|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 23, 2009 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
aartex tester

|
Předmět: |
|
|
bias napsal: | Ahoj kluci, vsem dekuju za reakce.
No, krome sperma banky v cizine anebo "kluka" s sebou na kliniku to opravdu mozne neni.My urcite chceme, aby otec hral roli otce v zivote ditete. Nehledame jen darce
Jen jsme to zkusily
Mejte se a diky |
Vypada to, jakoby jste to tu už vzdaly. My s partnerem (k+k) prave uvazujeme, ze prave tento model rodicovstvi by nam nejlepe vyhovoval. Radi bychom se zesli a popovidali na toto tema. Mozna se nam zadari se shodnout. |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bias tester
|
|
|
Ahoj kluci, vsem dekuju za reakce.
No, krome sperma banky v cizine anebo "kluka" s sebou na kliniku to opravdu mozne neni.My urcite chceme, aby otec hral roli otce v zivote ditete. Nehledame jen darce
Jen jsme to zkusily
Mejte se a diky |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
|
|
Pokud vím, tak české zákony umělé oplodnění lesbám neumožňují. To je další nepříliš viditelná bitva, kterou je potřeba vybojovat. Vím, že třeba ve Švédsku to zákon umožňuje, ale u nás ne. Tím pádem holkám nic moc jiného nezbývá s tím, že vždycky bude záležet na tom, jak budou obě strany rozumné a jak se dohodnou - vždycky tady bude nebezpečí, že si ta která strana bude dělat nároky na dítě nebo na alimenty, i když se na začátku domluvili jinak, a navíc bohužel nebiologické matce k dítěti nebude přiznán absolutně žádný právní vztah. Holky jsou na tom ale pořád líp, než když by chtěl dítě gay, že ano. Taky holkám držím palce. |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Hodně štěstí holky.
Co umělé oplodnění? Přecijen... tohle rodičovství skýtá dost rizik. Otec se na dítě upne, rozhodně já bych se tedy uplnul, a může z toho být kopa trablů na všechny strany. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 2:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
Předmět: A co by ne? |
|
|
Myslím, že když bude otcem gay/pár gayů, má to řadu výhod. A když už je řeč o filmu, vřele doporučuju australský dokument Dvě matky a otec, který vydal na DVD Jeden svět/Člověk v tísni. Krásně to ukazuje i ta právní a jiná úskalí. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 8:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Já taky nevim, proč si jako otce nehledají někoho normálního.
A to se holky nebojíte následných eventuálních právních komplikací a tahanic o dětičky?
Já bych před sebou viděl hned ten nejhorší scénář, kdy se pár lesbiček tahá s párem gayů o právo vychovávat společné dítě. To je úplnej námět na film. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 2:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin: 3-4 nebo 13-14?  |
Já vim, že TY zastáváš názor, že rozdíl 10 let je tragedie, ohavnost, atp. Což ostatně můžeme dovodit z tvého portfolia. Ale takhle sem to nemyslel.
Ale já to myslel tak, že se necítím na to, bejt permanentně doma s někym, kdo potřebuje přebalovat cirka ob 3 hoďky. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 1:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Adam "zapomněl" uvést sám sebe jako příklad té ztroskotanosti.
Martin: 3-4 nebo 13-14?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Což o to, já bych o tom i uvažoval (popravdě ještě uvažuju), ale já se na malinký dítě ještě necejtim. Spíš tak 3-4 roky starý. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Adam napsal: | Za deset let bych o tom uvažoval. ... než naslepo zabrousit do temných vod webu obydleného vesměs panoptikálními existencemi v různém stupni ztroskotanosti, rozkladu (platí jen pro brighta) a mumifikace (platí pro změnu jen pro manuela)? |
Za 10 let už budeš taky patřit mezi panoptikální existence v různém stupni ztroskotanosti, rozkladu a mumifikace. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
No teda
Za deset let bych o tom uvažoval. Teď jsem ještě mládě.
Holky, nechci vám do toho kecat, ale není lepší poprosit nějakého kamaráda, než naslepo zabrousit do temných vod webu obydleného vesměs panoptikálními existencemi v různém stupni ztroskotanosti, rozkladu (platí jen pro brighta) a mumifikace (platí pro změnu jen pro manuela)? |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bias tester
|
Předmět: Tehotenstvi - hledame otce |
|
|
Ahoj kluci,
s pritelkyni planujeme mimco, tak za rok, ale rady bychom se zacaly jiz ted seznamovat a otukavat se s potencialnim otcem/otci .
Je nam kolem 30ti let, uz jedno piskle mame (6 let), takze vime, do ceho chceme jit .
Kdybyste nekdo mel zajem, sam nebo v paru, budu rada, kdyz se ozvete.
Rady bychom, aby otec mel v roli ditete urcitou roli, ale pokud to tak nepujde, tak nepohrdneme ani "kamaradstvim".
Diky,
mood.bias@gmail.com
Klara |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|