|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út duben 04, 2006 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: |
|
|
zdenda napsal: | Je to jenom můj pohled, ale nebude to tím, že HT je prostě chladný, jelikož není zvyklý na podobné projevy, tak ani gay se nesnaží být k němu blíž? |
a nekterym HT ty projevy vadi..A tak se o ne ani u Ht nesnazim.a to neva, jsou tu i gay kluci  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: To Libor: |
|
|
Martin napsal: | Nevím Libore, nemám takovou zkušenost. Nemohlo by to být tím že i ty k nim jsi chladnější, protože jsou hetero? |
To ne, oni si nastavi nejakou mez, nejakou hranici..Za ni uz nedokazi a nechteji jit aja to plne respektuji:-)) _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 12:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Je to jenom můj pohled, ale nebude to tím, že HT je prostě chladný, jelikož není zvyklý na podobné projevy, tak ani gay se nesnaží být k němu blíž? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Libor: |
|
|
Nevím Libore, nemám takovou zkušenost. Nemohlo by to být tím že i ty k nim jsi chladnější, protože jsou hetero? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: I z Het kluků jde teplo |
|
|
valbo napsal: | Nevím, ale padl tu názor, že z het kluků nejde teplo.
No řekl bych, že někdy jde z HT kluků větší teplo, než z některých chladných studených homosexuálů. K tomu často namistrovaných, namyšlených zahloubaných do sebe.
Mám plno het kamarádů a jde z nich tak krásné teplo, až mne to hřeje jako kamínka.
MŃam. Taky je tam silnější přátelství mnohdy cítit. |
pratelstvi ano. I silne. Presto maji v sobe podle meho jakousi hranici na, ktere to konci..To co sala jen gay kluk...Tezko se to popisuje... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 2:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: f |
|
|
ff
Naposledy upravil valbo dne so prosinec 16, 2017 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: Já už ani nevím, co jsem chtěl napsat.... |
|
|
Aunn23Dawn napsal: | ... ale vím, že je to moje vina, že jsem vůči mnoha lidem kromě mých blízkých přátel nevraživý. Já se vůbec nedokážu bavit s jakýmkoli heterosexuálním chlapem, "něco" mi na nich nesedí a já nevím, co. Ale přehnal jsem to s těmi "blbými heteráky", někteří jsou určitě fajn a nesazlouží si to. |
Když si přečtu některé perly morálky a ducha, jimiž se odhodlají zastánci Tradice, Hodnot a Rodiny zbytečně zapatlat papír, tak se Ti ani nedivim, že je Ti z heteráčů na blití. V případě této skupiny zcela sdílím Tvůj názor (a může se jednat i o lidi, kteří tyto duchovní klentoy šíří pouze ústně a nikam je nepíšou).
Na druhou stranu doufám, že se mezi náma, heterákama, najdou i ti méně blbí
A co se týče těch chlapů - máte pravdu, z mého pohledu viděno, Vy, gayové, nejste takoví křováci, jako některý heteráči (kteří si připadají jako děsně mužní frajeři, když se chovají jak slon v porcelánu). Máte větší cit pro situaci a řekla bych sociální inteligenci. |
|
|
|
|
 |
po duben 03, 2006 10:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Já už ani nevím, co jsem chtěl napsat.... |
|
|
Aunn23Dawn napsal: | ... ale vím, že je to moje vina, že jsem vůči mnoha lidem kromě mých blízkých přátel nevraživý. Já se vůbec nedokážu bavit s jakýmkoli heterosexuálním chlapem, "něco" mi na nich nesedí a já nevím, co. Ale přehnal jsem to s těmi "blbými heteráky", někteří jsou určitě fajn a nesazlouží si to. |
Já cítím z heterosexuálních kluků v určité oblasti takový chlad. Treba i pratelstvi. Ale emocne tam chybi to teplo, ten naboj co maji tepli kluci..Premyslim o tom jestli trvanlivost vztahu neni ovlivnena komunikaci...Vis jestli cim otevrenejsi a senzitivnejsi komunikace tim kvalitnejsi a delsi vztah..Plati s vyjimkami..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne duben 02, 2006 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aunn23Dawn uživatel
|
Předmět: Já už ani nevím, co jsem chtěl napsat.... |
|
|
... ale vím, že je to moje vina, že jsem vůči mnoha lidem kromě mých blízkých přátel nevraživý. Já se vůbec nedokážu bavit s jakýmkoli heterosexuálním chlapem, "něco" mi na nich nesedí a já nevím, co. Ale přehnal jsem to s těmi "blbými heteráky", někteří jsou určitě fajn a nesazlouží si to. _________________ Aunn23Dawn |
|
|
|
|
 |
čt březen 30, 2006 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Martin napsal: | Sory, že se vám do toho míchám, ale myslím, že Aunn23Dawn měl "těmi blbými heteráky" na mysli homofobní heterosexuály, kteří argumentují, případně ani neargumentují, ale mají tu představu, jak jsou homosexuální vztahy náramně nestabilní, a vůbec to, jak to máme "všechno" jinak. |
OK, beru, asi jsem byla moc "předem ježatá"  |
|
|
|
|
 |
st březen 29, 2006 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vztahy a trvani |
|
|
Martin napsal: | Sory, že se vám do toho míchám, ale myslím, že Aunn23Dawn měl "těmi blbými heteráky" na mysli homofobní heterosexuály, kteří argumentují, případně ani neargumentují, ale mají tu představu, jak jsou homosexuální vztahy náramně nestabilní, a vůbec to, jak to máme "všechno" jinak. |
Jak, kter yvztah je stabilni. Mam dojem, ze vetsina mych pratel je ve vztahu nejmene 4 roky. Nekteri i let 7 a vsichni se chteji brat. Jen jedni vahaji. A premysli jestli nemaji jeste chvilku pockat. Az do pristiho roku  _________________ Jsem...
Naposledy upravil Libor dne pá březen 31, 2006 3:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st březen 29, 2006 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Sory, že se vám do toho míchám, ale myslím, že Aunn23Dawn měl "těmi blbými heteráky" na mysli homofobní heterosexuály, kteří argumentují, případně ani neargumentují, ale mají tu představu, jak jsou homosexuální vztahy náramně nestabilní, a vůbec to, jak to máme "všechno" jinak. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 29, 2006 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Re: Sorry, heteráci.... |
|
|
Aunn23Dawn napsal: | .... vy nás někteří nemusíte a já vás taky, co se dá dělat. |
Proč Ti vadíme všichni (heteráčové), to je něco jako kolektivní vina? Chápu, že někteří jsou na přeražení, ale nejdřív bychom snad měli zjistit, co je kdo za člověka, a pak se k němu nějak postavit, nikoliv rovnou odsuzovat na základě sexuální orientace. |
|
|
|
|
 |
st březen 29, 2006 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aunn23Dawn uživatel
|
Předmět: Sorry, heteráci.... |
|
|
.... vy nás někteří nemusíte a já vás taky, co se dá dělat.
Ale ty děti, no, právě, teoreticky by mohli mít gayové více ponorkových nemocí, protože jsou buď spolu, nebo se zvířátkem a mají na sebe více času. Ale být spolu immerwere každý den.... To není dobré. _________________ Aunn23Dawn |
|
|
|
|
 |
st březen 29, 2006 2:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: d |
|
|
hf
Naposledy upravil valbo dne so prosinec 16, 2017 4:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po březen 27, 2006 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Aunn23Dawn uživatel
|
Předmět: To je blbost! |
|
|
Tak to vidí heterosexuálové, kteří na gaye zaměřují jinak, je to blbost, kachna, je to úplně stejné jako u těch blbých heteráků. _________________ Aunn23Dawn |
|
|
|
|
 |
čt únor 16, 2006 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ? |
|
|
Dekuji. Netusim. vidime co se z toho vyklube.. ZAtim jsou to vsechno velike
Budu se muset podivat na navod k obsluze Mezilidskych vztahu. vis, abych neporusil nejak reklamacni podminky kdyby se to brzo rozpadlo  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st únor 15, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: ... |
|
|
Libor napsal: | Nikom napsal: | Myslím, že úplně nejdůležitější je najít toho správnýho člověka. Někoho kdo stojí za překonání všech problémů. Stejně tak správným člověkem musíte být i Vy pro toho druhého... a to je pěkně těžké |
To se nedeje hned. to se stava postupne. Jak se spolu ucite zit.. Pises to Nikome moc pekne, diky |
Není zač... . Myslím, že to vnímáš stejně. Mimochodem, jak se vyvíjí ten tvůj vztah? Doufám, že dobře. |
|
|
|
|
 |
st únor 15, 2006 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: ... |
|
|
Nikom napsal: | Myslím, že úplně nejdůležitější je najít toho správnýho člověka. Někoho kdo stojí za překonání všech problémů. Stejně tak správným člověkem musíte být i Vy pro toho druhého... a to je pěkně těžké |
To se nedeje hned. to se stava postupne. Jak se spolu ucite zit.. Pises to Nikome moc pekne, diky _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne únor 12, 2006 6:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Myslím, že úplně nejdůležitější je najít toho správnýho člověka. Někoho kdo stojí za překonání všech problémů. Stejně tak správným člověkem musíte být i Vy pro toho druhého... a to je pěkně těžké |
|
|
|
|
 |
so únor 11, 2006 11:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vztah |
|
|
Tak co jak to viis ted? Co si myslis jak se da zaridit, aby vztah vydrzel? Asi tim jak se budeme k sobe chovat? Skoda, nebo nastesti, ze neni zadny zaruceny recept na lasku.
Co ma podle Tebe vliv na delku vztahu? Jake mas Ty zkusenosti, co je dulezite proto, aby vztah vydrzel dele nez par tydnu, par mesicu? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne říjen 30, 2005 3:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Je to všechno na prd! Je úplně jedno jestli si homosexuální, heterosexuální nebo jánevimjakjinaksexuální... Všichni se navzájem podváděj a lžou a jsou na sebe oškliví...
A na co vůbec uzavírat trvalá partnertsví? Hmmmm??? je to vůbec k něčemu? Tak proč by něco tak hloupého a bezútěšného mělo vydržet déle?
No dneska to vidím takhle, jsem spruzenej. Jestli změním názor určitě dám vědět |
|
|
|
|
 |
po říjen 17, 2005 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Trvanlivost gay vztahu |
|
|
Porad slysim ruzne povzdechy, jak jsou vztah ydvou kluku nestablni. Myslite si, z ejsou mene stabilni nez heterosexualni vztahy. Cim je to dano? Znam celkem dost dlouhodobych partnerstvi. Presto je em stale predkladano, ze vztahy 2 kluku byvaji povrchni a nestale. Jiste nektere ano. Ale u heteraku to tak muze byt tez ne. Co si myslis o trvanlivosti gay vztahu? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|