj chceš vrhnout s žiletkou, tak nejdřív ostříhat, pak nanést hodně holící pěny, a pak opatrně holit, a dát si bacha - novej ti už nenaroste.
 |
|
|
|
|
 |
pá říjen 31, 2008 5:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jestli někdo najde lepší radu nevim, ale já se smířil s tím, že při holení se poranit můžeš. Když si holíš fousy, taky se občas řízneš, ne?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá říjen 31, 2008 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
osminak tester
|
Předmět: Jak se správně holit? |
|
|
Ahoj,
po delší době píšu s menším, novým problémem. Chtěl bych se mezi nohami oholit, ale nevím, jak to udělat, abych se "neporanil". Budu rád, když mi na to někdo napíšete, protože vypadám fakt děsně a chce to trochu změnu. Taky nevím jakým způsobem, co k tomu použít, atd. Díky moc! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|