|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
Předmět: |
|
|
Reach napsal: | ...ptáno např. na zdraví... |
Ještě nedávno jsme se tady na zdraví ptali, ale ...  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
Reach: Přidávám se k uvítacímu výboru a gratuluji k úspěšnému splnění přijímacího pohovoru  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
Založen: 3.8.2008 Příspěvky: 75 Bydliště: okres České Budějovice
|
|
|
pepcza napsal: | Reach: stačilo tohle jsou otázky, které většinou u nás v příbuzenstvu padají při křížovém výslechu u příležitosti předtsavení někoho nového proto je lepší nikoho nepředstavovat...
koho nevyděsí, ten je dobrej  |
Je zvláštní, že i v dnešní době lidi zajímají takovéto otázky. Proč se třeba není ptáno např. na zdraví nebo jiné další věci, které jsou k životu více potřebné, než dokonalé materiální zajištění ? Je to zajímavé, ale dokážu si to živě představit. V mnoha českých filmech se lze s podobnými dotazy setkat. Viz. má oblíbená trilogie Slunce, seno... "Je to inženýrka, auto má z Tuzexu..." |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Reach: stačilo tohle jsou otázky, které většinou u nás v příbuzenstvu padají při křížovém výslechu u příležitosti předtsavení někoho nového proto je lepší nikoho nepředstavovat...
koho nevyděsí, ten je dobrej  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
bright napsal: | Reach: Vysnění kluci se nepočítaj. Jo a odkud jsi? (nezmiňuješ to v profilu)  |
Oops, upravím. Malebná jihočeská metropole:-). ČB |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Reach: Vysnění kluci se nepočítaj. Jo a odkud jsi? (nezmiňuješ to v profilu)  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
bright napsal: | Reach: "A kolik ti je? A co děláš? A kluka máš?"  |
Je mi 18 let a pár měsíců, jsem studentem (možná fanatickým ) a kluka nemám. Asi je nepotkávám nebo jsem slepý... Těžko říct. Nebo počítají se i sny? V tom případě bych mohl odpovědět kladně. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
pepcza napsal: | Reach: taky tě vítám a když jsi dal zelenou dotazům, tak se prostě musím zeptat: "Autíčko máte? Byteček Máte? A co chatičku, taky máte?"  |
Nevím, jestli jsou toto zrovna potřebné dotazy, ale vzhledem k tomu, že jsem blíže nespecifikoval, o jaké dotazy by se mělo jednat, tak tedy: Ano, autíčko máme a mám ho strašně rád, obzvláště když už jsem držitelem řidičského oprávnění. Byteček nemáme, máme baráček. Chatičku nemáme, opravdu není čas na to jezdit na takové volnočasové aktivity. Dostačující odpověď? |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Reach: "A kolik ti je? A co děláš? A kluka máš?"  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Reach: taky tě vítám a když jsi dal zelenou dotazům, tak se prostě musím zeptat: "Autíčko máte? Byteček Máte? A co chatičku, taky máte?"  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
Ano, prostuduji řádně vlákna a zapojím se. Zvláště téma Diskriminace mě velmi zajímá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Reach: Na velikosti ani počtu příspěvků nezáleží, důležitý je obsah. Klidně oživ nějaké zapomenuté vlákno, budeš-li mít čas, chuť a náladu. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne ne srpen 03, 2008 11:15 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Reach napsal: | Doufám, že tedy mezi vás zapadnu a že mě přijmete:-). |
No tak zase tak moc jako bright psát nemusíš
Vítej mezi nás a doufám, že se tu budeš cítit příjemně. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Reach: Z brighta si v tohle příklad radši neber. Ono je lepší, když napíšeš jen pár příspěvků, které budou mít smysl.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
bright napsal: | Reach: Vítej a nerozpakuj se psát, protože kdo sem nic nepíše, ten jako by tu nebyl.  |
Díky:-). Jo, něco podobného jsem už četl a dle Tvého počtu příspěvků zde jsi osoba nejpovolanější, co se týče tohoto doporučení. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Reach: Vítej a nerozpakuj se psát, protože kdo sem nic nepíše, ten jako by tu nebyl.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 03, 2008 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
|
|
|
Ahoj:-), tak já se tedy také pokusím zapojit jakožto nový "člen" do diskuzí na tomto fóru. Nevím však, jak a co bych měl na úvod říct. Tak třeba proč jsem tady?
Před nějakým časem, je to už pár let, jsem zjišťoval, že se mi více líbí kluci, než-li holky. Nic zvláštního. A tak jsem prostě na internetu posléze začal vyhledávat stránky s gay tématikou a narazil jsem i na toto fórum. Zdálo se mi a stále to tak vypadá, že jsou zde fajn lidi a líbí se mi i styl, jímž se zde bavíte. O víkendech jsem vždy pročítával nové příspěvky, ale pořád jsem neměl nějak "odvahu" se sem zaregistrovat a zapojit se. Ovšem teď jsem si řekl, že pokud budu stále na něco čekat a nic pro to neudělám, tak bych se také ničeho nemusel dočkat. Doufám, že tedy mezi vás zapadnu a že mě přijmete:-). A pokud máte třeba dotazy, tak se klidně zeptejte. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bright: No, to by mi tam ale pak nikdo nezbyl, no to je jedno, já to nějak vymyslim  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House: Heslo si můžeš dát stejné, nebo si můžeš stáhnout nějakého správce hesel. A co takhle dávat ty holky do ignore?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 5:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bright: no, tobě se to kecá, ale já se v těch všech heslech apod. už ztrácim a je uplně jedno, jestli sem visible, nebo ne... píšou pořád  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 5:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House: Zkus si vytvořit nový profil speciálně pro kluky, nebo se dávej invisible s tím, že si vybereš, komu budeš visible. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 5:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bright: ajska se bojim, mi tam holky pořád píšou  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 1:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Tak je nech ICQ je samozrejme real-time, takze to je lepsi na pokec... na iBoys se taky dobre keca:)... vynecham-li uchylaky a namodene hvezdicky soubyznysu  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Nejedovatá poznámka |
|
|
House + Maxule: Co takhle chatovat formou SZ nebo na ICQ? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maxule: hmmmm  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
House M.D.: k ničemu, ale můžeš si říkat, že to bylo něco fajn  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maxule: Ale když je zapomenu, tak k čemu mi budou?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
House M.D.: třeba budou i lepší sny  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maxule: To neni nutné I když to potěší  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
House M.D.: srdečně děkuji  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|