|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st září 10, 2008 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepeeno tester

|
Předmět: Curiosity of Chance |
|
|
Ahoj, taky se k vám trochu zapojím
Viděl jsem skvělou komedii Curiosity of Chance. Jediné její mínus je, že jsem nikde nenašel české titulky Sice tomu tak nějak rozumím, ale je tam určitě plno vtípků, které u mě zůstaly viset ve vzduchu. Kdybyste je někdo měl nebo je našel, byl bych vám vážně vděčný
Tady je trailer: http://www.youtube.com/watch?v=KTg88SGECwE
Je to stylizované do 80. let, ale kupodivu ta hudba se mi dost líbí. Škoda, že soundtrack není. Je tam trošku transek, ale pořád je to vtipné. A hlavně je tam Brett možná ho znáte z Eating Out 2, pokud jste viděli...
Film můžu jedině doporučit  |
|
|
|
|
 |
ne září 07, 2008 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: |
|
|
Už jsou k nalezení nová dvě pokračování detektivní série o Dondaldu Stracheym:
3. v pořadí je film On The Other Hand, Death
4. v pořadí je Ice Blues
teď si jen najít čas se na to podívat  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Sean Penn... tak na to se podívám
Dík za nápad  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Manuel: Masařka co na pokyn režiséra vyletí bude jen jedna a již bude nasycena (hádejte čím asi...), takže filmovému štábu nebezpečí nehrozí... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út srpen 26, 2008 2:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Budou muset mít jejich masařky vodítko a košík? |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
jojx: Máš pravdu, bude to za trest pro největší hříšníky, třeba pro slintaly 1. kategorie  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 11:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
dobrovolník to nebude  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 8:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Manuel: A až to bude zfilmované, kdo bude "můj idol" hrát?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 1:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tomáš: Až jednou tohle fórum vyjde knižně a udělají z něj posléze scénář, očekávej nervydrásající thriller. Rozhodně bez happy-endu, hlavním hrdinou bude "Segejův idol" a celé to skončí v duchu vlákna o funusech. |
|
|
|
|
 |
po srpen 25, 2008 12:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
po srpen 11, 2008 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: WoW |
|
|
Souhlas. Filmy Eytana Foxe jsou skvělé. I chůze po vodě (Walk On Water) je velice zajímavý thriller s drobným nádechem gay-tématiky. Hodně se mi na něm líbí multilingálnost. Navíc mi to pomohlo ujasnit si některé pojmy, co jsem znal jen z Wikipedie (třeba Kibuc), když jsem opravoval podtitulky k Buah Ha-  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po srpen 11, 2008 11:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
milda.sleha uživatel

|
Předmět: yossi & jagger |
|
|
tak jsme si včera pustili yossi & jagger, a to je moc příjemná love story na válečném pozadí... byť jsem hned na začátku uhádl vývoj a konec filmu, tak nakonec mě to stejně dojalo a hlavně ve sbírce člověk nemá moc izraelských gay filmů...
:m) |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Tak jsem po dlouhé době koukal na něco queer. Bože, proč jsou skoro všechny gay filmy tak... gay?! Scénář, herecké výkony, kamera, to všechno většinu teplejch filmů posílá rovnou do béčkové kategorie Ale dneska jsem viděl Boy Culture a musím říct, že jsem se docela i pobavil. Chvílemi skutečně povedené, ale ruku na srdce, opět dělané pro teplouše, kteří potřebují šťastný konec. Na druhou stranu to bylo alespoň ozvláštněný cynickým vnitřním monologem hlavního hrdiny, který se trefoval do buzinců, buzen, stereotypů a gay diváků... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Sry za OT z mé strany, nechal jsem se trochu unést
 _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: jo, detektivka a dost dobrá detektivka, což poslední dobou nebývá pravidlo.
Chceš býti větší a ještě větší, až budeš největší na celém světě ? Nebylo to náhodou opačně ? Teda nevím, ale Veliký byl jedině Alexandr.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Shock To The System je fajn detektivka. A hlavního gay hrdinu hraje gay herec. Dnes jinde nevídané.
Tom ví, o čem mluví. Jsem velký.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Shock to the System (Otřes systému) in CZE DAB |
|
|
bright: abys nevrčel jak bezzubý tygr, vrátím se k tématu:
Na Rapidu se objevil film Shock to the System, sice ho asi už máte, ale tenhle grab by měl být v českém dabingu. http://rapidshare.com/users/5H9W7Q
Tomáš: Jak že to bylo v Pelíškách ?
"Větší ? ... slyšel jsem dobře ? Ty jsi řekl větší ?" |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Už několikrát jsem chtěl podotknout, že tou zdravou výživou a nabíráním svalové hmoty zaděláváte i jiná, ne k tomu určená, vlákna, ale postavit se takovým korbám jsem se bál, takže jsem raději v kloutku mlčel a čekal, až se ozve někdo větší  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: myslím, že hard muscle team tě hravě přetlačí
BTW: lvice brání spíš lvíčata, ne ? |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
"Gay film" budu bránit jako lvice koťata.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: To each muscle stud it may concern |
|
|
bright: to už máme, http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=593,
ale to víš, je nám nějaký malý, se do něj prostě všichni nevejdeme. 
Naposledy upravil Honza dne ne srpen 10, 2008 8:36 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: To each muscle stud it may concern :) |
|
|
Nechcete si pro ty své výživy, choroby a růst svalové hmoty založit zvláštní vlákno, které by již svým názvem varovalo před návštěvou všechny nezainteresované?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Jon Sníh: Maminčina kuchyně - sabotér zdravé výživy. Já doma musel vyhlásit stávku a začít si vařit sám, aby mamka pochopila, že FAKT nebudu jíst to, co jíst nechci. A těch řečí "já se snažím a ty si toho nevážíš ..." Chce to pevnou vůli, no. Zas máš výhodu, já začal s jídlem prudit v 15 a v té domě jsem musel doma dost poslouchat, jinak by mi vyschlo kapesný.
Česká kuchyně není bezohledná ale vyprofilovala se v době, kdy byl každej chlap dřevorubec nebo kameník.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
pepcza: Napadlo mně to, ale strumu nemám
Znám dva lidi s rozhašenou štítnou žlázou, jeden má 75kg při 189cm, a to je sportovec tělem i duší, skoro neumí jíst a druhej má tak 120kg při 175-180cm, ten zas je jak balón. Tak já budu mít nějakou malou metabolickou poruchu potřeboval bych tu štítnou žlázu nějak popohnat k aktivitě ...
I když si nejsem jist, zda-li to je tim.
Honza: Zkus jíst hafo nekalorických potravin, když ti doma vaří bramboráky, plněné papriky, knedlozela, karbanátky, řízky, svíčkové a rajské, guláše, segedíny, rizota, zapečené těstoviny, francouzské brambory, teď je na plotně roštěná na houbách. Ta česká kuchyně je prostě v tomhle ohledu absolutně BEZOHLEDNÁ. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Jon Sníh: a nemáš rozharašenou štítnou žlázu? _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 3:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Jon Sníh: dá se říct, že ses narodil spíš na nevhodném místě, takové Somálsko ..., chce to zkrátka jíst hafo nekalorických potravin.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 10, 2008 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
No ja rad nejsem, jidlo je levny, a zrat se da leccos, horsi je vedet, ze neco jist proste nemuzu skoro nikdy, jinak budu jak balon, je to dvoji utrpeni, jednak odrikanim, jednak drinou:)
Stacil by mi opravdu smesna porce stravy na den, mel bych sice neuveritelnej hlad, ale s timhle podelanym metabolismem bych musel prezit i kdyby trakare padaly. Narodil jsem se o 600, 700 let pozdeji, nez by metabilicky bylo ok:) a prinosny:) Ted sakra zadnej nedostatek ve spolecnosti nehrozi. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|