|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne duben 30, 2017 7:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
út leden 10, 2012 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
Kdybych to věděl, tak Ti to stejně neřeknu:-P |
|
|
|
|
 |
po leden 09, 2012 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Brio napsal: | Krásně zpracované. |
Úžasný. Kde toho klučinu sehnali? Je kouzelnej...  |
|
|
|
|
 |
po leden 09, 2012 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 2:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
|
|
 |
ne leden 09, 2011 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
ne leden 09, 2011 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shaun uživatel
|
|
|
Ahoj nevím kam to zařadit, ale hledám jednu internetovou adresu: jedná se o adresu kde jste mohli koukat na gay filmy online, je to český server a já to nemohu najít!!Prosím pomoc _________________ Začátky jsou těžké, konce ještě těžší. |
|
|
|
|
 |
po září 13, 2010 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
st říjen 22, 2008 11:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
st říjen 08, 2008 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
čt září 25, 2008 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
st září 24, 2008 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
|
|
|
|
 |
út září 23, 2008 10:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
út září 16, 2008 1:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo, souhlas, něco se mi líbilo, ale jinak to spíš propaguje stereotypy.
A jak říká snegge, málokdo normální by tam asi šel. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
Předmět: Re: q na čt... :) |
|
|
S mildovým "kacířským" názorem prakticky do puntíku souhlasím. Jen dodám, že některé reportáže, co jsem viděl, se mi celkem líbily a mrzelo mě, že nešly víc do hloubky. Taky je myslím znát, že jednotlivé díly točí různí autoři, takže něco člověku sedne víc, něco míň, něco vůbec.
Hodně se mi ale nelíbí takové to celkové "bizarní" pojetí. Myslím, že to gayům a lesbám nedělá dobrou reklamu, spíš to může posílit spoustu předsudků. Jasně, tvůrci to berou jako nadsázku, ale já jsem na rekvizity typu růžový boa dost alergickej a u spousty lidí to může vyprovokovat homofobní reakci.
Je to taky možná důsledek určitýho zjednodušení - ono vždycky to "netypické", "okrajové" bývá výraznější, viditelnější a možná na první pohled zajímavější, než to "typické", běžné, průměrné. Současně chápu, že to pro tvůrce není snadné, protože spousta těch "normálních" asi moc "spolupracovat" nechce.
Taky souhlasím, že hodnotný je ten webový zpravodajský pelmel. A tady doufám, že ty zpravodajské weby budou postupně směřovat k vyšší kvalitě. Nejen co do výběru témat a obsahu, ale hlavně co do kvality - ta je myslím hodně různorodá: některé články jsou fakt obsahově i jazykově kvalitní, jiné jsou narychlo spíchnutý překlad, ze kterého čouhá angličtina za každým druhým slovem. Někdy je i význam pěkně překroucený. (Velkou šanci má myslím Colourplanet, ale i ten má ještě hodně co zdokonalovat.)
Za Mezipatra a Febiofest jsem vděčný, protože tam už je ta profesionalita zase o něco výš. (Tady ale taky míchám jabka a hrušky, protože ty dva festivaly jsou dvě dost odlišné věci.) I když vzpomínám si na pár příspěvků tady na GK ke kvalitě titulků na Mezipatrech. K tomu bych mohl napsat celý román, tak radši stop.
Abych to shrnul, moc věřím v to, že na všech frontách postupně dojde k profesionalizaci. Myslím, že schopných lidí by bylo dost, jde ale o to, aby si na sebe ta média dokázala vydělat, tyhle lidi si našla a časem je i zaplatila. Dobrovolničení je krásná věc, ale dlouhodobě se na něm stavět nedá.
Omlouvám se za román  |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tak jsem vygoogloval tetu Boženku (Jitka Frantová), ale ta prý byla blond a nenašel jsem ani jednu fotku... |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
sergej: možná ještě něco natočili nově, já už si na to moc nepamatuju, ale v neděli dopoledne dávali v telce Štěpánku s Kačkou, a to asi reprízovali, protože to bylo černobílé. |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Díky. Ale Štěpánka to nebyla (a mohl to klidně být reprízovaný pořad). Ta osoba prý byla oslovována jako "teta" - možná ještě se jménem nebo nějakým přívlastkem. Ale určitě "teta". To je vše, co vím... |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Honza: Fakt? Já si pamatuju Štěpánku s čertíkem Bertíkem když jsme se na to koukali na konci 80. let ve školce a to myslím bylo z té doby. Nebo ne?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Myslím, že i Štěpánka měla nějakou dobu tmavé vlasy. Ale v 80. letech už asi moc v telce nebyla. Vlastně si ji pamatuju jen ze starších pořadů, které se vysílaly znova.
 |
|
|
|
|
 |
po září 15, 2008 5:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
Předmět: q na čt... :) |
|
|
mimochodem, co si myslíte na ten pořad Q, co dávají na čt???
díváte se na to někdo???
co se vám na tom líbí či ne???
abych se jen neptal, přidám svůj kacířský názor:
já to považuji za stejně "kvalitní" veřejnoprávní pořad jako bylo kdysi legato... docela se divím, na co všechno jdou veřejnoprávní peníze...
spíš než cokoliv jiného mi to přijde jako přehlídka egoismu, narcismu a buzerantství, tedy podle tvůrců queerovství...
nechápu smysl toho pořadu, ani kdo se na to může pravidelně dívat...
na jedné straně chápu, že v českých gay a lesbických luzích a hájích se vlastně nic moc tak neděje, takže každý týden vyplodit něco smysluplného je nadmíru těžké... ale pokud to je nereálné, tak postavit koncepci pořadu na psychedelickém pojetí a exhibování zejména moderátorů, a pak podivných individuí z gl komunity, kteří si hrají na významné či celebrity, mi přijde jako smysluzbavené...
chápu, že je jednodušší dát prostor exhibování extrovertů s vlastním pohledem na svět, než pracně hledat, a pak zpracovávat témata, ale jak se má někdo ztotožnit s někým, kdo evidentně často o to ani nestojí, protože v tom vidí svou jinakost a výjimečnost???
možné je, že jsou díly lepší a horší... ale z toho, co jsem viděl, mi to spíš přišlo jako horší a ještě horší... ale proti sobě musím přiznat, že rozhodně nesleduji pořad pravidelně a nyní je to jen, když to omylem přepnu...
k hodnotnějším informacím poslouží pelmel článků z některých gl webů, které se zaměřují na zpravodajství...
a zásadnější dopad na gl kulturu u nás mají blížící se mezipatra či gl sekce febiofestu, byť to srovnávám jablka s hruškami...
:m) |
|
|
|
|
 |
út srpen 12, 2008 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB: Pamatuju si jen na Štěpánku Haničincovou, co účinkovala s Čertíkem Bertíkem, ale ta byla světlovlasá. A v 60. letech prý pohádky četla také Hermína Týrlová, režisérka animovaných filmů. Tmavovlasá byla v 80. letech jen Dáda Patrasová, ale ta neměla drdol. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 12, 2008 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nechci zakládat nový thread kvůli jedinému dotazu a tento je asi nejpoužitelnější... Jelikož je tu dost lidí s velmi šičokým přehledem, ptám se právě tady, i když tenhle dotaz nemá s tématickým zaměřením fóra co dělat:
Nevzpomenete si někdo, jak se jmenovala televizní hlasatelka, která v 80. letech předčítala pohádky? Údajně měla tmavé vlasy sčesané do velkého drdolu, seděla u nějakého stolku a četla z knihy. Je ale možné, že šlo o starší záznamy, které byly ještě v 80. letech používané. |
|
|
|
|
 |
st květen 07, 2008 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
|
|
 |
so duben 26, 2008 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Hmm... mne se nelibi ani jeden z nich...  |
|
|
|
|
 |
so duben 26, 2008 6:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: moderátoři |
|
|
Asi jsem nenáročný, líbí se mi všichni.  |
|
|
|
|
 |
pá duben 25, 2008 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Asi jsem moc náročný... líbí se mi (podle těch fotek) jen Roman Juraško, zato velmi  |
|
|
|
|
 |
pá duben 25, 2008 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 2:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Pro pamětníky |
|
|
Tímto se omlouvám za mystifikaci. Nezpívá se tam o "tom", ale o "nich" (pohádkách).  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|