|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: |
|
|
Jenom si nevím rady - ten tuňák prožívá evidentně vnější coming out - znamená to, že já procházím vnitřním? Protože fakticky je to vlastně naopak, ale jsem z toho tak trochu zmatený... Nerad bych mu v této těžké chvíli přitížil, ale když on zároveň tíží mě, takže bych byl rád, kdyby to vyoutování trochu urychlil (což by neměl být problém - byl naložený v oleji...) _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom: Že mu blahopřeju k vyjití z klozetu a tobě eventuelně taky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tom: Nepils ještě něco cestou?  |
Jen dva cheesburgery a doma jsem večeřel tousty s tuňákem... Ten tuňák v mém žaludku právě prochází coming outem  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Tomáš napsal: | bright: Jakožto člověk s citem pro sebekritiku, která mě opravňuje kritizovat i ostatní, říkám, že truhlíkem je každý, kdo není mnou.  | No, takhle si to aspoň nikdo nevezme osobně  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom: Nepils ještě něco cestou?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright: Jakožto člověk s citem pro sebekritiku, která mě opravňuje kritizovat i ostatní, říkám, že truhlíkem je každý, kdo není mnou.  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tom: Kdo je u tebe truhlík?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 14, 2008 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
peter napsal: | Hm, jsem rád že jsem narazil na partičku inteligentních vtipnejch lidí. |
No, díky, ale jakmile přestaneš číst jen moje příspěvky, tak zjistíš, že je tady i pár "truhlíků", takže jestli sis utvořil názor na lidi z fóra jen z mých slohových cvičení, přečti si i nějaký jiný, byť méně povedený, příspěvky...
Každopádně uměleckou, řekněme spíše estetickou, duši mít můžeš, v tom případě ti skutečně fandím. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|