|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: |
|
|
House M.D. napsal: | Maku napsal: | House: Copak, nějaká pohlavní nemoc? (nebo opravdu noha)?  |
Ne, opravdu jen ta noha i když nadělala asi větší paseku, než kdejaká pohl. nemoc  |
To už si jich měl tolik, že to bereš takhle hromadně?  |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
sergej sudoplatov: Co máte? Já nEvIm co máte Dg. L600 Zarůstající nehet, teda vlastně už jen odštěpek nehtu při basi neht. lůžka  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Jen jestli neonemocněla ta "prostřední" noha  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Maku napsal: | House: Copak, nějaká pohlavní nemoc? (nebo opravdu noha)?  |
No to je sprostý já a pohlavní nemoc, v životě jsem o tom neslyšel, natož abych ji sám měl Ne, opravdu jen ta noha i když nadělala asi větší paseku, než kdejaká pohl. nemoc  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak já jsem taky pro, mně to datum vyhovuje... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Tak jako ten datum a čas mi celkem vyhovuje. Já jsem pro.
House: Copak, nějaká pohlavní nemoc? (nebo opravdu noha)?  |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
pemel: Nejsem si jist, jestli to někoho zajímá, ale já nepříjdu...spolužáci maj slučák...asi nepůjdu, ale "kámoš" mě chce někam vytáhnout, opět asi nepůjdu...ale hlavně mam nemocnou nohu  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
šmarjá panno (nebo pano?).... synchronizoval jsem se s pemelem... |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak jak to vidíte? Že bych se možná taky na chvilku zastavil... |
|
|
|
|
 |
út červen 24, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Saint´s 28. 6. |
|
|
Dorazí někdo  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: Re: Saint´s 28. 6. |
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | Tak se opět ujmu iniciativy a navrhuju sraz v Pá 28. 6. od 19 hod. v Saint´s. Co vy na to? | No což, docela bych rád přišel, ale není pátek 28.6.2013 trochu pozdě? Nechtělo by to něco letos? |
To bych možná přišel i já Ale je zajímavý, kam mě lidi dotáhnou... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 2:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | Tak se opět ujmu iniciativy a navrhuju sraz v Pá 28. 6. od 19 hod. v Saint´s. Co vy na to? | No což, docela bych rád přišel, ale není pátek 28.6.2013 trochu pozdě? Nechtělo by to něco letos? |
Aspoň se nikdo nebude vymlouvat, že si nestihl nějak vzít/udělat volno  |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 12:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Vodafone napsal: | pemel napsal: | Tak se opět ujmu iniciativy a navrhuju sraz v Pá 28. 6. od 19 hod. v Saint´s. Co vy na to? | No což, docela bych rád přišel, ale není pátek 28.6.2013 trochu pozdě? Nechtělo by to něco letos? | Tak jsem se dnes po pár dnech zas konečně pořádně a upřímně zasmál  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 11:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Saint´s 27. 6. |
|
|
Vodafone napsal: | není pátek 28.6.2013 trochu pozdě? | To je plán srazů v rámci příští pětiletky Mám samozřejmě na mysli příští pátek, t.j. 27. 6. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 11:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
pemel napsal: | Tak se opět ujmu iniciativy a navrhuju sraz v Pá 28. 6. od 19 hod. v Saint´s. Co vy na to? | No což, docela bych rád přišel, ale není pátek 28.6.2013 trochu pozdě? Nechtělo by to něco letos? _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Saint´s 28. 6. |
|
|
Maku napsal: | Tak co je? Nevidím žádný datum.... |
Tak se opět ujmu iniciativy a navrhuju sraz v Pá 28. 6. od 19 hod. v Saint´s. Co vy na to? _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 11:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
robokop uživatel
|
|
|
byl jsem u kellyho parkrat (vsak bydlim o dve ulice dal) a vzdy to bylo zajimave
jedine co bych tomu vytknul je velmi malo mista, tma a jista "putycnost"
mam radsi svetlejsi cistsi restaurace
o 100 metru dal vyrostla celkem zajimava restauracka kde je mnohem vice mista,o poznani vic tam varej a celkove se tam citim lepe (Marna Snaha - v sekanince )
vzhledem k tomu ze u kellyho opravdu zasadne dochazi misto (taky proto jsem tam v posledni dobe nebyl) tak by to mozna chtelo zmenit lokal
zvlast kdyz se dela propagace |
|
|
|
|
 |
ne červen 22, 2008 10:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Tak co je? Nevidím žádný datum.... |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 9:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Buzinka na to : tchó je škandáál _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 8:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Po včerejšku jednoznačně můžu prohlásit, že kdo včera nebyl, má čeho litovat. Ale nevěšte hlavu, budou určitě další  |
Není nad setkání opakující se se železnou pravidelností, na stejném místě a ve všední den. To se pak nikdo nemůže vymlouvat "že už si naplánoval něco jiného" a vždycky je nás plná hospoda... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 1:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: maarovy srazy |
|
|
Pak je to ovšem naprosto skandální...
pzn. a teď skutečně nemám na mysli brightovo svlékání... |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek: Pro tebe cokoli. Nemusíš to tu ale zveřejňovat _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
To Bright : A tak jsi se svlíkl aspoň doma co ?  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Bright se svlíkl ... nebo proč to bylo tak vyjímečné  | Jsem tam vůbec nebyl, poklade.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Po včerejšku jednoznačně můžu prohlásit, že kdo včera nebyl, má čeho litovat. Ale nevěšte hlavu, budou určitě další  |
Bright se svlíkl ... nebo proč to bylo tak vyjímečné  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Po včerejšku jednoznačně můžu prohlásit, že kdo včera nebyl, má čeho litovat. Ale nevěšte hlavu, budou určitě další  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červen 04, 2008 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Magistr Kelly |
|
|
bright napsal: | maara: Jak to tedy bylo, organizátore? Posledně jsi nepodal žádnou zprávu o účasti a o průběhu. |
Toto setkání se uskutečňuje pravidelně už pár let. Nejedná se tedy o sraz GK a proto tam nikdo o GK nemá ponětí. Jen předávám pozvánku na zajímavou sešlost. Nicka Guesta jsem osobně neznal a tak se mu tímto omlouvám, že jsem ho nepředstavil ostatním. Každopádně, jak sám píše, osazenstvo tam bývá vcelku fajn. _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st červen 04, 2008 3:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak nějak pořád váhám jestli přijít či ne. Aby to nebyl zas nějaký debatní kroužek ČVUT...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červen 03, 2008 11:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Magistr Kelly |
|
|
maara: Jak to tedy bylo, organizátore? Posledně jsi nepodal žádnou zprávu o účasti a o průběhu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 03, 2008 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Magistr Kelly |
|
|
maara napsal: | Na středu 4.6. od 19:45 jsou opět rezervované stoly zde. |
Tak tedy... minule jsem hned po příchodu zjistil, že tam není nikdo z těch pár lidí, které z GK znám osobně. Ptal jsem se mládenců postávajících u baru, zda "je to tady setkání Gay komunity" - chvíli na mě koukali jako kočka na ventilátor, ale nakonec se ukázalo, že s jejich mluvčím je docela zábava: je to vzdělaný člověk, umí zpaměti pěknou básničku od Franka Halasa, s jehož vnučkou jsem chodil do ročníku, a jistou jeho devízou je i ono romanizující kotě... Pojem GK tam ovšem - alespoň u stolu, k němuž jsem si byl přisedl - neříká nikomu nic.
Nešť. Stejně zejtra nemůžu. Máme jakousi schůzi. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|