|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 26, 2008 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
to je bez šance  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 26, 2008 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Saint´s 27. 6. |
|
|
pemel napsal: | Mám samozřejmě na mysli příští pátek, t.j. 27. 6. |
Tož my (já a thalys) bychom se taky přišli podívat... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... zvažuju to. Především kvůli Adamovi.  |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 9:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sraz |
|
|
Já bych se určitě aspoň zastavila - akorát mi teď není jasné, jestli se jedná o pátek nebo sobotu.
Od zítřka se už nepodívám na internet, ale asi se mi to povede zjistit od někoho přes SMS.
Můžu oba dva dny, ale asi by bylo dobré zjistit, který je ten správný.
Vyřídím také Martinovi/Teheráncovi. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 2:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: U soudu za ublížení na zdraví se mě nepokoušej zmínit, já za nic nemůžu
Proč jsem si to myslel už dřív?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 2:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Jóó... když jsem si dvakrát zlomil kotník a lýtkovou kost minulý rok, doteď mám šrouby, mi pan doktor rovnal nohu... samozřejmě bez anesterie. To byla bolest přátelé, to byla bolest...
V nemocnici jsem pak v Praze ležel měsíc (další dva měsíce domácí ošetřování). V nemocnici jsem papinkal takové věci, jako zmíněný tramálek, do žíly mi cpali novalgínek a když jsem nemohl opravdu opravdu moc spát, tak mi dali dolzínek, asi nejsilnější opiát, který se může při život neohrožujících situacích podat. Je pravda, že ty opiáty jsou hrozně návykové...
Ale! Vše se v dobré obrátilo a už můžu v pohodě chodit, v což jsem po úrazu ani nedoufal:)
Prostě... vše se musí brát s nadhledem a optimismem... jak řiká kamarád, prdel musí bejt i kdyby na chleba nebylo:) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: Hlavně to ale s těma práškama nepřežeň, ne že tam vysypeš celou lahvičku
Mam pochybnosti o tom, na co ses v TV, potažmo i na netu, díval do 18 let...  |
hups.. pozdě... si měl říct dřív
Já? Zásadně na pořady/filmy co měly v růžku (z nějakého důvodu) hvězdičku.... Proč? |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: Hlavně to ale s těma práškama nepřežeň, ne že tam vysypeš celou lahvičku
Mam pochybnosti o tom, na co ses v TV, potažmo i na netu, díval do 18 let...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: Chudáčku náš maleeej...já vim, že to máš těžký... měl bych návrh... ale bylo by to nehumánní, třeba prášky na spaní do pití
Opravdu nevím, co tím máš na mysli, ovšem možná nechci vědět  |
hmmm... mno... tak to vážně není špatnej nápad...
Mno, pravda - omlouvám se - já vím... mravní výchova mládeže  |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: Chudáčku náš maleeej...já vim, že to máš těžký... měl bych návrh... ale bylo by to nehumánní, třeba prášky na spaní do pití
Opravdu nevím, co tím máš na mysli, ovšem možná nechci vědět  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: njn
P.S. kapesníků tady mam dost, ale ledničku tu nemam  |
Jako to se nezmůžeš na nic jiného, než obyčejné... prachmizerné "njn"? Teď si mi vážně ranil.... Místo toho, aby m politoval, že to mám těžké, tak napíše tohle .... frrk, frk
Tak někdo chodí potom spát... nekdo kouří... někdo chodí loupit do ledničky... si bohužel chytit tu nejhorší variantu no...  |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: njn
P.S. kapesníků tady mam dost, ale ledničku tu nemam  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: No jako já to nemam o nic lepší...jdu do kuchyně a slyšim jak se máti převaluje, prej to neví, ale mě to strašlivě štve...  |
Tak já mám tu smůlu, že to ví
P.S. do pokoje si dej kapesníky... ať nemusíš večer lítat do kuchyně  |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: No jako já to nemam o nic lepší...jdu do kuchyně a slyšim jak se máti převaluje, prej to neví, ale mě to strašlivě štve...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Ti teda řeknu... blbá pověra.... matka přišla, že jsem ji vzbudil no... nechápu, jak může mít někdo takhle blbý spaní jako ona.... |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: No já asi ne ... To je lepší, děkuji a já to zaťukám pro jistotu taky  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: třeba ti comp čte myšlenky...no, to snad radši ani ne ale jinak nevim...možná, že by si ji tam napsal???  |
Jáá??? Krista Maria.... to by mi nenapadlo ani ve snu... vážně ... no... to bych si nikdy nedovolil.... naopak... doufám, že už to bude v pohodě... tak jako moje nožky (radši to zaťukám) |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: třeba ti comp čte myšlenky...no, to snad radši ani ne ale jinak nevim...možná, že by si ji tam napsal???  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
heh,,,, jak se tam ta věta dostala.... huh  |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: Abych začal od správného konce, tak ta poslední věta je sprostá. Styď se! a jinak mnohokrát děkuji  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: No to je pěkný Jaký příště, to mi vysvětli Žádný příště už nebude a co myslíš, že jsem neelevoval, já sem elevoval, až sem dělal stojky, no dobře, to jsem trochu přehnal, ale to je vedlejší...a cukání...to jsem měl jen párkrát a bylo to hrozný, ale aspoň to nebylo pořád jako ta bolest... |
Hups.. to sem zase něco kecnul jako .. ne, že bych ti přál další pokračování.. to ani ve snu.... **za zády drží skřížený ukazováček s prostředníčkem** |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: No to je pěkný Jaký příště, to mi vysvětli Žádný příště už nebude a co myslíš, že jsem neelevoval, já sem elevoval, až sem dělal stojky, no dobře, to jsem trochu přehnal, ale to je vedlejší...a cukání...to jsem měl jen párkrát a bylo to hrozný, ale aspoň to nebylo pořád jako ta bolest... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: Auuu no já měl problém po myslím 4. operaci to já sem dojel domu a tak jako přichází to k sobě...to byla bolest, že sem si okamžitě šel (resp. jsem se plazil) pro prášky...žádnej Ibalgin 400, ale rovnou tramal asi po hodině nepředstavitelný bolesti začal účinkovat, to byla taková úleva, jako snad nikdy  |
Příště si lehni, pusť si hudbu a nohu si nečím podlož ... ať je vysoko a bude to lepší.
A jestli mi u toho vadí něco více jak ta bolest, tak je to to cukání v tom prstu... no z toho bych zešílel... |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: Auuu no já měl problém po myslím 4. operaci to já sem dojel domu a tak jako přichází to k sobě...to byla bolest, že sem si okamžitě šel (resp. jsem se plazil) pro prášky...žádnej Ibalgin 400, ale rovnou tramal asi po hodině nepředstavitelný bolesti začal účinkovat, to byla taková úleva, jako snad nikdy  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Tak já jsem byl šikovnej kluk... při nastupování do auta po zákroku (ještě jsem to necítil) jsem se šikovne praštil přesně do toho prstu a tak nějak jsem to začal slušně řečeno cítit  |
|
|
|
|
 |
st červen 25, 2008 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: V hlavě mi pořád zní..."hlídej si to, co píšeš" ale ono to nejde a mimochodem...to nebude tim, co si mi tu nabídnul, to bude bolestí, kterou sem si zkusil, při tom, když mi přicházely k sobě obě nohy, po stržení obou nehtů v Jičíně cca před 3 rokama  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | Maku: nj, já byl na asi na 5 zákrocích v rozmezí cca 3 let pokud dobře počítám, což není zaručeno a naposled to bylo uplně v pohodě, člověk si zvykne  |
Tak jasný... tuším, že se tomu říka sadomasochismus... nebo jak se to píše  |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: nj, já byl na asi na 5 zákrocích v rozmezí cca 3 let pokud dobře počítám, což není zaručeno a naposled to bylo uplně v pohodě, člověk si zvykne  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku: Ač nerad to přiznávám, budu muset dát na slova brighta a hlídat si to, co píšu, jinak já nEvIm, co bude dál NEměl jsem ještě ani jednu!!! _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
House M.D. napsal: | sergej sudoplatov: Co máte? Já nEvIm co máte Dg. L600 Zarůstající nehet, teda vlastně už jen odštěpek nehtu při basi neht. lůžka  |
Ouu... Taky jsem měl tu čest.... nejlepší je na tom dostat tu lokálku... resp. lokálky... krásně, příjemný pocit... " Mladý muž, vy jste nějak statečný... ani hláska ani malý škub...." to je hezký... ale já si mále do toho rtu udělal díru a vyrval si vlasy  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|