|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá září 26, 2008 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: |
|
|
Martin: takže přirozeně vypadá jen ten, kdo od dětství sportoval? Já ale znám dost dětí, o jejichž sportovní aktivitě se dá s úspěchem pochybovat, ale přesto nevypadají, že by se jim svalová hmota nedostávala. |
|
|
|
|
 |
čt září 25, 2008 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
čt září 25, 2008 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No právě to je problém toho nedostatku pohybu, zřejmě už od dětství...
EDIT: Nehledě na to, že ochablé břišní svaly ti neskutečně kurvěji páteř. _________________ You have trapped me in your trap of logic!
Naposledy upravil Martin dne čt září 25, 2008 10:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt září 25, 2008 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
citace: | Jojo, nežrat a cvičit |
Připouštím, že pohybu moc nemám, ale zase na druhou stranu rozhodně nežeru, a to jak co do objemu tak co do složení (např. sladkosti poměrně zřídka). Vůbec nevypadám tlustě, spíš naopak (člověk by řekl, že mě někdo trápí hladem), jen břišní partie se tomu trochu (ne nějak přehnaně) vymykají. Jenže co by u jiného zapadlo naprosto bez povšimnutí (maličko zvětšený objem v pasu má snad každý), začíná (podle mého pocitu) u mě už pozvolna kontrastovat s ostatními vychrtlými částmi těla.  |
|
|
|
|
 |
čt září 25, 2008 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
čt září 25, 2008 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Na to existuje univerzální rada. Necpat se jako prase, a/nebo cvičit. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 24, 2008 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
solok napsal: | Škoda že se toto téma nejmenuje spíš "Jak shodit pneumatiku". |
souhlas ale ne tak vážně... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
st září 24, 2008 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Škoda že se toto téma nejmenuje spíš "Jak shodit pneumatiku". |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
theby napsal: | mam se nechat dobrovlne "vypedofilovat" místnim farářem před vlastnim otcem?  |
Ideální by bylo, kdyby tvůj otec byl silně věřící. Tak i tak se nech vyefebofilovat farářem.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
mam se nechat dobrovlne "vypedofilovat" místnim farářem před vlastnim otcem?  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Léčba šokem bývá nejlepší.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | theby napsal: | A víte kolik na malé vesnici běhá po dvacáté hodině pedofilů? ani na prstech se to nedá spočítat... |
No, jestli tam máte pana faráře....  |
a nejen jeho ale i tak... dyk uz mi bylo 15 takze je to skoro omezování osobní svobody navíte jak se léčí paranoia? _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
theby napsal: | A víte kolik na malé vesnici běhá po dvacáté hodině pedofilů? ani na prstech se to nedá spočítat... |
No, jestli tam máte pana faráře....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
A víte kolik na malé vesnici běhá po dvacáté hodině pedofilů? ani na prstech se to nedá spočítat... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nebo nedejbože invaze veverek  |
No, v Saint's je ta invaze veverek asi nejpravděpodobnější.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 09, 2008 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Nebo nedejbože invaze veverek  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po září 08, 2008 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To theby: |
|
|
Ona by totiž mohla v nestřežené chvíli po 20 hodině přijít třetí světová válka, nebo invaze alienů.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 10:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
no já mám zase problém mezigenerační... moji postarší rodiče skrátka nevěří že i po dvacáté hodině je venku s partou relativně bezpečno vlastně jsme na téma srazu měli diskuzi cca. před dvěma lety... uvidíme jak se to vyvine na té střední... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Taky doufám, že už vytáhnu ten svůj línej zadek na některej ze srazů... stydim se za svou demenci , která mi vždy dílem náhody, osudu, záměru, práce nebo volnočasových aktivit zabrání... tsss...
Co se týče fyzičky, každému co jeho jest, tedy nepřepínat se a zacvičit si, pojezdit něco metrů na kole nebo vyrazit na pěší, pít dost vody, vynechat žraní na noc, mít hojný snídaně, pravidelně jednou za dvě tři hodinky něco slupnout po malejch dávkách... a pak jde všechno snáz _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
cca za tyři roky tě přídu navštívit, ale doufám, že se poznáme dřív na nějakém ze srazů btw: na udržení ehm současného tělesného stavu je nějaký doporučený počet třeba kliků? _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Většinou ne, to dělaj naši personalisti z on-site servisu:)... máme onsajťáky v HP, IBM atd.
Já jsem recruiter, to znamená hledám na IT místa lidi a naopak:). S tím souvisí i pohovory za účelem zjištění jejich osobnosti, charakteru a v neposlední řadě schopností a potenciálu:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
mhm zahřání na provozní teplotu... vajíčka, tvaroh... no tak to teda vyprubuju... co se týče toho IT personalitování to spočívá konkrétně v čem? pomáháš ITákům řešit mindráky?  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
...mléko, soja, sýry, tvaroh:)
theby: Strečink je počeštěno http://www.squashnet.cz/squash-stretching.html např. Prostě protáhnutí se před cvičením, aby se svaly, vazy, šlachy dostaly do provozní teploty, uvolnily se a byly méně náchylné k úrazu:)
Jj, byl jsem IŤák, teď jsem personalista přes IŤáky )) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 4:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Kde? Maso, vajíčka, luštěniny... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
máslo napsal: | Zjednodušeně základ je žrát tu bílou mrdku a zbytek už se poddá  |
bíkoviny? s bílou mrdkou doslova problém nemám ale kde se vyskytujou nejvíc? matně si vzpomínám na energetické hodnoty z loňska, ale o bíle mrdce nic  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Zjednodušeně základ je žrát tu bílou mrdku a zbytek už se poddá  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Jon Sníh napsal: |
Já osobně řeším spíš problém jak pár kilo dát dolů, kdybych dal tak 5-6, jsem spokojen. |
AjTý co? řešíme podobnej problém... a co se zbytku článku týče mohl by jsi to nějak rozepsat aby to bylo mehm česky např pojem strečing mi nějak neleze do hlavy... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Už to tady zaznělo, chce se to dát do kupy s někým, kdo v tom chodí, a s ním chodit do posilky.
Prioritní je změnit stravu, zásobovat se dostatečným množstvím bílkovin, v jistě daných množstvích k váze, dbát na jejich složení a kvalitu, a samozřejmě cvičit, ovšem nezapomenout:
1. strečink před cvičením
2. tekutiny, ionťáky, při cvičení v pauzách
3. specifické tyčinky, musli apd. na rychlé doplnění cukrů a kvalitní cereální složky
4. větší váhy a námahy (tzv. cvičení svalů na objem) klidně po menších počtech, než poněkud méně žádoucí velké série, s malými váhami (tzv. na vyrýsování).
Já osobně řeším spíš problém jak pár kilo dát dolů, kdybych dal tak 5-6, jsem spokojen. Co ale nemá slysl je bojovat proti své základní konstituci. Chce to konzultovat s odborníkem, přímo, který vypočítá hodnoty bazálního metabolismu a doporučené denní dávky kalorií a složení stravy.
Je to velká věda, nějakou dobu jsem se do toho snažil proniknout, když jsem více cvičil, navíc spolubydlící na koleji na VŠ byl na vedlejšák trenér v posilce, i ten mi pomohl.
Hlavně nepřeceňovat své síly, a chodit cvičit s týpkama, co se uměj vyhecovat a motivovat, všechno je pak snazší. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak tohle teda už fakt nějak moc neřeším. Jasně že mě současný stav sere, ale kdyby mi měl tenhle mindrák zůstat ještě další roky, našli byste mě viset ze stropu s nohama vysoko nad zemí. |
|
|
|
|
 |
po říjen 09, 2006 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: být se sebou spokojení, ne chemii, které máme tak dost |
|
|
Kruci, proč si stěžujete.
Důležitý je, abyste se cítili v pohodě, ne?
Já teda mám 57/176, což je podváha, ale sice su hubeňour, ale příroda mne holt tak obdařila a já si prostě nemíním stěžovat.
Prostě neustále poslouchat, jsem tlustej, nebo hubnej,
prostě důležité jue, jaky máte styl. vaše strava, sport a duševní hygiena.
/aktivní a pasivní opočinek/
Ale že ste tencí, dláš něco proto, že cvičíš, tak to je dobře.
Ale cpat se nějakyma sračkama chemickýma, to není příliš to pravé ořechové.
To teda nevím. to by byla škoda, má to vedlejší učinky a tak, že? _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|