|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červenec 23, 2008 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
Předmět: |
|
|
No však právě proto radši sáhne po tvé fotce, ale jestli si myslíš, že tě kvůli tomu bude opravdu fotit tajně na ulici, když ti může jednoduše vykrást profil, tak jsi asi poněkud paranoidní a radši bys z toho baráku fakt neměl vylízat.  |
|
|
|
|
 |
st červenec 23, 2008 11:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
thyratron uživatel
|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | thyratron napsal: |
Na jednu stranu pravda, na druhou stranu ovšem úchylákům nic nebrání v tom aby fota do svých sbírek čerpali i odjinud - to bych pak nemohl vylýzt na ulici aby mne tam nějaký nevyfotil a nevystavil na www.prasecinyprouchyly.cz
Touhle teorií se tak nějak utěšuju já  |
No to je dost chatrná teorie. Proč by někdo běhal s foťákem po ulici, když na internetu je fotek dost? Stačí se podívat na téma Fotky hezkých kluků, že? Kdopak má asi na tyhle fotky autorská práva? Jenomže je rozdíl, jestli tu fotku ukradne neznámému modelovi z usa, nebo tobě, protože tebe tady spousta lidí zná. Nejde ani tak o fotku, jako o identitu. |
To je jednoduché - fotka z ulice je 100x věrohodnější než umělá fotka modela z USA. |
|
|
|
|
 |
st červenec 23, 2008 11:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
thyratron uživatel
|
|
|
Vodafone napsal: |
V každém případě, protože ještě nikdo nevymyslel vyhledávání podle fotek, je vystavení svých fotek na profilu s nějakým neznámým nickem podle mě dost bezpečné. |
Vyhledávání podle fotek je otázkou času, v security aplikacích (rozpoznávání obličejů na bezpečnostních kamerách) to je reálně v provozu už dnes.
No a až to bude dostupné ITW mezi prostým lidem tak smazání fotky nepomůže - máme tu skvělé služby jako http://www.archive.org/
Pak bude zábavné pohrát si se strýčkem googlem kde všude jsou mí známí ...  |
|
|
|
|
 |
st červenec 23, 2008 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jsou lidi, kteří se tam nebáli uvést: mazlení 1/5, líbání 1/5.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 23, 2008 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Je teda pravda, že profil na iboys jsem si založil až poté, co to všichni důležití lidé (=rodiče) věděli. Hlavně jsem se vždycky bál, aby když někdo dá do google moje jméno, nebo přezdívku, aby na prvních místech nevypadl odkaz na něco, co má v názvu gay, tedy i toto fórum. Tak jsem si použil první asociaci, která mě napadla při vyslovení mé přezdívky, a vzhledem k tomu, že je to zároveň název největšího telekomunikačního operátora na světě, nemám strach, že by mě podle toho někdo našel - bude zahlcen miliony relevantnějších odkazů.
V každém případě, protože ještě nikdo nevymyslel vyhledávání podle fotek, je vystavení svých fotek na profilu s nějakým neznámým nickem podle mě dost bezpečné. Riziko ukradení mé fotky jsem ochoten podstoupit. Ostatně, kdyby se má fotka objevila například ve vláknu "Fotky pěkných kluků", asi bych pýchou prasknul Ale nám ošklivým tohle nehrozí
A ještě něco: Uvádím pouze informace, u kterých mi nevadí, že je bude kdokoli znát - tedy jak se jmenuju, jak vypadám, atd. Představa, že mě někdo uvidí na ulici a řekne si o mě: "Jo to je ten, co rád anál pasivně 3/5 aktivně 4/5 a dále piss, latex, kůži..." mě naprosto děsí, proto takové informace neuvádím. Poznámka pro rejpaly: uvedené záliby jsou pouze fiktivní pro ilustraci a neměly jakýkoli vztah k mé osobě. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červenec 23, 2008 8:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
thyratron napsal: |
Na jednu stranu pravda, na druhou stranu ovšem úchylákům nic nebrání v tom aby fota do svých sbírek čerpali i odjinud - to bych pak nemohl vylýzt na ulici aby mne tam nějaký nevyfotil a nevystavil na www.prasecinyprouchyly.cz
No to je dost chatrná teorie. Proč by někdo běhal s foťákem po ulici, když na internetu je fotek dost? Stačí se podívat na téma Fotky hezkých kluků, že? Kdopak má asi na tyhle fotky autorská práva? Jenomže je rozdíl, jestli tu fotku ukradne neznámému modelovi z usa, nebo tobě, protože tebe tady spousta lidí zná. Nejde ani tak o fotku, jako o identitu. |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
nokin napsal: | Šířit o mně, největším drsňákovi na foru, takové nesmysly | You made my day, honey. Jakou značku drsného gelu používáš? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
nokin: Tebe se, princezničko, fakt nebojim. stačí se k tobě přiblížit na míň než půl metru na pohovce a hned se štítivě odtahuješ. Ale my to z tebe s máslem vyženeme, žejo máslo?  |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Adam: Že ti naplácám na zadek
Šířit o mně, největším drsňákovi na foru, takové nesmysly
A rodiče jsou v tomhle ohledu dost natvrdlí, takže mají furt poznámky o budoucích vnoučatech Neználci... |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
thyratron uživatel
|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Pokud nechceš, aby tvůj ksicht koloval po internetu mezi úchylákama jako putovní profilová fotografie, což je ještě horší, než kdyby tě tam objevil někdo ze známých. |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Jámám na iboys taky profil a je to každýmu putna. Zatím se mi ještě nestalo, že by mě začali posnávat lidé z mého okolí a ukazovat si na mě prstem . Jednou se mi stalo, že mi napsal jeden člověk, že jezdí vlakem na stejné trase a že si mě pamatuje. Ale to mi napsal právě přes iboys. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Jon Sníh napsal: | youngman napsal: | Adam: na to že jsem teplej jsem si (až se trochu sám divím) zvykl až moc rychle a v tomto ohledu jsem v pohodě, jen mi ještě asi nějakou dobu bude trvat to dávat plně najevo, ale vše má svůj čas... a s největší pravděpodobností tam přivedu dalšího kluka  |
No vzals to rychle a vemes kamose? To je udiv:) |
ten kamarád je také gay takže asi poznáte dva nové kluky, domluvili jsme se totiž, že tam pudem spolu |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
youngman napsal: | Adam: na to že jsem teplej jsem si (až se trochu sám divím) zvykl až moc rychle a v tomto ohledu jsem v pohodě, jen mi ještě asi nějakou dobu bude trvat to dávat plně najevo, ale vše má svůj čas... a s největší pravděpodobností tam přivedu dalšího kluka  |
No vzals to rychle a vemes kamose? To je udiv:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Jon Sníh napsal: | No budes urcite vitan taky rad prijdu, kdyz to pujde  |
proč ten údiv  |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
No budes urcite vitan taky rad prijdu, kdyz to pujde  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Adam: na to že jsem teplej jsem si (až se trochu sám divím) zvykl až moc rychle a v tomto ohledu jsem v pohodě, jen mi ještě asi nějakou dobu bude trvat to dávat plně najevo, ale vše má svůj čas, je mi sice už 25 let, ale staře se necítím a neboj už mě brzy osobně uvidíš, až v zimním semestru opět v Praze tak se konečně rád zúčastním nějakého srazu kde si mě budeš moci prohlédnout a s největší pravděpodobností tam přivedu dalšího kluka  |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 10:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Adam: Nebylo to na iboys snad ještě na lide.cz nebo seznamse.cz nebo tak něco, ani nevím, jestli jsem ho zrušil nebo jestli to nešlo, je to už tak dlouho, že tam možná ještě někde visí bůhví pod jakým nickem:)) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 10:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
nokin: Stále doma nevyoutován? Jako by to nepoznali.... Z tebe to teplouštví křičí celkem daleko.
youngman: Jsi paranoidní. Jestli budeš pořád takhle předposranej, tak si tam budeš moct založit profil s nickem oldman. Jednou jsi teplej, tak si na to zvykni a nefňukej jak ustrašenej králíček. Jsi na to už celkem starej.
Jon Sníh: Profil zrušen? Zadařilo se? |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 9:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Jestli já můžu něco radit, tak fokty nedávat a nikomu neposílat, a pokud ano, tak jedině pozměněné tak, aby se nedaly zneužít - např. logem, které nejde snadno retušovat, nebo si je nechat aspoň co nejdřív certifikovat. Krade se všechno co není přibitý. Pokud nechceš, aby tvůj ksicht koloval po internetu mezi úchylákama jako putovní profilová fotografie, což je ještě horší, než kdyby tě tam objevil někdo ze známých. |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 7:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Někdo tu řekl "bez fotky to nejde". Ale jde...
Já si nemyslím, že by ty fotky byly tak 100% nutný. Nikdy jsem si do profilu fotky nedal, návštěvníků už jsem měl požehnaně - pravda, ptali se mě na fotky, ale zeptat se neni hřích, to neznamená že jsem jim je poslal.
Možná nejsem typický příklad. |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 12:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Máš to snadné... udělej si fotografie, na kterých nejsi k poznání... a teď nemyslím zlitý pod obraz, ale prostě s odvrácenou tváří nebo lehce překrytýma očima (Photoshop, Gimp), a myslím, že to bude dost vypovídající pro všechny, ale zároveň nekonkrétní pro identifikaci:))... tak jsem kdysi postupoval já _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
nokin napsal: |
Takže přeju pevné nervy a hlavně si nedělej moc iluze  |
to mám přesně chápat jak? |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza: a co teprve já, to už ani není klonování, to je exploze  |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 12:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
youngman: Tohle dilema jsem taky nedávno řešil, protože jsem asi mírně paranoidní, i když rodina na takovéhle stránky určitě nechodí (aspoň doufám A taky jsem měl zkušenost z malého Hradce, kde potkáváš a poznáváš lidi z profilů na ulici a po tomhle netoužím. V anonymní Praze to naštěstí nehrozí.
Dopadlo to následovně: založil jsem si profil bez fotek a přidal je až po pár dnech. To má tu výhodu, že se člověk nevystavuje po aktivaci profilu hned na první stránce, ale zase se mu ozve míň lidí. Takže pokud nejsi aktivní seznamovač, není to úplně ideální řešení A bez fotek to skutečně nejde, protože je po tobě stejně všichni budou chtít...S fotkama se ozvou jen ti, kterým připadáš zajímavý.
A jestli si jako nick nezvolíš svoje jméno, tak tě pomocí Googlu opravdu nikdo nenajde.....
Takže přeju pevné nervy a hlavně si nedělej moc iluze  |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
youngman: navíc prakticky žádný nick není jedinečný. dlouhé roky jsem používal tenhle nick jen já a teď se ani nestačím divit kolik mých klonů už na internetu žije  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
út červenec 22, 2008 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
youngman: hele, já si nemyslím, že bych neuměl googlit, ale co přesně by museli zadat aby tě našli ? Váhu - výšku ... to asi ne. Zájmy? pokud máš nějaký spešl hoby, který má zcela charakteristický název a vyskytuje se ojediněle, tak možná, ale jinak pochybuju. Nevím, co přesně tam chceš psát, ale když tam zadáš jen okres, nebude tam zrovna adresa, telefonní číslo, jméno, přezdívka, ... a podobný unikátní (t. j. málo se vyskytující) slova, tak pochybuju, že bys byl snadno vygůglitelnej. |
|
|
|
|
 |
po červenec 21, 2008 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Adam: vypadám doufám normálně, tu fotku bych tam dal stejně tak aby mě z nebylo na první pohled úplně snadné poznat
Honza: když se tam popíšu a nebudu si vymýšlet tak by mě moji přátelé mohli dohledat pomocí googlu, ale máš asi pravdu, že moji het přátelé na iboys moc nechodí, vyoutovat přes iboys se ale fakt nechci |
|
|
|
|
 |
po červenec 21, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Většina nás zoufalců tam má profil. Tak tam už tu fotku mrskni, všichni jsme zvědaví, jak vypadáš! |
|
|
|
|
 |
po červenec 21, 2008 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Zkusil jsem iboys jen jednou a dost jsem nevěřil, kolik úchyláků v týhle maličký zemi žije. Ale pár kámošů jsem tam potkal. Ad vyoutování: myslím, že je malá pravděpodobnost, že by nějaký htčko navštěvovalo tenhle server, a našlo právě tvůj profil, ale jistotu nemáš nikdy. Kdyby bylo nejhůř, tak můžeš zatloukat, jako že ten profil tam dal někdo, aby se ti pomstil, (určitě je tam dost fake profilů) nebo se tímto způsobem vyoutovat. Jen mi neni jasný, jak by tě našel Google ?  |
|
|
|
|
 |
po červenec 21, 2008 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
Předmět: profil na iboys |
|
|
jaký máte názor na to když si chci založit profil na iboys a dát tam své foto v případě když jsem se ještě nevyoutoval? Jak jsem projížděl iboys tak si myslím, že nemá moc cenu zakládat si profil bez fotky, protože se velice snižuje návštěvnost a co si budeme povídat, když tam je fotka tak to člověka zaujme prvotně mnohem více než bez ní. Druhý pádný důvod proč tam dát fotku je ohromné množství profilů na iboys a právě fotka daný profil hodně specifikuje, je pravda, že tam o sobě můžu napsat nějaký text ale jsem přesvědčen o tom, že to moc lidí číst nebude, tedy alespoň při zběžném prohlížení nových profilů. A teď mé velké proti, obávám se aby se neprozradil dříve než se vyoutuji takto přes web. Přeci jen bude lepší to sdělit svým blízkým osobně a google je potvora, ten najde téměř vše. Tak teď váhám jestli profil konečně založit nebo ještě raději počkat.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|