|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st září 10, 2008 8:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: |
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: |
dobře, 4 a půl. |
No vida, už přidáváš!  |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 8:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Ty jsi dneska papkal hodně vtipné kašičky viď?
No tak mě ještě chvíli dráždi a dozvíš se něco o sobě, protože mně se chce něco řííííct...
Add edit: dobře, 4 a půl. chceš se vsadit? |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 8:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | My fajšmekři |
Tak Ty ses pasoval na mluvčího všech horských fajnšmekrů?
A v tom časovém údaji Ti chybí nula navíc. "Vyběhnout" z Vrátné na Velký Rozsutec za 4 hodiny, to bys byl mistr rychlolezec!!! Tak nevím nevím, hochu, asi nás trochu houpeš.  |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 8:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Já netvrdím, že jsou jich tam haldy, ty tuny to dá teprve při sesbírání dohromady, ale že bys neviděl ani jediný papírový kapesníček, tak to pochybuju, jestli ses vůbec koukal na zem. Papírové kapesníky jsou evergreenem všech hor a turistických chodníků a spíš by mě překvapilo, kdyby někde nebyly.
My fajšmekři vyběhneme na rozdíl od vás důchodců na rozsutec z vrátné za 4 hodiny a za tu dobu nestihneme vypít ani jednu láhev ani sníst jedinou tatranku, takže není co odhazovat. Naše odpadky většinou končí ve směsném či tříděném odpadu v nejbližší obci či v místě bydliště. A už mě neser
Editace Waky, 24.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 7:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | A koukal ses i na zem? A nebylo zrovna dva metry sněhu? |
Vždyť to říkám: v okolí lanovky ani na vrcholech nikde ani smítko!!!Odpadky jsi mohl vidět jedině v místech, kde se dlouhé hodiny plazí fajnšmekři, aby dosáhli hřebene po svých, a jsou z toho tak zoufalí, že pak odhazují plastové láhve a papíry napravo nalevo. |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 7:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Bart napsal: | Jaksefurtmenovat? napsal: |
Nezavřu se do 4 stěn, ale budu dělat to, na co stačím a co je pro můj stav a věk adekvátní. |
Můj nejdražší Jaksi,
na tento svůj krátkozraký výrok si vzpomeň za pár let...
Mimochodem, v Malé Fatře jsem nikde, ani v bezprostředním okolí lanovky žádné poházené odpadky nezaznamenal. A myslím, že bych si všiml, protože to je věc, která mi strašně vadí. | Za pár let? Až mi bude tolik co tobě, nebo až bude tobě tolik co mně? Ostatně není třeba čekat. Už jsem si nemohoucnost taky zažil. Když jsem měl před pár lety pochroumanou nohu, tak jsem si připadal jak válečnej invalida. Ani jsem se nezhroutil, ani jsem nepřesedl na lanovky, jenom jsem zvolil kratší a méně náročné trasy. Po roce se to naštěstí spravilo.
Add odpadky: A koukal ses i na zem? A nebylo zrovna dva metry sněhu?  |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej: Jenom dvěma?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Martin napsal: | EDIT: když se zamyslim, já si ovšem tebe při horské tůře, funícího, představit dokážu. Jenom nechci.  |
Bright bude mít taková ta královská nosítka s vyřezávanou budkou a dvěma mladými, svalnatými nosiči  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | já si ovšem tebe ... funícího, představit dokážu | To je mi jasný.  |
Ty chápeš, že je mi jasný koncept gravitace???  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | já si ovšem tebe ... funícího, představit dokážu | To je mi jasný.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Sou tam kameny, ne?
Na člověka, kterýho bolej nohy, takřka permanentně, sem toho našlapal dost.
EDIT: když se zamyslim, já si ovšem tebe při horské tůře, funícího, představit dokážu. Jenom nechci.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Já lanovky využívám hlavně když mi to ušetří stoupání lesem, když chci vidět panorámata, což v lese jaksi nejde. Když chci cábrovat po labský louce a dál, tak se taky nechám vyvézt autobusem k Vrbatově boudě. | Nějak si tě nedokážu představit na horské pěší túře? Žádná výloha k opření, žádný obrubník k posezení...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To Jaksitaxi: Výhodou té obludné lanovkové základny je, že tam určitě je popelnice.
No a jinak: Já lanovky využívám hlavně když mi to ušetří stoupání lesem, když chci vidět panorámata, což v lese jaksi nejde. Když chci cábrovat po labský louce a dál, tak se taky nechám vyvézt autobusem k Vrbatově boudě. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: |
Nezavřu se do 4 stěn, ale budu dělat to, na co stačím a co je pro můj stav a věk adekvátní. |
Můj nejdražší Jaksi,
na tento svůj krátkozraký výrok si vzpomeň za pár let...
Mimochodem, v Malé Fatře jsem nikde, ani v bezprostředním okolí lanovky žádné poházené odpadky nezaznamenal. A myslím, že bych si všiml, protože to je věc, která mi strašně vadí. |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 6:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Ja cha cha cha cha. Tak to asi neznáš lidi, protože nejvíc líní odnést si svoje odpadky jsou právě ti, pro které je to nejjednodušší. Navíc bez té lanovky by tam těch lidí pravděpodobně přišlo mnohem méně, tedy i mnohem méně těch čuňat. Takže takhle souvisí smetí a lanovka.
Nezavřu se do 4 stěn, ale budu dělat to, na co stačím a co je pro můj stav a věk adekvátní.
Editace Waky, 24.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 5:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Kdo nemá síly, předpoklady, nebo se neumí chovat, ať jede jindy, nebo ať sedí doma. |
Nejdražsí Jaksefurte,
demagogicky směšuješ různé problémy. Nevím, co má lanovka společného s tunami odpadků??? Ty po sobě zanechávají spíš pěší turisté, kteří jsou líní donést smetí do koše. Za to lanovka opravdu, ale opravdu nemůže...
P. S. Až budeš starší a nohy Ti již nebudou tak dobře sloužit, uzamkneš se do čtyř stěn a nebudeš vycházet? Není lepší se i v takovém případě pokusit alepsoň o nějakou aktivitu? |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Drahý Barte:
A já zas tvrdím, že hory jsou jenom pro pořádný lidi.
Proč by se k vůli masňákům, kteří za sebou zanechávají jen tuny odpadků, svátečním výletníkům a starším osobám, které pak vyhledává horská služba, nebo rodičům s dětmi, kterým by v přiměřeném věku pohyb vůbec neuškodil a v nepřiměřeném by se do hor neměli pouštět, měla hyzdit krajina, to opravdu nechápu. Kdo nemá síly, předpoklady, nebo se neumí chovat, ať jede jindy, nebo ať sedí doma. |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | To ne, ale myslím, že nepřítomnost lanovky a jiných civilizačních výdobytků by je právě odfiltrovala sama.  |
Byla by to krása, mít tak hory jenom sám pro sebe... Asi se budeš muset smířit s tím, že nejsi na světě jenom ty a že každý člověk cítí jinak, má jiné požadavky, jiná přání, jiné preference, jiné možnosti a schopnosti... |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Bart napsal: | Že bys začal lidi u vstupu do hor třídit na ty, kteří tam mají, a na ty, kteří tam nemají co dělat?  | To ne, ale myslím, že nepřítomnost lanovky a jiných civilizačních výdobytků by je právě odfiltrovala sama.  |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Hlavně včetně těch, kteří tam vůbec nemají co dělat. |
Že bys začal lidi u vstupu do hor třídit na ty, kteří tam mají, a na ty, kteří tam nemají co dělat?  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já myslim, že IN je momentálně bez veverky.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: Proč bys ji sundaval? Veverčí kožich zahřeje a hodně zakryje.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Martin: No, tak jsou v jeho blízkém okolí, veverky mají velký akční rádius, já bych je nepodceňoval...a na žaludy a jejich detekci mají vyvinut speciální smysl  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Martin: Myslíš tu žaludožravou veverku, která má své oblíbené útočiště kolem Šáreckého údolí?  |
Nebušice jsou součástí Šáreckého údolí?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Martin: Myslíš tu žaludožravou veverku, která má své oblíbené útočiště kolem Šáreckého údolí?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Což mi připomíná, že sem zapoměl sundat veverku.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Na Sinaji jsou leda syslové a supi. V tom se Sinaj až tak neliší od jiných nik .
Nick _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
Naposledy upravil Nick Guest dne čt září 04, 2008 6:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 12:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nejlépe dosáhnout vrcholu s desaterem medvědů, zajíčků a koloušků, že?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bart napsal: | Jo, byla by to krása, kdyby se v létě na horách místo kolon otravných cyklistů potulovali jenom lišky a medvědi, v zimě místo lyžařů srnci a zajíčci... |
... a šukézní koloušci
Ale jo, souhlas. Když hory tak bez civilizace. To můžu.  |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 8:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Honza napsal: | Waky: Když jsem ten seznam četl, skoro jsem si začal myslet, že bydlíme ve stejném bytě. Až na tu podestýlku hlodavců bych to mohl zkopírovat. Sakra, proč už někdo nevymyslel samoúdržbový byt ?
|
Myslím, že v tom popisu může nepoznat svůj vlastní byt leda bezdomovec nebo ten kdo bydlí v hotelu.
Honza napsal: | Mysleme i na ty, kteří nemají dost sil a odvahy vyšplhat se až k oblakům vlastníma silama.
|
Jako třeba ty, Bart a jiní dvacetiletí kmeti? To je jenom vtip. Doufám že se kolem toho zas nezačne dělat dusno až peklo.
Honza napsal: | Jaksefurtmenovat?: Klíďo přijeď, kobra už má hlad.  |
Nebudu pro ni trochu velké sousto? Nerad bych aby se ti udávila. Navrhoval bych se spíš jako krmení pro krokodýly, ti jsou pokud vím schopni si potravu uschovávat delší dobu.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|