|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po únor 02, 2009 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | absolutně sem nepochopil, co tím chtěl básník říct..  |
Básník tím chtěl říct, že recept na krizi nemají, proto řeší výuku dějepisu.  |
|
|
|
|
 |
po únor 02, 2009 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
st leden 28, 2009 1:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Donald (ne Rumsfeld) |
|
|
Mě teď vrtá hlavou, proč K. Č. Donald mluví vždycky nosovkama
A taky proč je jeho heslem "Na charitu nedávám, od charity neberu!"  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 28, 2009 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Kačer Donald |
|
|
Já myslím, že by to chtělo důkladnou lustraci kačera Donalda.
Nikdy neškodí vědět, co kdo dělá, když ho ostatní nevidí
Doporučovala bych obrátit se na soudruhy křesťany v Polsku, ti mají bohatou praxi s lustracemi různých komiksových postav.
Takovou důležitou věc nesmíme, soudruzi, zanedbat, to by se nám potom podvratný živel rozlezl úplně všude
....
Polští soudruzi katolíci by mohli mít obzvláštní zájem na lustraci podezřelého kačera, když dělá ostudu celé Kaczeří rodině. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st leden 28, 2009 12:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, to je vidět na co myslíš. Si normálně suší pera, ne?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út leden 27, 2009 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: kačer Donald |
|
|
Proč kačer Donald pokaždé vychází ze sprchy s ručníkem omotaným kolem pasu, když normálně chodí dole bez?  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 02, 2008 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Fůůůůůůůůůůůůůůůůůůj! |
|
|
Já nevěděl kam to tak rychle dát, ale fůůůj, fůůůj, fůůůůůůůůůůůůůůj! Hnus, jdu si vymejt oči borovou vodou.
http://www.youtube.com/watch?v=dgmTuH7w40w _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st říjen 22, 2008 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | Hmm, všichni si tu vyhráváte a mě zatím jen furt jen cpou V.I.A.G.R.A a slibují, jak bude my girlfirend happy.  |
Nebuď z toho smutnej, statisticky je mnohem pravděpodobnější, že ty budeš mít happy girlfriend, než že my z tý výhry uvidíme jedinej cent.  |
|
|
|
|
 |
út říjen 21, 2008 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
On ten prostší titul bývá méně komický, a více děsivý.
EDIT: On Haile Selassie měl také zajímavé tituly.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út říjen 21, 2008 2:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Teta Wiki zapomněla. Kdyby to nebyl takovej vrah, mohl být úspěšným komikem. Zejména mě zaujal jeho titul: Pán všech šelem (resp. bestií) světa a ryb moří a dobyvatel Britského impéria v Africe obecně a v Ugandě zvláště. Myslím, že v tomhle ohledu byli generalissimus a Führer naprostí žabaři. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út říjen 21, 2008 2:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Hmm, všichni si tu vyhráváte a mě zatím jen furt jen cpou V.I.A.G.R.A a slibují, jak bude my girlfirend happy.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út říjen 21, 2008 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Zapoměl jsi, že Dada byl i Skotský král.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út říjen 21, 2008 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nejsi ty přízeň od neopakovatelného His Excellency, President for Life, Field Marshal Al Hadji Doctor Idi Amin Dada, VC, DSO, MC, Lord of All the Beasts of the Earth and Fishes of the Seas and Conqueror of the British Empire in Africa in General and Uganda in Particular?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 20, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Z toho si nic nedělej, já mam v Ugandě 20 000 000 USD...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po říjen 20, 2008 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Ověřit si, že je tvoje emailová adresa platná a aktivní, aby ti na ni mohli začít zasílat tuny spamu. |
|
|
|
|
 |
po říjen 20, 2008 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: co to po mně vlastně chtějí ??? |
|
|
From: NOTIFICATION <lewistherich>
To: undisclosed-recipients:
P.O. Box 1010, Liverpool, L70 1NL UNITED KINGDOM.
(Customer Services Department)
Jsem rád, abychom Vás informovali, že Váš email byl úspěšný pro Grand
Cena 200.000-britské libry šterlinků v draws.Your naší poslední e-mail
Adresa spojené s ticket number: ukhj/z85425 s výrobním číslem 087541u
vyvodila štěstí čísel:
(04-65-85-27-44-95) ze Bonus číslo 14
Jste upozorněni na to, aby tyto informace poslat na váš pohledávkách
Agent
s cílem usnadnit uvolňování prostředků na vás.
1. Celé jméno, 2. Stát, 3 kontaktní adresa, číslo 4.Telephone, 5.
Faxové číslo, 6.Marital Stav, 7.Occupation, 8.Date narození, 9. Sex,
10.Winning email
Kontaktujte náš důvěrník agent na: oluehiagentfrank@yahoo.com
S úctou,
Online koordinátora. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
TXB: Tu pusu samozřejmě nechci, to bych Máslovi nemohl udělat (navíc mě teď poslední dobou trápí herpes viry 1 (aspoň předpokládám že 1 ) - takže má ústa nejsou na líbání příliš lákavá)
Brighte: Prosím tě jakým argumentům bych mohl nerozumět? vždyť žádný nepoužil. Poučování a opravování není argument. Trvám na tom, že do diskuse ničím nepřispěl.
Adame: Ti černoši mě začali taky zajímat . |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
thyratron uživatel
|
|
|
máslo napsal: | thyratron napsal: | resp. že komprimace jaksi nemá u modemu smysl | Pokud vim, tak se u modemu komprimace přenosu používá a u mobilních připojení se tím výrobci vyloženě chlubí, protože je pak ten net při načítání textových souborů (HTML) výrazně rychlejší. Ale to jen tak na okraj.
|
Jistě, komprimace může být jako nadstavba nad modem, dostatečně perverzní technologie by ji mohla integrovat přímo do modemu (viz historické V42 a podobné). Předpokládám že se shodneme alespoň na tom že komprimace je u modemu funkcí zbytnou, kdežto modulace funkcí nezbytnou.
Komprimace však není tím na co by bylo moudré se zaměřovat při řešení problému jak zrychlit EGPRS.
Kterým komprimačním algoritmem se chlubí výrobci EGPRS modemů ? Proč potom existují různé SW akcelerátory které ovšem komprimují na poněkud vyšších vrtsvách než je modem ? (www.cproxy.com)
A proč TMobile nabízí/nabízel komprimační řešení jako nadstavbu nad GPRS (překvapivě mimo modem) ? http://www.google.cz/search?hl=cs&q=%22software+GPRS+Speed+plus%22&btnG=Hledat&lr= |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
thyratron napsal: | resp. že komprimace jaksi nemá u modemu smysl | Pokud vim, tak se u modemu komprimace přenosu používá a u mobilních připojení se tím výrobci vyloženě chlubí, protože je pak ten net při načítání textových souborů (HTML) výrazně rychlejší. Ale to jen tak na okraj.
Já jsem to bral jako rétorické cvičení . Ono už z toho prvního příspěvku je jasné, že jsem se přepsal, protože v první větě jsem mluvil o modulaci . To je ostatně i důvod, proč už jsem pak tu diskuzi přecházel. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
thyratron uživatel
|
|
|
Nikom napsal: | Bavíme se ještě stále o mobilním internetu, předpokládám-li správně. Samozřejmě vůbec nerozumím v čem se vede spor, vede-li se.
Chci jenom říct, že kdybych už neseděl, patrně bych si z borečka, kterej si sem nakráčí, ničím nepřispěje do diskuze, hází machry s nějakým certifikátem a jeho jedinou ambicí je dokazovat, jak je v této sešlosti výjimečný, sedl na prdel. Možná bych nemohl ani popadnout dech, naštěstí moc nedýchám, protože to tu pěkně zavání samolibostí. |
Myslím že informace o certifikátu byla naprosto přiměrenou reakcí na informaci "mám z toho zkoušku".
2Ostatní uražení a potrefené husy: Zbytek jsou hysterické reakce na mé naprosto neškodné upřesnění že modulace a komprimace je něco jiného, resp. že komprimace jaksi nemá u modemu smysl. Obhajobu že šlo o "zjednodušení" pro laiky neberu, protože pro laika jsou termíny "modulace" a "komprimace" srovnatelně vzdálené, tudíž se o žádné zjednodušení nejedná. Proto jsem pojal podezření že se jedná o neznalost či povrchní znalost a dovolil jsem si to opravit. Stačilo to přejít mlčky nebo kývnutím a ne se snažit křečovitě dokazovat že jsem mimo. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... především, pokud zrovna nemáš opar.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Manuel: Je to bohužel nepřenosné  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
TXB: No to bys měl másla radši určit (=náhodou vylosovat) rovnou jmenovitě, protože jinak se vystavuješ riziku, že to právo třeba někomu postoupí.
Adam: Už jsem to skoro vytěsnil, ale teď myslím, že bys to měl objasnit. Začíná mě ujídat po kousíčkách zvědavost. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej: Tyto zákony mě vskutku nezajímají. Fyziku jsem jako spoustu jiných předmětů úspěšně boycottoval.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to Tomáš |
|
|
Tomáš napsal: | Vrtá mi hlavou, proč Adam píše na svém iboys profilu, že nemá rád rozjívené černochy..? |
Tomáš napsal: | Jo, tohle vlákno jsem nezaložil ,aby se tady usadila IT lůza, ale aby lidé řešili nechutné pikantní detaily ze svého sexuálního života (resp. jeho nedostatku). |
Až teď mi docvakávají nepěkné souvislosti.... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright: No, Kirchhoffovy zákony jsme ve škole brali, takže samozřejmě vím, že se týkají elektřiny, ale leckterý němčinář by je hledal spíše v oboru pohřebnictví (až na to zdvojené f)  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Měls vidět mého homosexuálního fyzikáře na gymplu, když tuhle větu (jejíž pronesení si studenti každého ročníku vyžádali) přednášel s nefalšovaně znechuceným, pohoršeným a opovrhujícím výrazem  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Ano, někteří vyučující opisují rektanci cívky frází:
„Cívka jako dívka - napřed napětí, pak proud“
Bohužel jsem dost natvrdlej, zvlášť co se týká heterosexuálního vulgárního humoru, tak jsem dlouho nechápal, čemu se spolužáci tak hihňají.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Honza: náhodou, Kirchhoffovy zákony o odporech se dají dst dobře aplikovat i na lidi  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Jo, tohle vlákno jsem nezaložil ,aby se tady usadila IT lůza, ale aby lidé řešili nechutné pikantní detaily ze svého sexuálního života (resp. jeho nedostatku). Internet do notebooku nepovažuji za dostatečně sexy téma pro své vlákno!  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|