|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: |
|
|
Honza: Promiň, zapomněl jsem, že podobně jako v záchodě, i ve fitku člověk může nalézt smysl  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Fuj, takhle ho trestat? Kdepak, umytí záchodu je ta největší rozkoš! Jak tam tou štětkou člověk zajíždí, uvědomí si, co je na světě skutečně důležité... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Rainbow: Zkus barterový systém pomoc v domácnosti za jídlo, event. za sex.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
to je tedy pěkný neriad  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
Keby ten moj umyl kupelnu (a pod.), tak by som sa potesil. Uz ked si po sebe umyje riad, tak to je velky vykon... |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom: Napadají mě hned tři tělesné tekutiny.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
jojx: ano ano, hodné zamyšlení... A co když se to netýká jen mě? Co když jde o invazi? Budou teď všichni teplouši mýt záchody? A jak s tím souvisí konflikt v Gruzii? A proč má Madeleine Albrightová tak tlusté nohy?!
bright: Inu, a čím asi tak? _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom: Neznečistil jsi mu je náhodou?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
no jednoznačně
záchodem to začíná a co to bude příště? Znepokojivé.  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Shmudla napsal: | Tomáš napsal: | Dělá ze mě fakt, že jsem dnes umyl koupelnu a WC, teplouše č. 8? |
No jasně... kdo to kdy viděl, mýt koupelnu a WC |
Přítel by mi jinak nedal najíst Kurňa, asi jsem podpantoflák  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Tomáš napsal: | Dělá ze mě fakt, že jsem dnes umyl koupelnu a WC, teplouše č. 8? |
No jasně... kdo to kdy viděl, mýt koupelnu a WC |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Dělá ze mě fakt, že jsem dnes umyl koupelnu a WC, teplouše č. 8? _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
bright napsal: | Takové neznám, leč nevylučuji jejich občasný a dočasný výskyt. |
Aha, tak už je mi jasné, proč tu č. 8 chybělo... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
maara napsal: | 8. Spokojený podpantoflák neboli Faithful Housegay | Takové neznám, leč nevylučuji jejich občasný a dočasný výskyt. Zřejmě to bude tím, že se v rámci budování hnízda straní ostatních buzen, aby a/ si nevzpomněli, že to mimo jejich domov žije, a b/ nemuseli žárlit jeden na druhého. Jedinec z této skupiny se obvykle po čase transformuje do typu 5 a ve svém profilu na iboys si vyplní "mám vážný vztah" a "hledám přátelství a pokec".  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
maara: jo, tak takhle nějak si to představuju cca za 2-3 roky, což ale neznamená, že bych opouštěl skupinu č. 4 _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
dva takové znám... chodí spolu  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Typy gayů |
|
|
Zcela tu chybí jeden nevýrazný, leč docela početný typ:
8. Spokojený podpantoflák neboli Faithful Housegay
Snaží se budovat partnerský vztah podobně jako heterosexuální jedinci, takže:
- myje nádobí
- vytírá podlahu a myje WC
- vaří večeře
- denně nakupuje
- účastní se zdvořilostních večerů s rodiči partnera
- umí to s kladivem, pilkou, šroubovákem a dalšími "not-gay-friendly" nástroji, jinak by mu totiž "spadla chalupa na hlavu"
- občas se ožere jak prase, ale jinak pije Kofolu
- na výletě s dalšími jedinci této skupiny probírá recepty, přičemž je to strašná zábava, když jde banda kluků po vesnici a rozebírají, jak se vaří svíčková
- hlavní volnočasovou aktivitou jsou běžné radovánky - jízda na kole, plavání, cestování apod.
- když se na tom domluví s partnerem ( ), chodí i do společnosti ostatních vyjmenovaných typů (většinou oba spolu).
Prostě na první pohled se chová stejně, jako průměrný občan ČR (tj. z 48,7% muž a z 51,3% žena ) _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
čt srpen 21, 2008 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bodyia: Až tě příště potkám, nalakuju ti do začátku nehty.  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 21, 2008 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej: Jsi jasná trojka. Až na to nealko.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 21, 2008 3:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
To je nějaká divná kategorizace, připadá mi, že ani částečně nespadám vůbec nikam, leda tak možná trochu do skupiny 4  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út srpen 19, 2008 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright: náhodou některé pravdy jsou docela zábavné  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út srpen 19, 2008 10:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom: Pravda bolí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 19, 2008 10:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | Nikom: Jsi jasná čtyřka s náběhem do jedničky a dvojky.  |
Ok, koledoval jsem si o to, ale stejně seš ŠMEJD a špatnej člověk, kterýho kromě matky nemá nikdo rád, a navíc nemáš pravdu.  |
|
|
|
|
 |
út srpen 19, 2008 5:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bodyia: myslím, že máš smůlu, tenhle typ je dost náročný, musí se začít tvrdě trénovat už od puberty.
bright: zapomněl jsi na boa  |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
bodyia napsal: | co pro to mohu udělat? | Nebraň se své přirozenosti, smaž vše zbytečné ze svého iPodu a nahraj si tam Helenku, Haničku, Ilonku, Lucinku, Heidi, Shirley & Lizu!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Je to stejné, jako bys mě kouřil a těsně před vyvrcholením řekl "Dodělej se sám". | ROFL  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Výtečné!
Mě tedy velmi láká být jedničkou... co pro to mohu udělat? Kokteily mi pro začátek problém nedělají...  |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
To tys napsal, že to bylo ironicky! Jak jsi mi to mohl udělat? Víš jak se teď cítím? Uvědomuješ si, kolik bolesti jsi mi způsobil? Mé srdce krvácí, mé ego se válí v prachu cest. Dopřál jsi mi několik minut slasti, kterou jsi následně přetavil v bodavý pocit v mé hrudi. Hřál jsem si na prsou zmiji a ta mě teď uštkla. Ano, sám jsem viníkem, vložil jsem důvěru do člověka, který mnou ve skutečnosti pohrdá a vysmívá se mi za mými zády. Ale tohle jsem si nezasloužil. Je to stejné, jako bys mě kouřil a těsně před vyvrcholením řekl "Dodělej se sám". Je to podpásovka a nechutnost. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 18, 2008 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To mi nemůžeš udělat, to nepřežiju, na Nuseláku jsou jako napotvoru moc moc vysoký ploty...
PS: Proflák ses tu sám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|