|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Adamova tříselná kýla není pitomost!!! A tragédii si představuju naprosto jinak. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bart: Plakal jsem do polštaře a v průběhu bezesné noci vyčítal Ahurovi Mazdovi, že to připustil.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Tak vidím, že včerejší česká fotbalová tragédie nikoho nezasáhla, když tady klidně tlacháte o takových pitomostech.  |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House M.D.: Kdo koho proč? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bright: já ven nemůžu mam domácí ošetřování. HA!  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House M.D.: Ty nejsi venku? Tak to se běž honem proběhnout, dokud nejsi mimo hru.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne po červen 16, 2008 4:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
bright napsal: | a out jsme tu snad všichni, ne?  |
ehm...já out ještě zatím nejsem...to jen aby ti to neunikalo  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Přesně...já se jednou zeptal na ty pravidla...nutno podotknout, že mi byly vysvětlovány asi 3x a pokaždé naprosto zbytečně Mě by ale zajímalo, co vlastně lidi na tom fotbalu tak baví...Já vidím jen bandu potrefenejch kluků, co se jak já nvm co honěj za míčem a snažej se, někdy naprosto zbytečně, míč trefit do branky. A tyhle termíny, jako vápno ap. mi říkaj asi tolik, jako když čtu latinsy napsanej text... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bright: no 10 nebo 11, to máš jedno, nejsem detailista. A míč je určitě uvnitř guma nafouklá vzduchem, kůže je jen taková šlupka.
Adam a Nikom: nemohli byste laskavě mluvit česky - zatím jsem z toho pochopil jen Adamovo sdělení "Bolí mě koule"  |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam: Mě nelituj. Vážně.
Nechceš donést pomeranč? Oloupal bych ti ho.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
hmmm... parasympatická inervace cestou n. vagus končí u flexura coli sinistra. Orgány v malé pánvi jsou zásobovány z plaxus sakralis.
Odpověď tedy zní: nikoli, nervus vagus nemá s vaginou společnýho nic.
Adame, lituju a přeju úspěšnou léčbu.
pzn. To ovšem neplatí pro varlata, která se zakládají v retroperitoneu a do scróta sestupují až sekundárně. Inervaci si táhnou sebou - takže nervus vagus a Adamovi problémy.
Naposledy upravil Nikom dne po červen 16, 2008 5:08 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam: Nervus vagus má něco do činění s vaginou? Lituju tě. Vážně. |
Jako vždycky vtipnej. Lituju tě. Vážně. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam: Nervus vagus má něco do činění s vaginou? Lituju tě. Vážně. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Mám takový neodbytný pocit, že jich je na každé straně celkem 11 (viz Klapzubova jedenáctka), míč je kožený, vápno budou ty bílé čáry před brankou a out jsme tu snad všichni, ne?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Hmmm, bezva. Mám tříselnou kýlu. Dráždí mi nervus vagus. To způsobuje nauseu. Bliju. Bolí mě koule. Nedá se předklonit. Blbě se chodí i sedí. Termín operace stanoven.  |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House: mě včera vyprávěl kolega o jakýmsi perfektním kopu z malýho - nebo snad velkýho - vápna, tak jsem souhlasně přikyvoval, že to bylo FAKT SUPER a ani jsem neměl odvahu se zeptat, co to jako je to vápno - o fotbalu vím jen to, že dvě tlupy deseti lidí kopou do kusu nafouklý gumy s cílem dostat ji do branky, přičemž jeden z tý tlupy je brankář a branku si hlídá, pak ještě rámcově chápu co je to out - a víc snad ani nechci vědět.  |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Honza: Aspoň, že moje okolí si na ten můj nezájem o sport zvyklo, jinak já nvm co bych dělal, kdyby mě někdo furt otravoval život tim, že mi bude vyprávět o fotbalu. Bych u toho klidně i usnul... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 10:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom & Adam: Vaše švýcarské sny  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 10:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
House M.D.: nejsi sám - mě úplně stačí, co mi nahučí do hlavy kolegové v práci
Adam a Nikom: fotbalista - viděti ho - tělesný úraz je možný. Tak si bejte bacha http://www.provaz.cz/sny/pismeno.php?trideni=800
Adam: a ještě by mě zajímalo, co se stalo po dvacátym oběhnutí hřiště
.
Naposledy upravil Honza dne po červen 16, 2008 10:34 am, celkově upraveno 3 krát. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 7:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Český šok |
|
|
To, co předvedli včera naši, by snad žádný jiný tým nedokázal. Čtvrt hodiny před koncem si nechat ukrást vedení 2:0, a ještě k tomu od chaotických Turků... Ach jo.  |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 2:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tak když to tady poslední dobou tak žije, hlavně v tomto tématu, tak se Vám musím svěřit, že já na fotbal vůbec nekoukám. Nvm proč, ale nějak mě nebaví... Jako někdy jedním okem kouknu, co se tam děje, ale ani omylem bych to cíleně nevyhledával... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 12:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Holt sme jim tu Bosnu neměli brát...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 12:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak aby se neřeklo, tak jsem se taky jedním okem díval. Nj, smůla. Ale aspoň od vás sportovců bude trochu klid.
Nikom: Nejsi v tom sám. Mně se zdálo, že se na hotelových záchodcích v nějakém švýcarském hotelu snažím sundat pásek Jamesi Van Der Beekovi, kdž tam vtrhnul český fotbalový tým, odtrhli nás od sebe a musel jsem dvacetkrát oběhnout hřiště, abych ze sebe to teplouštví dostal.
Dost mě to mrzelo, protože Jamesi Van Der Beekovi bych rád sundal nejen pásek /stává se ze mě děsná buzna/. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Asi jste málo fandili;)
No konečně snad bude klid. Je přefotbalováno. Dokonce i na mě, který je hrdý na to, že neviděl ani minutu jediného zápasu, se to začíná projevovat. Už se mi o tom i zdá. Dnes v noci jsem byl na dovolené ve Švýcarsku a bydlel ve stejném hotelu jako česká reprezentace. Večer jsem šel na procházku a potkal jednoho fotbalistu - byl naštěstí v civilu a strašně krásnej (v našem národním týmu určitě předlohu nemá . Mezi líbáním mi pořád popisoval, proč prohráli v nějakém zápase. Když už to mělo zajít někam dál (a já se o to v tom snu vážně snažil), najednou se odtrhl a prohlásil, že má kluka, a zmizel.
Každopádně sen to byl moc příjemný a přesně vystihl věci, co se mi poslední dobou pořád tlačí do palice. |
|
|
|
|
 |
ne červen 15, 2008 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
hmmm, co na to říci...  |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | Některým lidem stačí k extázi tak málo... |
... a jiní k tomu pořebují hřiště plné skvělých hráčů! |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Některým lidem stačí k extázi tak málo... |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 1:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: ad Bart |
|
|
Aby sis náhodou nestříkl do textilu. Je to jenom fotbal;) |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: Nizozemí-Francie 4:1 |
|
|
Adam napsal: |
Zase klišé. Nebo už rovniou otřesný novácký plk?
Uniklo mi, že by byl někde nějaký open air... |
Ale to není žádné klišé, a už vůbec ne novácký plk. Novu zásadně nesleduji.
Prostě nizozemští kluci předvádějí něco tak úžasného, že se to dá bez uzardění přirovnat ke koncertu. A to ne jen tak nějakému, ale rovnou tomu nejprestižnějšímu - třeba na Pražském jaru. Třeba pod taktovkou Rafaela Kubelíka.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|