|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá listopad 12, 2010 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
zařazuji do sbírky
charles napsal: | Václav napsal: | Augustův způsob, jak projevit přání ocitnout se na desce Honzova stolu, může možná působit nešikovně |
Václav vyhrává "hlášku měsíce"! | |
|
|
|
|
 |
pá listopad 12, 2010 8:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | ... a dáma ho ani neukazuje.  |
Slovo obvykle ne... |
|
|
|
|
 |
pá listopad 12, 2010 1:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Gentleman takové slovo nebere do úst a dáma ho ani neukazuje.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 12, 2010 1:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nojo, no, tak sorry ... se sem po dvou měsících kouknu a první co mě potká je tuten Adamův výkřik, tak jsem si hned vzpomněl ... už budu radši mlčet. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 11, 2010 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Taky myslim  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 11, 2010 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Heleď, narušuješ nám tu nová mírová pravidla.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 10, 2010 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: <I> |
|
|
já věděl, že jsem na něco zapomněl .... tak se
autorovi omlouvám a aspoň dodatečně napravuju,
bo tohle tu fakt nesmí chybět !
Nick Guest napsal: |
Adam: Víš, že jsi, kulantně řečeno,
hysterická samolibá píča?
| |
|
|
|
|
 |
st prosinec 09, 2009 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nick Guest st prosinec 09, 2009 5:07 pm napsal: | No, zrovna tohle bych dal mezi "Nezařaditelné" - především kvůli legendární sergejově odpovědi, na kterou občas myslívám i po letech.  |
----
téma: kdopak mě ojede?
perto ne prosinec 30, 2007 5:31 pm napsal: | musim to mit porad-nejakou kládu mezi půlkama,potřebuju nahlas hekat a jíst semeno-kdopak mě ukojí-jsem Liberečák |
sergej sudoplatov ne prosinec 30, 2007 5:44 pm napsal: | Nejni problém, na chatě sme na podzim káceli stromy a dost klád eště zbylo. Co se týče toho semene, osiva je v kůlně taky dost. Vsadím se že hekat budeš, ta borovice měřila 20 metrů. | |
|
|
|
|
 |
st prosinec 09, 2009 10:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Jéje, Wakyino koště dobře mete. Nic ve zlém.
Na většině mých příspěvků mi nezáleží, klidně ať se odebéřou do studny zapomnění... Jenom za příspěvek v tomto vláknu z listopad 23, 2009 1:39 am bych se chtěl přimluvit, jestli by nešel vložit někam mezi "K nevymazání". Diskusi o budoucnosti GK se podle mě vyhnout nelze. |
Nick Guest listopad 23, 2009 1:39 am napsal: | Témata v oddíle "K vymazání" mi přišla nezamýšleně zábavná, takové "kouzlo nechtěného", takže jsem soukromou cestou napsal k tomu krátkou poznámku. Například nad vlákny "Hippie se zlobí na všechny, kdo nehrají jeho gamesu" nebo "Bright přijde pro dobrotu na žebrotu" jsem se smál (po slovensky rehotal) aspoň pět minut, i když devadesát procent jejich kouzla je samozřejmě v názvech. Mezi "K vymazání" a "Nezařaditelné" nevidím žádný rozdíl, takže mě napadlo spojit to do jedné velké jámy nazvané třeba "Odpad", která by takto byla viditelná už z homepage, ale nemazala by se - promiňte mi havlovskou řeč -, nýbrž by zůstala viditelná jaksi na věčnou paměť naší někdejší pošetilosti. Podpůrně bych měl i drobný důvod sociologický - to, co se nemaže, je zhruba totožné s tím, jak se chceme jevit. Ale je to vlastně úplně jedno.
Jedno je to proto, že GK je odumřelá záležitost, užitečná leda tak k tomu, aby se na ní demonstrovala platnost Parkinsonových zákonů. Poprvé ve své historii má efektivní a pečlivou (až puntičkářskou) správu, bohužel ve fázi, kdy už se nedá číst, protože se sem už nic rozumného nepíše, což platí i pro tento příspěvek.
Jestli vůbec něco zachraňovat, tak bych se soustředil na "corporate identity" - Joeův styl je už dost okoukaný. Mohlo by to být i něco ostře avantgardního - synoveček tt by určitě poradil. | |
|
|
|
|
 |
ne září 21, 2008 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: o kadeřnicích |
|
|
V souvislosti s nedávným zážitkem TXB bych si dovolil ocitovat jeden výrok hodný zapamatování:
pepcza napsal: | zlý jazyk by mohl říct, že od kadeřníka se namasírovat nenechám, protože jsou u nás jen kadeřnice. některé mají pouze delší močovou trubici... | _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tohle se nedá opomenout
Nikom napsal: | Nová generace už se outovat nepotřebuje, všem je to o nich jasný. | _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so srpen 30, 2008 1:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Citáty |
|
|
Našla jsem pár citátů odtud, které jsem měla napsané v sešitě, tak je sem také přidám ...
zdenda napsal: | člověk se narodí mokrý, hladový, bez prostředků, pak se věci začnou jenom zhoršovat |
Adam napsal: | "Když jste osamělí nebo frustrovaní, vždycky si uvědomte, že nejkrásnější světlo ve vašem životě je žárovka v lednici." |
Libor napsal: | Pokud by se kvalita díla měrila kvalitou charakteru jedinců, tak by byla nejkvalitnějši kniha Ferda Mravenec. Je to absolutní klaďas |
Nikom napsal: | "Ježiši tolik pasty né, já mám jenom dva zuby..."
Babička mého spolubydlícího | _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 1:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
No tak já si ještě vzpomínám třeba na...
jojx napsal: | svět neni složitej, je jen málo žaluzií |
Tomáš napsal: | Fuj, něco tak sprostého jsem v životě neviděl.. můžu si šáhnout? |
jojx napsal: | to není "omluvitelné" tady totiž není vůbec co omlouvat - jestli totiž budou lidé smět hovořit jen o tom, čemu zcela rozumí, jazyk zanikne nebo si budou povídat jenom skuteční hlupáci |
jojx napsal: | vzdělání může mladého člověka nenávratně poškodit |
a nakonec můj nejoblíbenější:
Waky napsal: | I Vás, krásné a chytré, občas předběhne škaredý debil | |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Hall of fame |
|
|
Bezva nápad, taky jsem o tom už přemýšlel. Pepcza by mohl dodat nějaký SW na archivaci a vyhledávání (tuhle se mi chlubil svou wiki). Problém vidím jen v tom, kdo zpětně přečte těch cca 40 tisíc příspěvků a vybere the very best of...?
EDIT:
TXB: Sám sebe necituji a své citace nepočítám. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne út srpen 26, 2008 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Hall of fame |
|
|
Na Stonerockův popud zakládám téma, které by mělo především zakonzervovat naši bezmeznou moudrost a vtip pro další generace. Pokud vás cokoli zaujme, sem s tím (jen prosím necitujte sami sebe, ať se tu neutopíme v brightových moudrech).
Manuel de Falla napsal: | Nezapomeňme, že dobrý pohřeb je skvostnou třešničkou na zkaženém dortu života. |
ještě mě dnes zaujal:
Tomáš napsal: | Mateřské reakce na synovu homosexualitu jsou jako víno - zrají s časem |
doufám, že tenhle příspěvek nebude na další půl rok poslední...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|