|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: |
|
|
Hetrik: No vzhledem k tomu, že se nacházíme v tématu "Coming out", tak by se tady o tom mělo mluvit, ne? No a jinak gratuluju  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hetrik uživatel

|
|
|
Tya tady je to samej CO tak ja se pridam teda..minuly tyden sem se vyoutoval nejlepsi kamosce a jako kdyz si na to vspomenu tak docela prdel ja cervenej az na prdely a kamoska s 10 stejnyma otazkama ,,A jak to víš ?,, nakonec vsechno dopadlo lip nez sem cekal ale uvedomil sem si ze uz je to teda asi fakt definitivni ta orientace  |
|
|
|
|
 |
so srpen 02, 2008 3:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Honza: Tak to se shodnem, to teda taky nepreferuju  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Honza: aha, takže hodně šerednej androgyn  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza: šampón je podle mého chápání toho slova spíš týpek hoodně in oblečenej, nagelovanej, vysolárkovanej, ... ale šampon nemusí vypadat jako buzna. Spíš jsem myslel týpky: postava chrta, růžové přiléhavé top tílko, něco náušnic, prstýnků a řetízků, melír nebo chemický blond ála Vondráčková, kroutí zadkem ... takový ty holko-kluci  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 8:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Honza: alias terminus technicus šampón?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 3:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Jon Sníh: myslel jsem to tak, že dost špatně snáším týpky na kterých je teploušství viditelné už z dálky na první pohled, případně i tímto způsobem "vystajlované" ht princezny - vlastně princezňáky.  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Honza: Dík
Věřim, že vypadám docela "normálně" i když je to slovo, kterýmu moc nerozumim. A je fakt, že někdy, v okolí, pozoruju pá buzních návyků... výborná na to byla jedna reklama:)) nemuzu ji najit, na pivo:) v baru:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Zamilovali jste se někdy do heteráka? |
|
|
Jon Sníh napsal: | Jaksefurtmenovat? napsal: |
A propos: To by bylo dobré nové vlákno s hlasováním: Zamilovali jste se někdy do heteráka? |
Primlouvam se, taky mam tu zkusenost:) |
no když se k tomu nikdo nemá, tak jsem to téma založil
http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=976
Jaksefurtmenovat?: přiteplale vypadající ht-čko je ta lepší varianta, přiteplale vypadající týpky dost špatně snáším, horší je, když ht-čko vypadá uplně normálně  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 2:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Shmudla, jaksefurtmenovat? : díky kluci
upřímně řečeno jsem velice zjedavý jak se teď budou naše vzájemné vztahy (s tou kamarádkou) dále vyvíjet ... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Laska neni otazkou rozumu, tam zadne "dej si pozor" nezabira  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 1:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Nejpravděpodobněji se ti to stane, dokud jsi mladej a blbej. Ale ani později to není vyloučeno. Někteří heteráci klamou tělem, vypadají přiteplale, a pokud je zamilovanost rychlejší než rozum, lítáš v tom dřív, než si stačíš ověřit, jak to s ním vlastně je.  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
Bart: to věřím =) proto pevně doufám ,že se mi to ani nestane  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 11:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Maxule napsal: | Zamilovat do heteráka? To se mi ještě nestalo, tak maximálně platonické poblouznění  |
Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil! Zamilovat se do heteráka není nic nemožného. Naopak. Ale nic veselého to nepřináší, takže Ti to nepřeju. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Maxule napsal: | Zamilovat do heteráka? To se mi ještě nestalo, tak maximálně platonické poblouznění  |
No, každej tomu říká jinak  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 10:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
Zamilovat do heteráka? To se mi ještě nestalo, tak maximálně platonické poblouznění  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 10:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: |
A propos: To by bylo dobré nové vlákno s hlasováním: Zamilovali jste se někdy do heteráka? |
Primlouvam se, taky mam tu zkusenost:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 8:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
youngman napsal: | Tímto bych chtěl opravdu poděkovat Shmudlovi, když jsem si přečetl tvůj příspěvek že jsi s vyoutoval mamce pak jsi mi pod vlnou zdejších comingoutů dodal takovou chuť abych to také udělal, že jsem se rozhodl že už teď necouvnu a vyklopil jsme jí to. |
Moc ti blahopřeju, a jsem rád, že jsem ti mohl aspoň nějak pomoct.
Já jsem se po prvním CO cítil ještě hůř než před tím, ale pak jsme si o tom s kamarádkou promluvili důkladně, hodně věcí jsme si vysvětlili a pak se mi ulevilo. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 7:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Taky blahopřeji.
Jestli můžu přidat nějakou veselou historku k tématu, tak já jsem se poprvé vyoutoval kamarádovi - heterákovi, do kterýho jsem se zabouch a pak hnedka kamarádce, když jsem se jí svěřoval se svým neštěstím v lásce.
Taky vám to s odstupem času připadá strašně trapný a srandovní? Mně úplně k popukání, Ale tenkrát to taková legranda nebyla.
Takže nic si z toho nedělejte, časem se tomu jenom zasmějete.
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
youngman: Ještě jednou blahopřeji.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
díky Vodafone, na svět neomezených možností se už opravdu těším  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
youngman - poté, co se vyoutoval - napsal: | její reakce bylo velké překvapení, chvíli nic neříkala, byla z toho dost zaskočená, několikrát jsem se jí ptal a tvrdil jí že musela alespoň přemýšlet o tom že bych mohl být gay, on že fakt prý nikdy ani trochu, což mě docela "naštvalo" , osobně bych řekl, že to na mě alespoň musí být trochu poznat | Znáš film Interstate 60? Pokud ne, doporučuji:
„Lidé zkrátka vidí, co vidět chtějí, což nutně nemusí být to, co tu opravdu je.“
Vsaď se, že teď, poté co se to kamarádka dozvěděla, si zpětně uvědomí, že to, že jsi gay na tobě je poznat a bylo poznat dlouho předtím.
youngman dále napsal: | nicméně vzala to formou jako bych jí oznámil že se mi líbí brunety a ne blondýny ale že je trochu zaskočená protože vždy myslela že se mi líbí blondýny | Chápu. To je přesně ono. Člověk se s tím připravuje, promýšlí, zvažuje a když se mu to konečně povede, dozví se, že to okolí vnímá jako naprosto nepodstatnou součást lidské osobnosti. Bohužel, tomuto trochu nepříjemnému kroku se nedá moc dobře vyhnout.
youngman nakonec napsal: | nicméně žádný euforický pocit z mého CO nemám, čekal jsem že mi spadne kámen ze srdce ale nic takového se nestalo, trochu mě to mrzím, jinak jsem ale moc rád že už to konečně ví a že si o tom s ní bubu moci popovídat | A o to právě jde! Taky jsem nikdy žádný inzerovaný euforický pocit nenašel, když zaskroluješ do prvních mých příspěvků sem, uvidíš sám... Ale právě to povídání s někým blízkým bylo třeba pro mě to nejdůležitější na celém procesu.
V každém případě gratuluji k úspěchu. Youngmane, vítej ve světě (téměř) neomezených možností.  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
díky Jone, fakt mě ta kamarádka potěšila tím co mi řekla, ale stejně jsem věděl že se na ni mohu spolehnout |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
(dlouhej trochu hloupej usmev) ... pekne;) Si borec;) S tim uvolnenim, no... mne se dostalo jednoho v momentu, kdy jsem to vyklopil:)), a pak az casem jsem si uvedomil, jak skvely mam pratele, ktery mne podrzeli, kdyz jsem to potreboval  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
ahoj kluci, tak jsem to konečně včera řekl své nejlepší kamarádce! Lezlo to ze mě jako z chlupaté deky ale nakonec jsem sebral odvahu a řekl jí to.
Tímto bych chtěl opravdu poděkovat Shmudlovi, když jsem si přečetl tvůj příspěvek že jsi s vyoutoval mamce pak jsi mi pod vlnou zdejších comingoutů dodal takovou chuť abych to také udělal, že jsem se rozhodl že už teď necouvnu a vyklopil jsme jí to.
Probíhalo to tak, že ač společně bydlíme cca 100 km od Prahy a zhruba 3 km od sebe tak jsem se museli sejít v Praze, kamarádku jsem pozval na oběd, byla to dobrá příležitost protože jsme spolu byli sami, začali jsem se bavit o vztazích apod. ona se mě nedávno několikrát ptala jestli se mi líbí její jedna kamarádky (jinak moc pěkná holka ) a já jí řekl že ona není pro mě perspektivní a prostě se vymluvil, očividně jí to moc neuspokojilo protože se mě na ni ptala ještě několikrát, včera na toto téma přišla znovu řeč, řekl jsem jí to samé a ona že jsem přehnaně náročný apod. ale nešlo jí to pořád do hlavy, nakonec jsem sebral odvahu a řekl jsem jí že to není tím že by se mi ta holka nelíbila ale tím že jsem na kluky,
její reakce bylo velké překvapení, chvíli nic neříkala, byla z toho dost zaskočená, několikrát jsem se jí ptal a tvrdil jí že musela alespoň přemýšlet o tom že bych mohl být gay, on že fakt prý nikdy ani trochu, což mě docela "naštvalo" , osobně bych řekl, že to na mě alespoň musí být trochu poznat
nicméně vzala to formou jako bych jí oznámil že se mi líbí brunety a ne blondýny ale že je trochu zaskočená protože vždy myslela že se mi líbí blondýny
pak se mě začala vyptávat jací se mi líbí kluci, byl jsem z toho celého trochu zaskočený tak jsem jí řekl že bych se zatím o tom radši nebavil, že raději později
večer jsem si pak ještě psali po ICQ a řekla mi že ať se nebojím že opravdu dobré přátele když jim to řeknu rozhodně neztratím, touto větou mi udělala docela radost, mám ji moc rád
nicméně žádný euforický pocit z mého CO nemám, čekal jsem že mi spadne kámen ze srdce ale nic takového se nestalo, trochu mě to mrzím, jinak jsem ale moc rád že už to konečně ví a že si o tom s ní bubu moci popovídat
tak tedy vypadal můj první CO |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 11:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Maxule napsal: | Tak pro mě to bylo jednodušší, než to říct z očí do očí  |
S tímhle postupem já souhlasím. Našel bych zde i jistou podobnost.
Mně se zdá, že se to všeobecně příliš dramatizuje. Jako by nestačilo, že to budou dramatizovat rodičové. Já jsem prostě přišel a řekl matince hele to je můj kluk, jedu s ním na víkend čau. Samozřejmě že si rodičové budou stěžovat, že jsi je postavil před hotovou věc, ale když už se k tomu jednou rozhodneš, tak nemá smysl kolem toho chodit a tvářit se jako že se kolem toho bude diskutovat. Ono není o čem diskutovat. Prostě to tak je a buďto to přijmou nebo ne. Už tím, že z toho děláš něco extra, vlastně přistupuješ na to, že je to něco nenormálního. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
Tak pro mě to bylo jednodušší, než to říct z očí do očí  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 10:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Zajimava metoda, tu jsem nezvážil:) ... ale dávám předsost osobnímu sdělení. Uvidíme:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 9:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
Tak coming out mi vždycke přijde vtipnej =) Nevím proč, ale je to tak =D. Našim jsem to "řekl" tak, že jsem odjel na víkend do Brna za kámošema a nechal jsem jim doma dopis, kde jsem jim úplně všechno napsal. Zabralo to  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
ttomp: Fajn, jsem nerad sam:)  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|