|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út září 02, 2008 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
Waky: Když jsem ten seznam četl, skoro jsem si začal myslet, že bydlíme ve stejném bytě. Až na tu podestýlku hlodavců bych to mohl zkopírovat. Sakra, proč už někdo nevymyslel samoúdržbový byt ?
Lanovky: kdybych si mohl vybrat, tak radši horu bez lanovky, bez lidí, bez kiosků, ... ale když už někde lanovka musí být, tak ať je hezká. Mysleme i na ty, kteří nemají dost sil a odvahy vyšplhat se až k oblakům vlastníma silama.
Jaksefurtmenovat?: Klíďo přijeď, kobra už má hlad.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Bart napsal: | V naší domácnosti by arogantní trdlo nemělo šanci.  |
To je mi jasné, dvě stejné povahy se nesnášejí.
Waky: Nooo, na oběd bych zašel, ale to ostatní mě nenalákalo. Já jsem řek bydlet a ne posluhovat. |
Mohl by ses představovat slovy: "Jsem váš strýc Baloun, mám vás rád, a budu v vás žít." _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Neatraktivní domácí práce |
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Já jsem řek bydlet a ne posluhovat. |
Hmmm, tak mi to neprošlo. Koneckonců se to dalo čekat
Jaksefurtmenovat? napsal: | ... to ostatní mě nenalákalo. |
Chápu. Mě to totiž také neláká, proto to odsouvám a ty věci se štosujou  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Bart napsal: | V naší domácnosti by arogantní trdlo nemělo šanci.  |
To je mi jasné, dvě stejné povahy se nesnášejí.
Waky: Nooo, na oběd bych zašel, ale to ostatní mě nenalákalo. Já jsem řek bydlet a ne posluhovat. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Vsazené boty na cestu do Těrchové, smí gay jezdit lanovkou? |
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | No prosím, jestli mě chcete mít doma, to se dá zařídit. Stanu se putovním členem vašich domácností, každý týden budu bydlet u někoho jiného, aspoň ušetřím za nájem. |
OK.
Tomu se říká čestná nabídka - ta se neodmítá
Akutně potřebuju: vyměnit všem hlodavcům podestýlku, vymalovat dva pokoje, natřít jedny okna, umýt dvoje, vyprat všechny záclony, umýt lustry ... no, týden je dlouhá doba, když zbyde čas, je možné ještě přerovnat a vymejt všechny skříně a vyluxovat knihovnu.
Živím se momentálně zdravě, tj. brokolice, zelí, černé pečivo, pohanka atd., což skoro nikomu to nechutná, takže předpokládám, že toho ani tak moc nesníš, a navíc je to levný, takže část těch poživatin na Tebe klidně obětuju, abys nezkolaboval hlady s byl schopen celý týden vykonávat ty výše vyjmenované práce.
Fajn, to vypadá výhodně  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen
Naposledy upravil Waky dne út listopad 24, 2009 9:56 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|