|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt září 04, 2008 1:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: |
|
|
Tak jak to vypadá s tím pátkem? Rád bych, pokud nechytím od bratra tu virózu, přitáhl i svojí personální fag hag. Už jí to slibuju strašně dlouho.
Brighte, rekapitulaci! |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | máslo napsal: | *) Naopak je to důvod přijít pro ty, kteří mě nemohou vystát  |
Takoví snad neexistují, co je mi známo  |
ty hlupáčku;) |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Vůbec to nerozvádějme. Já mám jen dnes nějakou divnou náladu a nemoh jsem si pomoct.
Každopádně bys mu mohl poskytnout tu personální rekapitulaci, když už jsi tu a on o ni tolik stál. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 12:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Shmudla: Manuel tím chtěl říct, že ti to může shrnovat jedině Rausek.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Shmudla napsal: |
Já jsem spíš myslel jestli mi to může někdo shrnout, abych si to nemusel shrnovat sám. |
Všem se velice omlouvám, ale vzpomněl jsem si na masařku.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
máslo napsal: | *) Naopak je to důvod přijít pro ty, kteří mě nemohou vystát  |
Takoví snad neexistují, co je mi známo  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Tenhle čas se mi nehodí (a je jedno, že je uprostřed týdne). Ale bez mé přítomnosti se to tam jisto jistě s přehledem obejde* .
*) Naopak je to důvod přijít pro ty, kteří mě nemohou vystát  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak já se i přes moje velké studijní vytížení nejspíš zastavím, snad kvůli tomu srazu nerupnu u státnic... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
bright napsal: | Shmudla: Viz níže uvedená doznání. Ostatní váhají a váhají a možná přijde i kouzelník. |
Já jsem spíš myslel jestli mi to může někdo shrnout, abych si to nemusel shrnovat sám. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
jj, kdo nezkusil, neuvěří |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
TXB napsal: | Možná by to chtělo vlažnou vodu, froté ručníky, nebo kluka, .. |
Již jsem zde něco podobného méně decentními slovy též doporučil, ale byl jsem poučen, že uspokojení nízkých pudů problém neřeší. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Shmudla: Viz níže uvedená doznání. Ostatní váhají a váhají a možná přijde i kouzelník. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
TXB: Kdepak, to nebylo namířeno jen proti tobě. A ano, inhaluji právě kočičí hovínka z igelitového pytlíku (lepší fet jsem ještě nezažil), která ze mě dělají mnohem agresivnějšího člověka... Promiň, začnu chodit na odvykačku. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Tomáš: V první řadě to není hádka, ale klidná diskuse A v té druhé - po třetí opakuju, že bych nepřijel v jakýkoli den v týdnu a jen poukazuju na fakt, že zmíněný termín může být pro některé osoby nevyhovující. To snad ze Spolany začal unikat nervový plyn a k tomu se přidal severní vítr, že jste všichni tak popudliví? Možná by to chtělo vlažnou vodu, froté ručníky, nebo kluka, ale hlavně se nečilte, není to dobré na srdce  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Takže toho 5.9. kdo přijde? |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Tohle vaše hádání mě vážně nebaví Není nic jednoduššího, než, když ti nevyhovuje současný termín srazu, zorganizovat ten příští sám... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Prostě takový termín diskriminuje pracující mimopražany. Ber to jako určitou formu mé buzerantské deformace - pokud cítím diskriminaci (byť se mě přímo netýká), ozvu se. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Pozn. + výjezdní zasedání ? |
|
|
TXB napsal: | Proč bych se měl cítit dotčen? Mně je jedno, jestli nepřijedu ve středu, nebo v pátek  | Pak nechápu smysl tvého příspěvku z so srpen 30, 2008 8:41 pm: "Ne že bych se plánoval tohoto srazu účastnit, ale vůči mimopražákům jsou srazy v pracovním týdnu docela bezohlednost..." Nikdo z mimopražských podobnou nevoli jako ty neprojevil. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | Pokud se tím cítíš dotčen, je mi to vskutku líto. |
Proč bych se měl cítit dotčen? Mně je jedno, jestli nepřijedu ve středu, nebo v pátek  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Přemýšlím, co nastane dřív... jestli druhý příchod Krista nebo že chytneš od otevřeného ohně. |
No, dávám si cigaretu, takže si naleju Napoleona, ať ten efekt podpoříme.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Přemýšlím, co nastane dřív... jestli druhý příchod Krista nebo že chytneš od otevřeného ohně. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Technická!!! |
|
|
bright napsal: | Čím dřív, tím líp.  |
Tak a teď sem se zašprajcl, takže dřív, než před druhým příchodem krista s mým odchodem nepočítej! A vidíš, co jsi způsobil!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Čím dřív, tím líp.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | nikdy a nikdo nestanovil, že by srazy byly určené výhradně pro určitou skupinu členů - nakopak jsme se snažili místo i termíny volit tak, aby se všech setkání mohlo účastnit maximum zájemců a to bez ohledu na bydliště. Je nějaký racionální důvod to měnit?  | To nikdo nepopírá. Nikdy nikomu se účast neodpírala, ale naopak se snažilo vyjít vstříc většině. Pokud to bylo na mně, termíny jsem vždy volil po zjištění časových možností co největšího okruhu lidí. Nicméně, z mimopražských vím jen o tobě, že se ti to nikdy nehodí v pracovní dny, a současně vím, že se v tomto roce neúčastníš téměř žádných srazů (což jsi ostatně potvrdil v případě nadcházejícího srazu - viz níže), takže nevidím rozumného důvodu, proč ho organizovat podle tebe. Pokud se tím cítíš dotčen, je mi to vskutku líto. Z Pražáků vím jen o jednom, který by teoreticky chtěl někdy na sraz dorazit a kterému se to hodí naopak jen v pracovní dny, protože o víkendech jezdí z města. Zavděčit se každému nelze, a proto přiznávám, že když se svolávání neujímá nikdo jiný, navrhuju termíny v poslední době zpravidla podle svého volného času a ostatní buď mohou nebo nemohou.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | I kdyby byli někteří ve skutečnosti jen z poloviny tak otravní jako tady, pořád je to na mě moc.  |
Nee, ti neotravnější jsou ve skutečnosti docela přítulní a například moje přítulnost přesáhla míru akceptovatelnou pro většinu, takže se raději srazů účastním jen občasně
Ad lokace - prvních dvanáct měsíců jsem se účastnil prakticky všech pořádaných srazů včetně prvního v Martinicích (+ výletních a pražských) a nikdy a nikdo nestanovil, že by srazy byly určené výhradně pro určitou skupinu členů - nakopak jsme se snažili místo i termíny volit tak, aby se všech setkání mohlo účastnit maximum zájemců a to bez ohledu na bydliště. Je nějaký racionální důvod to měnit?  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin: S takovýmihle návrhy se roku 2013 rozhodně nedožiješ.  |
2015, strýčku fido.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: S takovýmihle návrhy se roku 2013 rozhodně nedožiješ.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Technická!!! |
|
|
Já bych měl návrh, aby přišlo co nejvíc lidí, a ti, co se někoho, nebo všech, bojí ať si vezmou kasser, kudlu, vodní pistolku, nebo kýbl ledu.
PS: případně můžu zapůjčit tu kudlu
PPS: když příjde víc lidí, je menší pravděpodobnost, že se budete muset bavit s někym, s kym o to nestojíte. Hau, domluvil jsem. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Už se perou?
(a máš to zpět, brighte)  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
No a právě na tyhle plky já nejsem vůbec zvědavej.
Mám pocit, že někteří lidi místo aby hledali společnou řeč a společná témata mají zájem spíše jen o hledání a prohlubování neshod a neskutečně je baví se v nich pitvat.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|