|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červenec 03, 2008 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
Předmět: Aha... |
|
|
Joo, rozumnej text ... ale vono to sedí ... nj, to jsou ti zkušenější obráběči lidských těl...  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 03, 2008 1:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
Předmět: |
|
|
))))) teď vypadám jako rozumný čuně... ale proč ne? ) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt červenec 03, 2008 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jon: Tu kvalitní intenzitu si dokážu živě představit  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 02, 2008 11:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Podle mého názoru je pravda, jak se zpívá v jedné děsné písni, že přátelství je někdy víc než láska.
Měl jsem to štěstí poznat opravdové a skutečně intenzivní přátelství, a osobně si myslím, že to je vztah na n-tou. Žádná zakoukanost, žádná zamilovanost, žádná ztráta zdravého vnímání slabin a silných stránek... je to dlouhodobé, intenzivní, absolutně bez podmínek. Přátelství je víc. Taky dobré vztahy, ať HT nebo jiné, jsou podle mně založeny na přátelství. Jj... Ta intimita tomu chybí, ale jsou tam jiné rozměry. I když se to zdá divné, přítel... já to prostě beru jako nejintenzivnější vztah, dlouhodobý, kterého lze dosáhnout.
Láska je dočasný stav, který nakonec vystřídá spíš zamilovanost, pak už jen zvyk a pohodnlnost, trouha se smět na někoho spolehnout a samozřejmě chtíč ... ale přátelství tohle neřeší.
Asi si svojí intimní osamocenost poslední dobou, co jsem vypadl z koleje, ventiluju přes přátele a musím říct, že mi to moc pomáhá ... je docela trapné občas pomyslet na kamaráda, dobrého, který proti tobě sedí, s pivkem, bavíte se, a ty protože jste kámoši víš jak vypadá pod tim trikem, pod těma trenclema, ty prostě víš všechno... a do toho přátelství, pokud to nepřeroste mez, to přináší další kvalitu a intenzitu. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st červenec 02, 2008 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
Předmět: Máš pravdu... |
|
|
Tomík napsal: | Dreed napsal: |
ach jo nj, člověk nejni sám no...ale tak nikdo si ten ohromující počet přátel na světě v té chvíli/náladě neuvědomuje...  |
Za přátele jsem vděčný a myslím, že oni také. Jenže nikdy mi nemohou nahradit někoho, na koho se můžu těšit, koho můžu milovat, políbit, mazlit se s ním , pro koho můžu žít… Pomalu začínám ztrácet naději, že se někdo takový najde  |
neřek bych to líp... to je fakt... někdy sem tam taky ztratím naději ) třeba dneska ) je mi strašně smutno po jednom objevu, co mi na týden odjel pryč...a vůbec si se mnou nepíše bohužel vztah lze označit jako přátelský  |
|
|
|
|
 |
st červenec 02, 2008 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Taje už celý poslední rok.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 02, 2008 12:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Maku napsal: |
Brighte, nevezmeme Másla někam  |
Ale pozor, ve velkém letním vedru a na slunci se máslo snadno rozpouští a velice rychle taje  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 02, 2008 12:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
máslo napsal: | Já teď budu mít 11 dní "odloučení" (každý jedeme jinam) a myslim, že si tu samotu budu pěkně užívat . |
Brighte, nevezmeme Másla někam  |
|
|
|
|
 |
st červenec 02, 2008 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Já teď budu mít 11 dní "odloučení" (každý jedeme jinam) a myslim, že si tu samotu budu pěkně užívat . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út červenec 01, 2008 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
Dnes jsem náhodně četl tuhle
sms
Možná k tomuhle tématu? Sám nevím... _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út červenec 01, 2008 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomík uživatel+
Založen: 16.6.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: Okres Český Krumlov
|
|
|
Dreed napsal: |
ach jo nj, člověk nejni sám no...ale tak nikdo si ten ohromující počet přátel na světě v té chvíli/náladě neuvědomuje...  |
Za přátele jsem vděčný a myslím, že oni také. Jenže nikdy mi nemohou nahradit někoho, na koho se můžu těšit, koho můžu milovat, políbit, mazlit se s ním , pro koho můžu žít… Pomalu začínám ztrácet naději, že se někdo takový najde  _________________ Sorry girls... |
|
|
|
|
 |
út červenec 01, 2008 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
|
|
Jon Sníh napsal: | Samota je svinsvo, když na člověka příjde špatná nálada, melancholie... když vidí své přátele, jak se mají rádi, milence v parku, lidi, co prostě jdou po ulici držíce se za ruce... jo, v takovym momentu bych chtěl i trochu "toho štěstíčka" ))) naším fotbalovým slangem, i pro sebe.
Na druhou stranu je zase pravda, že samota je iluze, na kterou člověk přistoupí jen v období krize, špatné nálady, splínu, ve skutečnosti není skoro nikdo sám... vzpomeňme heslo FC Liverpool: You will never walk alone:) |
jj, máš recht...na mně to někdy přijde takový stavy..hlavně se cítím tak, že bych klidně nevěřícně koukal na strom pod představou, že je to někdo "spřízněný" a po chvíli na něj hupsnul (objal)
|
|
|
|
 |
po červen 30, 2008 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Samota je svinsvo, když na člověka příjde špatná nálada, melancholie... když vidí své přátele, jak se mají rádi, milence v parku, lidi, co prostě jdou po ulici držíce se za ruce... jo, v takovym momentu bych chtěl i trochu "toho štěstíčka" ))) naším fotbalovým slangem, i pro sebe.
Na druhou stranu je zase pravda, že samota je iluze, na kterou člověk přistoupí jen v období krize, špatné nálady, splínu, ve skutečnosti není skoro nikdo sám... vzpomeňme heslo FC Liverpool: You will never walk alone:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
ne červen 29, 2008 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
Předmět: Re: Věčnost... |
|
|
erthos napsal: | Dreed napsal: | Dreed napsal: |
raduju naprosto s jiných věcí...a užívám života...takže ona samota není tak od věci |
jee..tam má bejt z místo s, ale to je vám asi ukradený co mně ani ne nejsem a nikdy jsem nechtěl býti pedantem bohužel, přišlo to na mně
4 erthos: já ti musím poděkovat...díky  |
hehe, tak to se těim až budeš opravovat nějakou mojí "nedostatečnost"  |
--- to nemám zapotřebí...k čemu by mi to bylo? zas takovej nejsem...   |
|
|
|
|
 |
ne červen 29, 2008 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
..j
Naposledy upravil erthos dne čt leden 26, 2012 1:52 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne červen 29, 2008 4:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
|
|
Dreed napsal: |
raduju naprosto s jiných věcí...a užívám života...takže ona samota není tak od věci |
jee..tam má bejt z místo s, ale to je vám asi ukradený co mně ani ne nejsem a nikdy jsem nechtěl býti pedantem bohužel, přišlo to na mně
4 erthos: já ti musím poděkovat...díky  |
|
|
|
|
 |
ne červen 29, 2008 2:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
|
|
Dreed napsal: | Ahoj všem.
Mně osobně dala samota (cca 2 roky) prostor k tomu, abych můj stav trochu osvětlil rodičům..a abych si trochu odpočinul od veškerého hledání kdejakých "mazlíků"...a od zoufání nad "počinem", který ze mně udělal gaye. -to je kec co D jen jsem tím chtěl vlastně říci, že ted mě navštívila prázdninová múza, která mi přímo do rukou přivedla jednu osobu, se kterou jsem se seznámil už dříve...a ted se narozdíl od jiné doby raduju naprosto s jiných věcí...a užívám života...takže ona samota není tak od věci )
--- předpokládám, že vás nudím k té nejkrutější smrti...promiňte D D |
mě nenudíš čte se to moc dobře..... |
|
|
|
|
 |
so červen 28, 2008 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Dreed uživatel

|
Předmět: Věčnost... |
|
|
Ahoj všem.
Mně osobně dala samota (cca 2 roky) prostor k tomu, abych můj stav trochu osvětlil rodičům..a abych si trochu odpočinul od veškerého hledání kdejakých "mazlíků"...a od zoufání nad "počinem", který ze mně udělal gaye. -to je kec co D jen jsem tím chtěl vlastně říci, že ted mě navštívila prázdninová múza, která mi přímo do rukou přivedla jednu osobu, se kterou jsem se seznámil už dříve...a ted se narozdíl od jiné doby raduju naprosto s jiných věcí...a užívám života...takže ona samota není tak od věci )
--- předpokládám, že vás nudím k té nejkrutější smrti...promiňte D D |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Samota je fajn. Člověk pak má v životě aspoň čas a možnosti něco dokázat. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
btw: v profilu ICQ nemáš. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 2:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
erthos uživatel
|
Předmět: Re: SAMOTA |
|
|
David44 napsal: | Ahoj hoši!
Taky jste to určitě zažili, když se to provalilo a vy museli přiznat "pravou tvář". Tohle se mi stalo před cca 3 lety. Od té doby jen pořád sám . Žijeme ve 21.století a přece by nás většina lidí nejraději upálila na hranici.
Bejt toliko let sám je na prd. Proto hledám kámoše na pokec přes ICQ. Mělo by bejt v profilu.
BigD |
Ahoj, nemyslím že to je s tím upalováním tak hrozný, myslím že ČR je jedna z nejtolerantnějších zemí vůbec. Z osobní zkušonosti vím, že ten strach z netolerance spíš pramení v nás samotných. I ten strach z nepřijetí je způsoben nepřijetím toho co jsem, tedy být gay.
Jsou státy kde je za homosexualitu trest smrti, tady máme dokonce reg. partnerství. |
|
|
|
|
 |
st červen 11, 2008 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
David44 tester
|
Předmět: SAMOTA |
|
|
Ahoj hoši!
Taky jste to určitě zažili, když se to provalilo a vy museli přiznat "pravou tvář". Tohle se mi stalo před cca 3 lety. Od té doby jen pořád sám . Žijeme ve 21.století a přece by nás většina lidí nejraději upálila na hranici.
Bejt toliko let sám je na prd. Proto hledám kámoše na pokec přes ICQ. Mělo by bejt v profilu.
BigD |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|